SuPeRNatuRaL

• 39 195
  • 713
  •   1
Отговори
# 120
Хей, свалихте ли новата серия? Аз ще я гледам довечера!  newsm44

# 121
Нямам време да прочета цялата тема,но да ви питам,къде от интернет го сваляте,или гледате.Тук сега го дават(първи сезон ),но ако мога да го свалям от някаде ще е супер Party.И аз съм му фен

# 122
Леле, Последната серия беше ужасно тъпа! По-тъпа не може и да бъде!

# 123
Нямам време да прочета цялата тема,но да ви питам,къде от интернет го сваляте,или гледате.Тук сега го дават(първи сезон ),но ако мога да го свалям от някаде ще е супер Party.И аз съм му фен
Аз лично го свалям от замунда или арена, но може да се намери във всички торент сайтове, като например mininova.org.

# 124
Леле, Последната серия беше ужасно тъпа! По-тъпа не може и да бъде!

Нали  Tired
Цяла седмица чакане, за да се разочаровам  Tired

меган79, виж в темата има директни линкове към новите епизоди от последния сезон  Peace

# 125
Направо се поизложиха с последната серия!

# 126
На всичкото отгоре беше черно-бял, та в началото реших, че сигурно монитора ми се е прецакал  Joy
Ако и другия епизод е със същото качество (като сюжет), просто няма да се занимавам повече да го гледам  Crossing Arms
Дано се върнат по-скоро към основната линия - ангели, демони, армии, бебешки истории и прочие.
Може би сценаристите са искали да внесат малко разнообразие, но определено се изложиха  ooooh!

# 127
На всичкото отгоре беше черно-бял, та в началото реших, че сигурно монитора ми се е прецакал  Joy
Ако и другия епизод е със същото качество (като сюжет), просто няма да се занимавам повече да го гледам  Crossing Arms
Дано се върнат по-скоро към основната линия - ангели, демони, армии, бебешки истории и прочие.
Може би сценаристите са искали да внесат малко разнообразие, но определено се изложиха  ooooh!
Права си! Сякаш се бяха върнали в 30-те г. В първия момент си помислих, че това е сън на някой от нашите герои и че всичко ще си дойде на мястото, ще се върнат в сюжетната линия, но не стана така. Може би са се опитали да постигнат ефекта пародия на старите филми на ужасите, но май не се получи много добре. Вярвам, че по-нататък няма да се изложат.

# 128

меган79, виж в темата има директни линкове към новите епизоди от последния сезон  Peace

Да обаче ,аз не мога да ги гледам от тук.. #2gunfire #2gunfire

# 129

Защо не си ги дръпнеш от мининова: http://www.mininova.org/search/?search=supernatural
Може да пробваш да гледаш онлайн от тук: http://www.surfthechannel.com/search/television/3/1/supernatural.html

# 130

Защо не си ги дръпнеш от мининова: http://www.mininova.org/search/?search=supernatural
Може да пробваш да гледаш онлайн от тук: http://www.surfthechannel.com/search/television/3/1/supernatural.html

благодарско   Hug

# 131
И аз съм разочарована.
Неуспешен опит за разчупване...

# 132
  • Пловдив
Присъединявам се към вашите думи - серията беше много слаба  Sick А някъде другаде четох, че серията била страхотна и бях с други очаквания и накрая...
В интерес на истината и миналата серия не ме впечатли  Sad  Дано да не развалят сериала  Praynig

# 133
  • София
Ами за да има 22 силни серии трябва голям бюджет предполагам, затова трябва да има и пълнеж тук там, както и при другите сериали - нищо ново  Tired

# 134
И с малък бюджет може да се направи хубав епизод, ако има силен сценарий и добра актьорска игра.
Ще чакаме до петък и дано не се разочароваме пак.
Надявам се сценаристите и режисьорите да четат форуми (англоезични).

Общи условия

Активация на акаунт