Секс при 50 годишните?

• 44 259
  • 330
  •   1
Отговори
# 255
Бабилия, аз гледах филма, благодаря ти много.   bouquet Беше объркала само заглавието - Любов по време на холера се казва.

# 256
Аз пък си мислех, че всеки знае правилото: след 8 клас всички смучки само под кръста! Хм.

А за секса над 70- не се заблуждавайте, има един дядка нудист-природосъобразник на плажа- гъзът му е толкова плосък, че чак се виждат костите. Като направи няколко тегела и направо действа контрацептично на народонаселението.
Помните сцената от Сексът и ситито, където Саманта беше курназ, но като видя дядката в гръб и мършавия му задник и се изнесе. Мерси, казвам аз, но пък какво... сигурно един път в годината може да се преживее

# 257
Едва ли е имала секс. Може би я е
пребил импотентлякът му гнусав...
Бих я посъветвала да иде за медицинско.

# 258
  • varna
Не виждам какво и е на възрастта.Похвално е дори,стига да не афишира прекалено с това.Това важи за 20-3о-50 и повече годишните.Да не са сакати или белязани,че да не могат да правят секс.Евала....

# 259
Едва ли е имала секс. Може би я е
пребил импотентлякът му гнусав...
Бих я посъветвала да иде за медицинско.

Бах, надали я е пребил, сигурно само я е лигавил цяла нощ.. импотентлякът му гнусав. Защото ние тук хубаво си пишем колко е хубаво да си на 50, и аз се надявам, не ме разбирайте погрешно, и все пак нормални работи са това като попреминат годинките,

Сега конкретно по темата- не изпадам в бурни овации да видя осмукана жена. сега като се замисля не съм виждала

# 260
Много хора  за пълноценни за полов живот и на 82 годишна възраст,така ,че защо не и на 70 години,но темата е за друго все пак....? Simple Smile

Мдаа, и аз направих няколко явно неуспешни опита да спомена, че за друго иде реч  Mr. Green ама на, третата възраст така се вдъхнови да си разказва подвизите в кревата, че няма спирка..
Мисля да се оттеглим, и да ги оставим да се похвалят  Wink - ние нЕма нужда, щото те вече знаят какъв е сексът на 30.. само ми остава да се надявам и да им вярвам, че и на 50-60-70 ще е така  Peace

# 261
Цитат
На тази възраст изобщо не е редно да се прави секс, направо е недопустимо. Виж говори с шефовете над нея, трябва да я уволнят.

Ти, сериозно ли? Аз ако ми доставя удоволствие и на 70 бих правила, за смучките - по принцип не ги обичам, но и няма нищо лошо - страст ли бе да го опишеш Joy

# 262
Сега конкретно по темата- не изпадам в бурни овации да видя осмукана жена. сега като се замисля не съм виждала

А може би не си се вглеждала. А народът бди. Представям как цял офис обсъжда смучки.

# 263
Айде сега и аз да ви разкажа истинска история за смучка от ученическите ми години да се посмеете.
Качваме се с моя съученичка в автобуса и отиваме на училище. Тя е виолистка и на врата от виолата има едно петно изглежда точно като просмукано / професионално, но няма как  Laughing /. И една любопитна бабка се навира в нея и на силен глас констатира " леле, момичеееееееее, много страстен лИбовник имаш ", при което целия автобус се обърна да огледа за какво става дума.  Joy

# 264
# 265
Имам по рождение по-тъмно петно от дясно на шията. Все за смучка го взимат. Пластична операция ли да си направя или да рискувам да остана без работа?

# 266
Някой защо не каже нещо по съществено за секса при 50 годишните, все пак това е заглавието на темата?

А  се говори за смучки.

# 267
Ами че хубав е като всеки секс.Аз съм доста под 50,но партньора ми е в графата.И е хубаво с него.Страшно готино и емоционално.Не бих го заменила с друг.

# 268
  • по пътя на светлината
Уф...мълчи не думай... Laughing

# 269
Днес моя колежка на 50+ дойде със сини смучки по врата, които тя не прикриваше с нищо, напротив. Тя има постоянен приятел -партньор около 60 годишен, разведена е, с две деца на по 30, а длъжността й е отговорна, работи с много хора и с големи корпоративни клиенти. Предизвика голяма суматоха и брожение в офиса. Едни от колегите бяха шокирани, други я защитаваха ожесточено. Вашият коментар - редно ли е да се афишира страстна сексуална връзка на работното място и то на такава възраст или какво пък толкова е станало...
Докога с тези старовремски скрупули. А редно ли е пък да крие  щастието си? Какво лошо и страшно видя ,че има смучка ли?  Ми правила е секс жената. Да и на 50 хората правят луд секс. Дай да умират  тези  които са на 50, така ли? А това, дали е редно да афишира  страстна сексуална връзка на" работното си място"?!  Ами тя не е правила секс на работното си място, а в къщи.
Егати и простотията...

Общи условия

Активация на акаунт