SuPeRNatuRaL

• 39 192
  • 713
  •   1
Отговори
# 150
Добре, че казахте, та да гледам и аз.
Като започнат буквите накрая го спирам.
Е, няма равен, та чак се чуваше смеха на екипа  Heart Eyes Laughing

# 151
  • Пловдив
Този епизод беше направо безумен  Joy Ето го края, ако някой го е пропуснал след надписите:

Eye of the Tiger

# 152
И аз много се смях на това "лирическо отклонение" Laughing Laughing Laughing
Толкова е смешен, ироничен - чак прилича на гей Mr. Green

А серийката беше готина, за щастие.
Само не разбрах защо Дийн пак премълча, че е "видял" Лилит Rolling Eyes

# 153
  • Разпиляна във въображението
Не смятам, че Дийн видя наистина Лилит. По-скоро това беше един от най-големите му страхове, както и че тъмната страна в Сам ще надделее. Той не сподели и че видя очите на Сам да жълтеят за секунди накрая.

Много се смях на серията. Просто Дийн беше чудесен. Накрая доста добре се представи с песента. Абе супер е Laughing

# 154
  • Пловдив
Срам ме е да си призная, но чак днес успях да изгледам хубаво серията  Blush На два пъти се пробвах, но все заспивах и днес вече я гледах от край до край. Напиках се от смях  Joy След двете скучни /поне за мен/ серии тази беше направо като балсам за душата  Simple Smile
А сега изгледах едно много приятно филмче The Accidental Husband , в което главната роля се изпълнява от Джефри Дийн Морган или иначе казано Джон Уинчесър  Heart Eyes Препоръчвам филмчето като почивка и развлечение след тежък ден  Peace

# 155
И аз го изтеглих този филм Mr. Green
А гледах те ли го в P.S.I love you?Много е сладък.В Свърхестествено са посъстарили доста.

За мен момента с котката беше велик-Дийн крещеше като момиче :35.А след надписите с глас съм се смяла,сигурно редовно забавлява екипа.

# 156
  • Пловдив
Supernatural S04E07 Предполагам до обяд ще са готови и субтитрите благодарение на papy2000  Peace

# 157
Такива серийки,ч които ангела се появява чак ме плашат,някакво предизвестие ми е за край-на Сам или на Дийн....

# 158
  • Разпиляна във въображението
Ангелът е войн, не е ангел-хранител (това много ми напомня на една реклама по телевизията)  Joy Joy Joy

# 159
Хареса ми епизодчето, беше динамично и интересно.

# 160
Епизодчето много ме зарадва, честно казано имаше няколко гадни момента, в смисъл - гнусни - доста се бяха постарали този път, не помня кога последно се гнусих така - конкретно, моментът с ножчетата ме втресе Crazy
Кастиел имаше доста силно присъствие - за първи път го представиха като нещо по-близко до човека.
А Дийн - явно големи изпитания го чакат Rolling Eyes

# 161
И аз ще го гледам днес, благодаря за линка  Hug

# 162
Мммм, хареса ми  Mr. Green

# 163
Утре ли е новия епизод или днес?  newsm78

# 164
  • Пловдив
Благодарение на papy 2000 вече е и със субтитри Supernatural S04E08  Simple Smile Приятно гледане!

Общи условия

Активация на акаунт