SuPeRNatuRaL

• 40 346
  • 713
  •   1
Отговори
# 465
Онзи, дето едни девойки призоваваха Блъди Мери, направо не ми се влизаше в банята след това, а на всичкото отгоре го гледах в 4ч. сутринта Laughing
Този и на мен ми е от най-ужасните. А имаше и един в началото за момченце, удавено в езеро, което давеше близките на убиеца си в мивката, във ваната и т.н. Ей от тези двата епизода как да не те е страх да влизаш в банята.

# 466
  • София
за банята не знам, но в някое езерце със сигурност не бих влязла. Особено като му се подаваше главичката вече накрая, като гледаше шерифа бррр

# 467
Нещо не се сещам за най-ужасен ми епизод. Сигурно имам някой по-така, но общо взето съм привикнала да не се стряскам от филми.  Единственият филм, който ме е държал будна две нощи, беше първият ми филм за вампири и явно ми се е видял много грозно ужасен.

Та епизода ми хареса. ББ  Но какво беше това в съдбовната игра на карти за Сам - чист късмет или някакъв трик ?  Блъфираше за настроението и чувствата си, но как се наредиха картите ?

# 468
Здравейте!
Аз откакто се записах като нова фенка на сериала не съм писала, защото нямах време от гледане  tv. Исках да понапредна малко, че вие всичките сте на 5 сезон вече. Аз съм по средата на четвърти и както върви много бързо ще го привърша и какво ще правя после  newsm45. Зачетох се тука кои според вас са най-страшните епизоди. Мен най ме беше страх на онази дето ходиха в някаква лудница и онази с подменените деца. После сумати време не смеех да ходя до тоалетна през нощта. newsm43

# 469
На мен ми беше страшно,където бяха в някаъв изоставен град и се появи едно много страшно момиче-призрак,което убиваше много гадно.
Ех кака съм забравила сериите,а ги изтрих Rolling Eyes

# 470
Дийн, ааах! Heart Eyes

# 471

Та епизода ми хареса. ББ  Но какво беше това в съдбовната игра на карти за Сам - чист късмет или някакъв трик ?  Блъфираше за настроението и чувствата си, но как се наредиха картите ?

Лили, отговарям ти в бяло, ако има още негледали Wink
Сам имаше чист късмет, че направи каре от четворки, но той изигра вещера като се направи, че всъщност няма нищо. Защото ако вещерът се беше усетил, че Сам има добра ръка, щеше да се откаже и Сам нямаше да може да вземе достатъчно години. А той взе да трепка уплашено с мигли и да се прави как нищо не го интересува, само да ходи да намери брат си и вещерът се върза.
Ама то си се очакваше, че така ще стане, още Дийн и Боби като почнаха да обясняват, че Сам не може да играе карти, ми стана ясно, че ще ги спасява Laughing

# 472
На мен ми беше страшно,където бяха в някаъв изоставен град и се появи едно много страшно момиче-призрак,което убиваше много гадно.
Наистина беше страшно.
Не знам защо, но много ме е страх когато лошите гадове са деца. Тази серия с подменените деца я изгледах половината жумейки. hahaha

# 473
Наистина беше страшно.
Не знам защо, но много ме е страх когато лошите гадове са деца. Тази серия с подменените деца я изгледах половината жумейки. hahaha

Въобще не се сещам за тая серия с изоставения град. Embarassed Я подскажете малко Grinning

# 474
Когато Жълтоокия ги беше отвел в един изоставен град само тези неговите избрани деца. Беше на края на 2 сезон.

# 475
Аа, да, сега се сетих за какво ми говорите, ама аз от този епизод помня само как Сам умря Joy

# 476
Не се и съмнявам, че само това помниш Laughing

# 477
  • София
Аз пък въобще не се страхувах от този. Даже, когато епизода е с демони, само въздъхвам щастливо, че няма да има някой дух в огледалото или отражение в телевизора Mr. Green
Най-накрая някой да си сложи Дийн, че ми омръзна да гледам само Седрик Дигъри  Mr. Green

# 478
Най-накрая някой да си сложи Дийн, че ми омръзна да гледам само Седрик Дигъри  Mr. Green
bowuu

# 479
Aaa, моля, моля   Joy   Тук Дигъри е в лично качество   Mr. Green

Феъри, за обясненията   Hug     ББ   аз от покер нищо не разбирам и не ми стана много ясно кое как е, само прозрях, че Сам играе игричка   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт