SuPeRNatuRaL

• 40 382
  • 713
  •   1
Отговори
# 390
Сол? Каква сол? За какво беше тя? Вече не помня даже, беше преди цяла вечност.... Laughing Sunglasses

Явно целият сезон ще се върти между Дийн- Сам с техните "Да- Не"- та..... Sad
Не че няма да ми е интересно. Ама екшън няма, екшън...... Само "емосион" Crossing Arms

# 391
Мдаа...и аз мисля, че всичко ще се върти около съгласията им.
Но защо ангелите ще си тръгват?!

Иначе солта беше против духове и т.н. нали я слагаха по первази, прагове Crazy
Вече се чувствам специалистка по "с-какво-да-убием-зомбито" Joy

# 392
Мдаа...и аз мисля, че всичко ще се върти около съгласията им.
Но защо ангелите ще си тръгват?!

Иначе солта беше против духове и т.н. нали я слагаха по первази, прагове Crazy
Вече се чувствам специалистка по "с-какво-да-убием-зомбито" Joy

Уф, шегувах се просто за солта.  Crazy

Ангелите ли? Много докачливи, въх и брях! Аз си мисля, че Закар́ая /така ли се пише т`ва?/ просто се опита да вмени вина на Дийн заради отказа му. Намерил на кого да си продава номерцата!  Joy

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 09:35 от мис арк

# 393
Чух, че този сезон щял да бъде последен  Confused
Знаете ли нещо по въпроса?

# 394
мис арк, толкова рано сутрин хич не загрявам лесно Laughing

Добре де, сега един хипотетичен въпрос....Нали дявола прие тялото на ъмм този Марк Пелегрино и търси Сам, защо тогава и Михаил не приеме тялото на някой друг и сам да си върши работата с убеждаването, а не да праща цялата сюрия ангели след Дийн?!:crazy:

Надявам се това да не е последен сезон....някакси да избегнат апокалипсиса Mr. Green

# 395
Този Кас нали винаги знаеше къде е Дийн и се появяваше винаги от нищото,сега пък звъни по телефона да го пита къде е...много е недомаслен този сезон нещо Mr. Green

# 396
Нали им гравираха нещо си на ребрата, така станаха "невидими" за демоните, но пък и за ангелите. Затова при нужда си телефонират немедленно. Joy

c.v.e.t.i. , обясняваха нещо по твоя въпрос, ама като не помня подробно...Беше нещо от сорта, че само техните тела/на Сами и Дийн/ можели да издържат...Че били предопределени да са точно те....Нещо такова беше. newsm78

# 397
Ох,че съм и аз-забравих за гравирането Joy

# 398
То ясно, че Сам и Дийн са предопределени, но как тогава дявола се всели в онзи другия мъж на когото пак поиска съгласието?! Та затова се чудя къде е Михаил и защо не се бори толкова, колкото Дявола?! Thinking
Защо има само по един епизод на седмица, защоооооо Crazy

# 399
Може би отлагат максимално момента на появата му, да е по-колоритно Crazy

Аз бях чела, не помня къде, че ще има общо 6 сезона Thinking

# 400
То ясно, че Сам и Дийн са предопределени, но как тогава дявола се всели в онзи другия мъж на когото пак поиска съгласието?!

Ами нали все под някаква форма трябва да говори със Сами, за да получи заветното "Да"...Със сънищата не стана...Та явно е решил да облече "Марк- костюм". Mr. Green
Не съм сигурна де, разсъждавам си само. Пък и нямам нищо против Марк- Луцифер, много ме кефи. Страхотно излъчване! Heart Eyes

# 401
  • София
много се смях на бъдещият Кас
явно накрая е прихванал от обучението

# 402
  • Разпиляна във въображението
Кас беше страхотен - хипи и групов секс, а стария Кас остана на пътя да чака Дийн да се наспи Joy

Дийн на квадрат - не ми стигна. Обаче Сам като Луцифер беше страхотен, дори на места все едно гледах "Луцифер" в приемното тяло. Може и да си въобразявам, но някои от мимиките все едно бяха на другия актьор.

Жалко ще е ако са само 6 сезона, но трябва да признаем, че рано или късно ще започнат прекалено много да се повтарят.

Смятам още, че онова "бъдеще" не е измама на Закарая, а наистина се случва ако Дийн и Сам не се разберат Peace

# 403
Здравейте!
Аз съм съвсем нова фенка Laughing на сериала - изгледала съм едва 8 серии от първия сезон. Като чета тук вие сте много, много напред с материала, но се надявам скоро да ви настигна. Сега така или иначе си стоя в къщи и няма какво друго да правя освен да гледам сериали. Филмчето не блести с оригиналност, но е много забавно, а и да си призная честно бих гледала и сапунка стига Дийн и Сам да участват там  Embarassed
Особено Дийн  Heart Eyes

# 404
Аз пък ти завиждам, че си гледала само 8 серии.

Общи условия

Активация на акаунт