Прахосмукачки и други немски чудачки по схема No 85

• 17 191
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Деси, един глас за помпите под наем.
Аз имах такава от 6-ия месец, когато се наложи да дам детето на бавачка.  Акушерката ме свърза с една представителка на Медела и ми дадоха ето това, моделът е Symphony

Има две фази - първата бърза и повърхностна, втората по-бавна и с по-дълбоко изпомпване. Целта е да се наподоби максимално бебешкия ритъм на сукане, за да нямаш проблеми със застой на мляко. И да се скъсаш, не можеш да постигнеш този ритъм с ръчна помпа.

Помня, че платих някаква смешно малка сума за наема /дали не беше само за чашките и маркучите newsm78/, иначе здравната каса поема основния разход. После я върнах в болницата.

# 166
Мда, и от мен глас за помпите под наем. Преди бях споменала на Деси за тази възможност.
Дано не ми се налага този път да ползвам.

# 167
Вечернице,не знам какво разбираш под голяма чашка на сутиен, аз нося 80Д има и по-големи до 90 Е.Освен това се разтяга малко самият сутиен,т.е може да си позволиш да си купиш малко по-малък.
За помпите под наем ,идеята ми се струва добра. Аз не знаех за тази опция и си купих на старо,но определено е добра оферта.В крайна сметка не си струва да  се дават толкова пари за вещ,която ще се ползва няколко месеца, в  най-добрия случай година.

# 168
Кате, Росман имат интернет Шоп, там провери ли?

Мамун, мерси, Пердита май беШе ку4ката от 101 далматинци  Laughing

# 169
Офф-топик
Вечка, имаш ли случайно вокалната партитура на  това парче?

Извинявайте, че се напъхах между сутиените Mr. Green

# 170
Офф-топик
Вечка, имаш ли случайно вокалната партитура на  това парче?

Извинявайте, че се напъхах между сутиените Mr. Green
Що се извиняваш? Животът не е само сутиени Whistling
За съжаление имам на АВВА само 4 партитури, а тази не влиза в тях. Имаш ли срок за трябване?

# 171
За след около месец. Големият кахуна има РД в края на септември и понеже без шоу не минава, сме решили да се изявим този път с АВВА - любими са му. Аз пея втори глас.

# 172
Профът шеф има РД в края на септември и понеже без шоу не минава, сме решили да се изявим този път с АВВА - любими са му. Аз пея втори глас.
Нямаш проблем, ще питам диригента ни като се върне от Берлин с какво още разполага и ще те светна. Peace

# 173
# 174
Моят глас също отива за помпите под наем. Тази опция на питащото момиче изобщо не я предложих, че пишеше от България.
Касата плаща помпата до 6 месеца ползване. На една позната аптеката ú я подари, защото за тези 6 месеца касата я била изплатила. Та сега и пак да ми се наложи, имам в услуга точно този модел на "Медела" и за повече от 6 месеца.

Голямо ходене днес, каталясаФ.
От известно време насам компютърният стол ми е най-удобното място за почивка. Но, не бойте се деца, и това ще е до време. Mr. Green

# 175
  • Варна
Добър вечер,мили дами

Моята помпа,чисто нова ми я донесе акушерката и не ми я искала да й я връщам.
А сутиена по време на кърмене в никакъв случай,не бива да бъде по-малък,за да не
притиска млечните канали.Но иначе тези за кърмене са много удобни и практични.

Добре дошла на Дима.Аз силно се надявам за следващото преброяване да съм на линия,
че предните пъти все се случва да съм в България.И сега края на септември ми се очертава да съм пак там.
На сватба на кума ни.А предната седмица се жени кумата ни,но още размишляваме дали да ходим.
Кума ни е по- близък.И от там идва затормозението ми,за подаръка.Давайте,моля ви идейки.Не мога
 да им купя тостер или миксер Rolling EyesИска ми се да е нещо по......неам идея.Помагайте.

Днес водих дечурлигата и приятелката на Анджи на SEE LIFE-аквариум.Много им беше интересно
на децата.И на нас де.Аквариумите са направени по много интересен начин.Повечето са на ниско,а за по високите има предвидени от тези столчетат за стъпване.Така,че няма нужда децата да си кривят вратлетата или на вас да ви окапват ръцете от носене.Дори Макси тичаше и се радваше на рибките LaughingОстана ми един гутшайн за вход на дете.Ако някой иска да свирка и го пращам.
Иначе входа е 9.50 -за децата и 14е за възрастни.

# 176
Дианджели, хайде да ти спестя мозъчното напрежение - пари дай! В предната тема дъФкахме сватбите и подаръците
Вече, големи чашки има в ДМ. Аз си купих най-големите и удобни сутиени във Woolworth  обаче  Wink После видях и в каталога на Отто или Quelle, един много симпатичен и голям модел.   Heart Eyes
 Sea Life . Имахме идея да ходим, но посетихме Цела Мелис / Аквариум/  и Мая се уплаши от акулите. Ще ходим на такива мероприятия като почнат да разбират повече децата.  Peace
Септември отиваме в Ерфурт на Кика турне
Помпа под наем > На моята племеница й бяха заели помпа електрическа от 1972 година.Единствената под наем в града свободна. И плаща наем на ден 1,20 евро. По-добре да се купи според мен, после винаги можеш да я продадеш в ибей/ не че нещо съм продала, но убеждавам като дърт търговец/

# 177
Добре, а за да поеме здравната каса разходите за помпата под наем не трябва ли да имам някаква рецепта. Поне така четох из нета.  newsm78. И при всички положения ли ще ми дадат рецепта или трябва да има причина. Някъде четох, че трябва или мастит да имаш или детето да не може да суче от гърдата или всякакви такива подобни. Иначе тук гледах цени по 2 евро на ден и ми се струва по-добре да се купи.

# 178
Само едно наздраве минавам да ви река.
Утре ще ви чета.

# 179
  • в сърцето на един мъж...
За попмпите - ако ти е читав гинеколога, дава ти рецепта и си плащаш само сменяемите части, после връщаш корпуса и основните неща в аптеката. Аз съм много доволна от Меделата, спаси ми живота Laughing
Добре дошла на ДимаКолева, зависи къде живееш в Мюнхен - ще ти намерим компания Wink
Мишке, Мамун, Вечи - леко раждане!
Аз потъвам пак, че малкия е зверски болен. От два дни е с вирус и повръща като за световно.  Crossing Arms Не знам как ще се приберем у немско ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт