Секс при 50 годишните?

• 44 153
  • 330
  •   1
Отговори
# 135
  • София-в сърцата на моите деца
Ами що да не отиде жената ?Децата у вратът ли ще я гледат?Много важно какъв ти е вратът, ако си вършиш перфектно работата!/стига да не ти е мръсен Joy/Пред осмукан и мръсен, май е по-добре осмукан ThinkingМдаа!!!

# 136
Лелки сте вие! Сега има много млади момичета, които приличат на лелки!!И мислите са им на лелки/то се вижда отвсякъде?!!! "
"Има баби, които умират като момичета, а има момичета които се раждат баби!!!"
Аз лично предпочитам да умра като катедрала, а не като момиче. Разбирай го както си искаш, отдавна съм спряла да се надявам, че е във възможностите на всеки да ме разбере.

Катедралите  не умират! Те остаряват бавно и величествено!!

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 13:45 от dianivo

# 137
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 5 нови отговора.
Тази тема заприличва на онази за прашките. Голем морал се вихри тука.  ooooh!

# 138
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ами що да не отиде жената ?Децата у вратът ли ще я гледат?Много важно какъв ти е вратът, ако си вършиш перфектно работата!/стига да не ти е мръсен Joy/Пред осмукан и мръсен, май е по-добре осмукан ThinkingМдаа!!!

Joy Joy Joy

Peace

# 139
То май опира до един основен въпрос - сексът срамно нещо ли е.

# 140
То май опира до един основен въпрос - сексът срамно нещо ли е.
Не си разбрала - не сексът, а показността на смучките срамно нещо ли е. Може би наистина заглавието не е формулирано добре. За което се извинявам. Но мисля, че всички би трябвало да са  разбрали какво точно имам впредвид.

# 141
Сподед мене въпросната дама е трябвало да си отреже врата, за да не й се ядосваш толкова. Гледай колко страници се изписаха.  Tired

# 142
Лелки сте вие! Сега има много млади момичета, които приличат на лелки!!И мислите са им на лелки/то се вижда отвсякъде?!!! "
"Има баби, които умират като момичета, а има момичета които се раждат баби!!!"
Аз лично предпочитам да умра като катедрала, а не като момиче. Разбирай го както си искаш, отдавна съм спряла да се надявам, че е във възможностите на всеки да ме разбере.

Катедралите  не умират! Те остаряват бавно и величествено!!
В такъв случай не си попаднала на подходящото място. А качествата на авторката не си позволявам да обсъждам. Поне аз. Комплекси от рода на разнищените в темата нямам - за огорчение и съжаление на подскачащите. Нещо друго?

И въпреки кашата разбрах какво си искала да ми кажеш. Както и ти мен. Грешки правят и хората с принципи, и хората с .... други принципи. Важното е да се разбираме.

# 143
Сподед мене въпросната дама е трябвало да си отреже врата, за да не й се ядосваш толкова. Гледай колко страници се изписаха.  Tired
rotfImao rotfImbo newsm44

# 144
Към 3-а страница се бях отчаяла тотално, добре че попаднах на мненията на Lyusil  Praynig
Малко сме значи, но все пак ни има  Mr. Green "задръстените моралистки" исках да кажа де  Rolling Eyes
Изумително е как винаги тук, във форума, нещата опират до комплекси, злоба, завист, незадоволеност и неудовлетвореност.. ами не е нормално жена на отговорен пост да се появи така на работа.. секса си е секс.. страстта си е страст.. но животът е смяна на роли в крайна сметка - не може да се появиш пред важен корпоративен клиент така, както би се появила на интимна вечеря.. не че вечерята и последващите действия не трябва да ги има, или са срамни, не, просто нещата трябва да се разграничават, и всичко трябва да бъде с времето си, и на мястото си. Понякога изисква усилия, но лесно и хубаво няма.. уважение не се печели лесно, но както виждаме, спечеленото може да рухне за секунда.

# 145
Да, бе, и корпоративният клиент като види щ си каже Леле, тази прави секс. Я да бягам.

# 146
Кофти! Катедралите "умират" само при някакъв катаклизъм (природен или резултат от човешко безумие), а иначе - остаряват. Та и с хората е така - едни остаряват като катедрала, други като галош. Няма нищо лошо човек да запази духа си и да умре достолепно остарял, но с млад дух.

# 147
Да, бе, и корпоративният клиент като види щ си каже Леле, тази прави секс. Я да бягам.

Rolling Eyes уф.. той сигурно и мъжът и яко я види в строго официален костюм в леглото, няма да откаже "да я уважи".. ама, така ли се прави  newsm78

# 148
Rolling Eyes уф.. той сигурно и мъжът и яко я види в строго официален костюм в леглото, няма да откаже "да я уважи".. ама, така ли се прави  newsm78
Прави се на който както му харесва. Едни с официален костюм, други с кожен, трети без. Не е наша работа да коментираме как, кога и защо го правят хората, на колко са години  и прочие. Хайде стига дружно излагане!

# 149
А ко да прайм тогаз фъф форома  Mr. Green освен да вземем сега да си изброим и правописните грешки.. за да бъде напълно по форумски
Всъщност, някой знае ли кого коментираме? Изобщо съществува ли тази личност, или Пухчето ни бъзика м  newsm78
Говорим си по принцип. И явно има твърде различни начини на възприемане на ситуацията. Повечето от начините тотално ме шокираха, и се почувствах свободна да изразя противното мнение. Благодаря за което  Wink

Общи условия

Активация на акаунт