Секс при 50 годишните?

• 44 163
  • 330
  •   1
Отговори
# 120
 Абе вместо да си лафите вие го ударихте на караница. Я малко по-миролюбиво и в този ред на мисли: правете любов, а не война  Grinning, независимо от годинките  Simple Smile

# 121
  • Въпрос на гледна точка...
Нямах нерви да прочета цялата тема, но като погледнах в началото заглавието , си помислих, че някоя новобракувана снаха е хванала на калъп свекитУ Mr. Green и се чуди как правят секс 50 годишните.

Авторката, като се възмущаваш на смучките, защото фирмата е дъра - бъра..., има ли значение дали жена на 50 гд е със смучка, или на 20?
Коригирай заглавието, или си промени становището.

# 122
  • София
Днес моя колежка на 50+ дойде със сини смучки по врата, които тя не прикриваше с нищо, напротив. Тя има постоянен приятел -партньор около 60 годишен, разведена е, с две деца на по 30, а длъжността й е отговорна, работи с много хора и с големи корпоративни клиенти. Предизвика голяма суматоха и брожение в офиса. Едни от колегите бяха шокирани, други я защитаваха ожесточено. Вашият коментар - редно ли е да се афишира страстна сексуална връзка на работното място и то на такава възраст или какво пък толкова е станало...
според мен на 50г направо трябва да тръгва за гробищата бавно.а тя безсрамницата мисли за секс Joy

# 123
Гледах "Любов по време на чума"... Правен е по Маркес... Странно красив филм...
Препоръчвам искрено авторката и "офиса" да не го гледат защото съвсем ще се възмУтат и огОрчат.

# 124
И защо, по дяволите, в "Дом и семейство"??? Това си е за Клюкарника, освен, ако не е засечена заплаха за семейството я на авторката, я на виновницата Simple Smile

# 125
  • Sofia
Блазе и.

Дано след още 25г. съм същата - успяла, задоволена и обсъдена.  Mr. Green
Това и аз си го пожелавам  Flutter Наскоро на една семейна почивка се събудих към 2ч. сутринта от силни любовни крясъци, скърцане на легло, охкания, пъшкания. Всичко идваше от стаята до нас. На сутринта излезнах и мернах банските им  Embarassed беше ми любопитно кои са, все бях бях свидетел на целият акт. Сутринта на закуска със същите бански влезнаха двойка 55-годишни младежи, после се засякохме наяколко пъти в коридора на хотела, та бях 100% сигурна , че са те  Blush Не, не съм клюкарка, е малко само, но им се зарадвах. Хубаво е да си желана дори на 55

# 126
Колко злоба и завист?!?!
Колко морални ценности,а какво тесногръдие?!?!
Какво желание за клюкарстване?!?!
Уж институция,уж корпоративни клиенти , бля-бля-бля.

P.S.При нас работят  подобни хора.Това което природата не ти е дала ,никакви дипломи не могат да го заменят! 

# 127
Понякога ме втрещява тесногръдието и злобата в този форум. Повечето тук приемат като аксиома, че той е някакаво сварталище на незадоволени, неудовлетворени и нереализирани клюкарки, които търсят анонимно поле за изява на злобата, натрупана в тях. И започват да мачкат, опитвайки се да позапълнят празнотите в себе си на чужд гръб. Никакво разбиране, никакво задълбочено мислене, никакъв по-субективен подход. Нищо, важното е лаф да има, колкото по-заядлив, толкова по-забавно.
От самото начало приехте, че авторката е някаква оскубана, недоволна служителка, която въпреки младата си възраст не е правила секс от 5 месеца и която чисто и просто се оптитва да "сподели" с вас завистта си към реализираната във всяко отношение лелка. Може и така да е, не отричам, не я познавам. Само изказвам собствената си позиция. Да, на мен също не би ми направило приятно впечатление - на отговорна длъжност, през работната седмица, на тази възраст. И не от завист /аз самата нямам проблеми в нито една от засегнатите области/, а от разбиранията ми за нещата. Толкова ли е трудно да се приеме, че има и хора с принципи, които нито ги ограничават, нито ги озлобяват, нито ги лишават от секс. Разбира се, това е доста скучно. По-интересно е да се джавкаме като кучета. Всъщност като кучки. Ами - продължавайте.

# 128
  • сред маслини и портокалов цвят
... Нямам нищо против да е щастлива, влюбена, да прави секс, ако ще и на 100 години...

Смени си заглавието тогава, щото няма нищо общо с темата.

# 129
  • София-в сърцата на моите деца
Понякога ме втрещява тесногръдието и злобата в този форум. Повечето тук приемат като аксиома, че той е някакаво сварталище на незадоволени, неудовлетворени и нереализирани клюкарки, които търсят анонимно поле за изява на злобата, натрупана в тях. И започват да мачкат, опитвайки се да позапълнят празнотите в себе си на чужд гръб. Никакво разбиране, никакво задълбочено мислене, никакъв по-субективен подход. Нищо, важното е лаф да има, колкото по-заядлив, толкова по-забавно.
От самото начало приехте, че авторката е някаква оскубана, недоволна служителка, която въпреки младата си възраст не е правила секс от 5 месеца и която чисто и просто се оптитва да "сподели" с вас завистта си към реализираната във всяко отношение лелка. Може и така да е, не отричам, не я познавам. Само изказвам собствената си позиция. Да, на мен също не би ми направило приятно впечатление - на отговорна длъжност, през работната седмица, на тази възраст. И не от завист /аз самата нямам проблеми в нито една от засегнатите области/, а от разбиранията ми за нещата. Толкова ли е трудно да се приеме, че има и хора с принципи, които нито ги ограничават, нито ги озлобяват, нито ги лишават от секс

Лелки сте вие! Сега има много млади момичета, които приличат на лелки!!И мислите са им на лелки/то се вижда отвсякъде?!!! "
"Има баби, които умират като момичета, а има момичета които се раждат баби!!!"

# 130
Толкова ли е трудно да се приеме, че има и хора с принципи, които нито ги ограничават, нито ги озлобяват, нито ги лишават от секс.

По скоро хора с комплекси.Не ми обяснявай,че вече ми е писнало от тези "хора с принципи"! Врат си носовете навсякъде и раздават "принципите си" наляво и надясно без да се интересуват дали ни пука за тях и дали искаме някой да ни поучава. Аз съм доста над възрастта на авторката /че и на оплютата "идеална" служителка със смучките/ и не бих си позволила да раздавам правосъдие ,както и някой да се вре в живота ми.За качествата на авторката може да се съди и по отговора и по повод моя първи пост. Та като съм учителка да не съм МОНАХИНЯ   Mr. Green

# 131
  • по пътя на светлината
 Thinking

# 132
  • Пловдив
Толкова ли е трудно да се приеме, че има и хора с принципи, които нито ги ограничават, нито ги озлобяват, нито ги лишават от секс.

По скоро хора с комплекси.Не ми обяснявай,че вече ми е писнало от тези "хора с принципи"! Врат си носовете навсякъде и раздават "принципите си" наляво и надясно без да се интересуват дали ни пука за тях и дали искаме някой да ни поучава. Аз съм доста над възрастта на авторката /че и на оплютата "идеална" служителка със смучките/ и не бих си позволила да раздавам правосъдие ,както и някой да се вре в живота ми.За качествата на авторката може да се съди и по отговора и по повод моя първи пост. Та като съм учителка да не съм МОНАХИНЯ   Mr. Green

ВЗЕ МИ ГО ОТ УСТАТА ЗНАЧИИИИИИИ...ТУУУУУУУУ... ooooh! ooooh!

# 133
За качествата на авторката може да се съди и по отговора и по повод моя първи пост. Та като съм учителка да не съм МОНАХИНЯ   Mr. Green
За кои мои качества става дума, по точно?ТИ МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА - ЩЕ ОТИДЕШ ЛИ СЪС СМУЧКИ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА?

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 13:23 от Пухчето

# 134
Лелки сте вие! Сега има много млади момичета, които приличат на лелки!!И мислите са им на лелки/то се вижда отвсякъде?!!! "
"Има баби, които умират като момичета, а има момичета които се раждат баби!!!"
Аз лично предпочитам да умра като катедрала, а не като момиче. Разбирай го както си искаш, отдавна съм спряла да се надявам, че е във възможностите на всеки да ме разбере.

Не ми обяснявай,че вече ми е писнало от тези "хора с принципи"! Врат си носовете навсякъде и раздават "принципите си" наляво и надясно без да се интересуват дали ни пука за тях и дали искаме някой да ни поучава. Аз съм доста над възрастта на авторката /че и на оплютата "идеална" служителка със смучките/ и не бих си позволила да раздавам правосъдие ,както и някой да се вре в живота ми.За качествата на авторката може да се съди и по отговора и по повод моя първи пост.
В такъв случай не си попаднала на подходящото място. А качествата на авторката не си позволявам да обсъждам. Поне аз. Комплекси от рода на разнищените в темата нямам - за огорчение и съжаление на подскачащите. Нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт