SuPeRNatuRaL

• 40 320
  • 713
  •   1
Отговори
# 540
  • София
А ако Бог използва тялото на Боби...? Или тази теория вече е предъвкана и разпердушинена?  Mr. Green

Ей за това не се бях сетила. Пък и той толкова много иска да проходи тъй че нищо чудно.

# 541
А ако Бог използва тялото на Боби...? Или тази теория вече е предъвкана и разпердушинена?  Mr. Green

Еее, да, и за да му е интересно е в инвалидна количка и за да му е още по-интересно, ходи да играе с вещера за години, не за друго, ама да вкарва в приключение Сам и Дийн Laughing

А пък Кастиел за повече достоверност ходи и търси Бог, тоест ходи и се търси Laughing

Аз продължавам да залагам на теорията, че Господ няма да го видим. От друга страна, идеята за татко Джон ми допада Grinning

# 542
  • В средата на времето
Аз продължавам да залагам на теорията, че Господ няма да го видим. От друга страна, идеята за татко Джон ми допада Grinning

Ша го видим бе..кат някаква Светлина сигурно Grinning Wink..На мен пък не знам защо не ми допада идеята Господ да ползва бащата на Сам и Дийн..става ми много захаросано нещо.. Crazy

# 543

Ша го видим бе..кат някаква Светлина сигурно Grinning Wink..На мен пък не знам защо не ми допада идеята Господ да ползва бащата на Сам и Дийн..става ми много захаросано нещо.. Crazy

Да, има нещо такова - па плеснали с ръце и се прегърнали. Не забравяйте, че Господ оставя другите да му вършат мръсната работа - преди Михаил е изгонил Луцифер, защо сега пак друг да не се разправи с него. А и ми се струва, че на него не му се вясва много пред хората, щото Дийн бая му е набрал Laughing

# 544
  • София
Да се чуди човек какво прави този Господ по цял ден, като не му се занимава с нищо

# 545

Еее, да, и за да му е интересно е в инвалидна количка и за да му е още по-интересно, ходи да играе с вещера за години, не за друго, ама да вкарва в приключение Сам и Дийн Laughing

А пък Кастиел за повече достоверност ходи и търси Бог, тоест ходи и се търси Laughing

Нямах предвид да е бил там през цялото време, а просто да използва тялото....Както и да е  Peace Simple Smile

# 546

Нямах предвид да е бил там през цялото време, а просто да използва тялото....Както и да е  Peace Simple Smile

А, ясно, да, моя е грешката, че не съм те разбрала. Ами може така, знам ли, предполагам, че серията следващата седмица ще ни изясни доста неща, доколкото четох за какво ще се разказва.
Мен, честно казано, Господ не ме притеснява Laughing Повече ме притеснява какво ще правят тия двамцата с нахалните ангели, дето им искат телата Laughing

# 547
  • Разпиляна във въображението
Да се чуди човек какво прави този Господ по цял ден, като не му се занимава с нищо
Joy Joy Joy

# 548
Сценаристите ще ги оставят да се мъчат до последно, после ще вкарат Господ в играта да им разрита столчетата на нахалните ангели и...така ще стане сигурно Simple Smile

# 549
  • Пловдив
И на мен ще ми е много интересно колко развихрено ще е въображението на сценаристите, за да пресъздадат Господ  Laughing
По-скоро не ми се вярва да го вкарат в играта. Ще се върне като ангелите си оправят бакиите и няма изобщо да го видим.

# 550
Леле, момичета, какви теории на конспирацията развивате направо не е истина  Laughing Направо трябва и вас да ви вземат в екипа на сценаристите на филма. Соред мен, Господ ще се появи накрая като нашите момчета свършат цялата работа и ще ги потупа по рамото. Само не ги знам как точно ще се справят и с ангелите и с демоните едновременно. Само да не му дават на Джаред да припарва до стаята на сенаристите, че вече наколко негови изказвания гледах, в които казва, че не знае какво ще стане накрая, но спред него най-хубавия край щял да е Дийн да убие Сам.  #2gunfire Добре, че не е сценарист момчето. Да си играе и да изглежда красив - там му е силата  Heart Eyes
Само да се похваля, че вече изгледах всички налични серии и съм тотално влюбена в сериала и най-вече в Дийн  Heart Eyes
Сега докато излезе новата серия гледам всички възможни интервюта, които са давали, само и само да ги виждам на екрана. Почвам да се влюбвам и в Дженсън, положението става все по-зле  hahaha
И накрая да кажа, последната серия много ми хареса. Гаврите с другите сериали бяха страхотни. Сам като Хорейшо - просто безценно  Joy Вече не мога да гледам "От местопрестъплението" без да се хиля. А като чух гласа на Сам от колата щях да падна от стола от смях. Съвсем го бях забравила тоя тъп сериал с Дейвид Хаселхов.
Стига толкова, че стана много дълго.
Приятен ден от мен!

# 551
Мисля, че най-накрая нещата ще излезнат съвсем различни и цялата работа ще да е била някакъв голям тест за Сам и Дийн....сега сякаш ни карат да се фокусираме само върху"приемни тела-апокалипсис-край на света", а то може всъщност да има някакъв начин да се справят с това, да не се върти всичко около голямата битка....
Само да не се получи като при Lost...искам още един сезон Peace

# 552
  • София
Off topic - да не са го спряли Lost Thinking

# 553
Не, не са го спряли Lost. Сега от януари ще почне пак, обаче това ще бъде последния сезон и за този сериал

# 554
  • София
ами той малко се поизчерпа, затова - все на един остров-трудно е да се измисли сценарий Wink

Общи условия

Активация на акаунт