Прахосмукачки и други немски чудачки по схема No 85

• 17 182
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
  • Германия
Яуаааааа, ви голдих (Мамуни, не ме вини, не ме кори, но при тази картинка, друго не мога да река Laughing)

# 196
Привет и от мен,
diangeli, аз имам идея за подарък на двама влюбени, не знам дали пасва в твоя случай,но ще я издам. Simple Smile Красива плетена кошница за пикник,на капака на която да има каишки за поставяне на две чаши за шампанско (може да се надпишат или украсят ) и подходящи прибори по две от всеки вид. Може  и одеялце да се добави. И разбира се картичка с хубаво пожелание за много романтични пикници. Тоя подарък добре ще пасне,ако са романтични души Simple Smile
Веднага казвам колко гърджета имам Simple Smile За сега само едно на 2 месеца ,но се надявам скоро и друго да си направим Simple Smile
И с мен форума се гъбарка,сега публикува едно и също нещо два пъти,а преди малко не  искаше да го пусне.  newsm78

# 197
  • Германия
Вечкееееее, ма много си бременна да знаеш, ми тя Димата си каза още в началото, че е с 2-месечно рожбе бре!

# 198
 Joy  Joy  Joy
Сготвих 4или кон карне на обяд, като каzах на Милена какво яде, тя каzа "Шили коммт фон Калле"  Joy  Joy  Joy

# 199
Хахахахаха  Joy  Joy  Joy  Joy
Явно детето го влече френския,а не испанския Simple Smile)))).Добре го е измислило Simple Smile)))

# 200
  • Германия
Joy  Joy  Joy
Сготвих 4или кон карне на обяд, като каzах на Милена какво яде, тя каzа "Шили коммт фон Калле"  Joy  Joy  Joy
Joy Joy Joy Joy

# 201
  • Немция
Петка, и от мен  пожелания за едно бързо и леко раждане! Такава лавина е тук от бременни, че все някой забравяме!
Аз залагам на Вечка и Деси като най-скоро раждащи ! Да си стягат багажите, да си взимат нощниците обаче и останалите кандидатки, че се не знае кой по-напред ще мине по реда си!

Дима, супер ти е хрумването за подарък ! Ще си го заплюя като идея, ако ни излезе късмета да отидем на някоя сватба.

Спалнята  е толкова женствено-кичозна, че не мога да си представя мъж насред леглото. Ама не се знае-може и да няма място за такъв в този лъщящ креват. Crazy

# 202
В спалнята липсват само плюШените игра4ки  Crazy

# 203
"Шили коммт фон Калле" Joy Joy Joy - Tова е златно!

.bibitka., как не си представяш? Аз веднага свързвам този креват с някой от онези бозавите актьори със сърбес-кече и секси мустачки, които палуваха след 1 ч. по "ТВ 1000" преди години Crazy

# 204
  • Немция
Сърф, даде тласък на фантазията ми с:

Аз веднага свързвам този креват с някой от онези бозавите актьори със сърбес-кече и секси мустачки
Добавям към описанието и пенсионерско шкембенце. bowuu

# 205
В спалнята липсват само плюШените игра4ки  Crazy

Прочетох го като "в спалнята липсват само
плющящите играчки". Де, късмет, де! Simple Smile

# 206
  • Варна
Айде,ходим къде ходим и пак на разврат го обърнахме Joy
Само,ако знаят милети ни дечица,мами какви ги нищи тука Wink

Дима,и на мен много ми допана идеята,защото си падам романтичка и ако почуча такъв подарък бих се зарадвала.
Но, въпросната двойка не си падат май много по излети и тем подобни.Дори другите ни приятели се оплакваха,че трудно ги изкарват за кафе,а за нещо извън София и дума не можело да стане.Така,че едва ли ще бъдат очаровани Sad

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 16:25 от diangeli

# 207
В момента по Про 7 дават много откачено предаване - Die Teenies или нещо подобно - 2ма богаташи си инсталирали камери в цялото жилище и постоянно наблюдават дъщеря си (13г) какво прави - ако направи нещо грешно и веднага й звънят. Майката по-добре да си стои вкъщи, вместо да я следи по нета чрез тия камери и й звъняла по 20 пъти на ден Crazy Crazy

Сега шофьорът им ги закара с някаква приятелка на шопинг в Кьолн, тя не си вдига хендито 30 мин и майката е в стрес и тръгна да я издирва с полиция ooooh!

# 208
Лошо,че не си падат по такива неща. Може би една екскурзия на хубаво място в България,в чужбина са по-скъпи, но остават страхотни спомени. Твоите приятели може и да се зарадват на традиционните подаръци, пробвай да ги питаш. Наскоро се омъжи една моя приятелка в България и имаше списък с неща които иска.
Боже, какви луди родители има,ако въобще могат да се нарекат родители.  #Crazy Sad(((

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 16:46 от Dimakoleva

# 209
оле оле какви са тия родители хаховци  Shocked чак ме дразнят като ги гледам

Общи условия

Активация на акаунт