SuPeRNatuRaL

• 39 193
  • 713
  •   1
Отговори
# 135
Ами аз не съм толкова разочарована. Първоначално сериалът си беше с различна история във всеки епизод. Скоро гледах пак и целия 3-ти сезон и там също имаше епизоди, в които нямаше развитие по семейната история и отиването на Дийн в ада.
Съгласна съм с Amidala, че това все пак е сериал и няма с какво иначе да напълнят 22 серии. А и не е без значение фактът, че това е вече 4-ти сезон. Аз лично мисля, че след този или най-много още един ще го спрат. Изчерпиха и чудовищата и зловещите същества и взеха да се повтарят. Всъщност се надявам да направят един много силен 4-ти сезон и да не снимат повече, вместо да разтягат локуми до безкрай и да се разочаровам /с Lost се получи така/.

# 136
  • Разпиляна във въображението
Ами аз не съм толкова разочарована. Първоначално сериалът си беше с различна история във всеки епизод. Скоро гледах пак и целия 3-ти сезон и там също имаше епизоди, в които нямаше развитие по семейната история и отиването на Дийн в ада.
Съгласна съм с Amidala, че това все пак е сериал и няма с какво иначе да напълнят 22 серии. А и не е без значение фактът, че това е вече 4-ти сезон. Аз лично мисля, че след този или най-много още един ще го спрат. Изчерпиха и чудовищата и зловещите същества и взеха да се повтарят. Всъщност се надявам да направят един много силен 4-ти сезон и да не снимат повече, вместо да разтягат локуми до безкрай и да се разочаровам /с Lost се получи така/.

Напълно съм съгласна. За съжаление от Лост остават цели три сезона #Crazy

# 137
Чакаме следващия, нали така?   bouquet

# 138
  • Разпиляна във въображението
Снощи гледах серията. Не беше нещо особено но се посмях с пишман Дракула. Сам и Дийн изглеждаха супер в черно-бялата лента, особено Дийн разбира се Heart Eyes

# 139
http://www.youtube.com/watch?v=d-2QHjEzzYU

Промото на следващия епизод, така вече ми харесва  newsm08

# 140
  • Пловдив
Supernatural S04E06 Топло топло  Grinning

# 141
# 142
  • Ботевград
Ето субтитрите:   

Supernatural- Episode 04x06- Yellow Fever
http://DMCA-removal-from-Google/getsubs.php/sprntl406-notv.rar

# 143
Хубава серия. Да видив Дийн в друга светлина беше забавно. Особено ми хареса последната сцена.  Sunglasses

# 144
Супер, ще го гледам и аз   bouquet

Гледах го, хареса ми.
Розовата панделка беше жестока.
Определено ме кефи повече като е в тоя стил, а не тия черно-бели пародии на антикварни филми.

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 19:44 от щастлива

# 145
Много забавна серия, паднах от смях, като Дийн каза, че той щял да държи фенерчето. За големия лош звяр с розовата панделка съм без коментар Mr. Green.

# 146
  • София
Гледахте ли края, след надписите, Дийн беше жИсток  Crazy

# 147
Гледахте ли края, след надписите, Дийн беше жИсток  Crazy
Добре, че каза, изобщо нямаше да погледна, аз като видя надписите и го спирам. Верно е жИсток Mr. Green.

# 148
Момента с котката в шкафчето ме смаза просто.  Mr. Green Днес поне 10 пъти връщах да гледам неповторимата физиономия на Дийн.

# 149
"Страшен" епизод  Laughing Умрях си от смях с Дийн!!!  hahaha А краят беше направо убийствен!!

Общи условия

Активация на акаунт