Секс при 50 годишните?

• 44 140
  • 330
  •   1
Отговори
# 225
Ооо, Вълчо, не са единствения офис, пълен с жени, половината незадоволени, в които гъмжи от сплетни и нямат никаква работа Mr. Green

# 226
О,какво като е на 50?Мъжете над 50 например са много по-страстни от по-младите си събратя...И то така могат да те накарат да се чувстваш на седмото небе както един мъж на 30-35 не може.Зная ли,може би опита си казва думата!?

# 227
  • по пътя на светлината
М...да,вярно е да знаеш,който си го може си го може и на 30,който не го може и на 55 пак гола вода.
Това си е до човека,или го имаш или го нямаш,мит е ако разчиташ само на опитността.
Страстта , темперамента не се придобиват с годините,те са вродени ,генетично заложени в човека.

# 228
От прочетеното до тук правя за себе си няколко извода:
- че българите са изключително разкрепостен народ.. най-важното е сексуалния живот да е в ред, пък работата.. може и да почака  Wink по тази логика, предполагам, ако утре примерно министър Масларова бъде осенена от такава страстна любов, и реши да забегне с новия си любовник, това ще стане под бурните овации на всички - пък пропуснала жената важни срещи, не подписала некви там документи... ми здраве да е, важното е, че сега е в апогея си, и трябва да си изживее страстта  newsm10
- и още: колкото и да ни убеждават наборите на въпросната дама, пишещи тук, че сексът на 50 много го бива, и изобщо не е изключение.. както и че на 50 животът тепърва започва.. ми факт е, че тази мацка се ч..а като са последно  newsm78 като е в разцвета на силите си, що ли не може да изчака уикенда, и тогава да ходи на секс-туризъм.. а тя като за последния влак бърза... изобще няма поведение на задоволена.. щом се е втурнала като невидяла с първия срещнат..
А, да не пропусна - далеч не всички 30-годишни са кисели и недоебани.. нали.. вероятно се успокоявате с тази мисъл, но тц  Wink и понеже повечето сме желани не само веднъж в годината, успешно съвместяваме качествен сексуален живот с добра кариера  bowuu

# 229
  • София
Еделия,

При бозата, в която живеем, какво им остава друго на хората? Поне в секса могат да правят това, което поискат и да изпитват удоволствие. Не е разкрепостеност, а инстинкт за самосъхранение.

# 230
Да, Еделия, ние наборките не чакаме уикенда. И не го планираме. Ама  така бях и на 20, 30...Не съм имала ден за секс.

# 231
Edelia, много мудно и вяло говориш за секса, звучи като тракийска песен.
Що така, младо момиче.
Разбира се, че секс се прави като за световно. И всеки път като за последно.
Чука ти се днес и сега, ама да чакаш хуйкенда. Ала-бала.

# 232
Да, Еделия, ние наборките не чакаме уикенда. И не го планираме. Ама  така бях и на 20, 30...Не съм имала ден за секс.

А кой спомена "ден за секс"  Wink уикенда го намесих във връзка с това, че мацката съвсем беше зачезнала от работа - т.е. явно са и трябвали няколко дни, вероятно има да "наваксва", и една нощ не я оправя  Wink
Иначе, права си - каквито сме на 20, вероятно такива ще сме и на 50.. в този смисъл.. аз и на 50 нямам намерение да се появя на работа в неугледен вид, или безотговорно да изчезна, само защото съм си намерила любовник.. въпрос на гледна точка и на принципи  Peace
/надявам се и тогава да нямам "липси", естествено.. отново също както сега../

# 233
Да, Еделия, да ти се е случвала сексуална нощ, след която направо отиваш на работа. Или в 12 казваш, аз утре съм на работа - стига толкоз.

# 234
Характерна стара българска простотия е да си вреш носа там, където не ти е работата. А явно вече новата е да го пишеш и из форумите. Евала.

# 235
..секс се прави като за световно. И всеки път като за последно.

.. сексуална нощ, след която направо отиваш на работа.

Thinking и се опитвате да ме убедите, че това е ежедневие.. ако е така, то донякъде ще обясни статистиката, че българите са на челно място по настъпила смърт вследствие на инфаркт и инсулт.. ако пък не е ежедневие.. отново ще си дойдем на темата, че въпросната 50-годишна го прави като невидяла, и като за последно  Wink

И между другото, да ви напомня, че говорим за жена на отговорен пост. Не за средностатистическата българка, за която вероятно е разбираемо, че трябва работата да се съобразява със секс-игрите, а не обратното  Sunglasses
Предлагам да подновим дискусията, когато някоя такава дама пропусне да разпише заплатите ви, щото бърза да се нае..е с някого, и хукне внезапно и без предупреждение  Peace

# 236
Ех, Edelia, Edelia!
Не е страшно ако някой на 50 прави секс,
страшно е ако някой на 25 е с мислене на застаряла, обидена от живота махленка.

# 237
Ех, Edelia, Edelia!
Не е страшно ако някой на 50 прави секс,
страшно е ако някой на 25 е с мислене на застаряла, обидена от живота махленка.

Добре де.. четем ли се изобщо ко пишем, или гледаме в тавана и пишем нещо ей тъй..
Казах ли някъде, че е страшно на 50 г. да се прави секс? - Не, само казвам, че когато човек има отговорности, би трябвало да съобразява личния си живот с тях.
И, надявам се, че с второто си изказване не визираш мен, щото нито съм 25-годишна, нито пък съм махленка.. честно  Wink
Просто подчертавам за ...-път, че жена с отговорности би трябвало да се държи подобаващо за поста си - независимо дали е на 20 или на 50. Това е. Иначе, да прави секс колкото иска. /и да не мисли, че само тя го прави.. нали..  Laughing
Последно: не всеки, който ни прави забележка, е незадоволен, или ни завижда - има и уместни забележки  Peace

# 238
  • София
Вече и за отговорностите не съм много сигурна, че е вярно. Излиза, че трябва да поставяме на първо място отговорностите към знайно и незнайно кого, а себе си на последно. Така не се живее дълго и щастливо, а кратко и нещастно. Няма незаменими хора, колкото и да си ласкаем егото с желанието да сме незаменими, единствени и неповторими.

# 239
Не Edelia, не визирам теб, а всички високоморални персони, които си завират носа в чуждите кревати.

Общи условия

Активация на акаунт