SuPeRNatuRaL

• 40 323
  • 713
  •   1
Отговори
# 525
Аз си мисля,че той наблюдава всичко и чака да види кой му е истински верен...

# 526
тоя дето играе фокусника ще да е някакъв връзкар Joy
На шефа на тъста брат му  Joy И аз така мисля хахах

Всъщност, ако Господ се появи много лесно ще се наредят нещата, защото той е най-могъщият и Луцифер просто ще му се подчини....може би в някой момент Кас ще го открие Thinking

# 527
Като каза Бог, та още смилам идеята, че  Господ е изчезнал  Simple Smile    Къде е отишъл, друг свят ли създава? 

..ами не е ясно изчезнал ли е..или просто не иска да бъде намерен Simple Smile..може да си е взел "почивка", да си е казал "Чакай да видя тези моинките какви ще ги скъдрят без мен.." Laughing

Това е и моята теория Laughing
Ако се появи Бог, ще бъде твърде лесно. Според мен най-много да се появи, за да им каже две-три мъдри слова и да не разчитат на него да им оправя бакиите. Ще си се бият с Луцифер с голи ръце Laughing

# 528
  • София
Да бе , колко лесно могат да се решат нещата, само ако Бог се появи и се намеси. Ама нали трябва да е по-трудния начин..

# 529
  • София
А пък аз се чудя дали няма да се появи още някой паднал ангел. Тоест Луцифер ще си има най-вероятно съюзници тоест останалите паднали ангели, който са изгонени от рая дали няма да се появят и също са синове на Бог.
Според легендите който аз съм чела е известно, че Луцифер е самият дявол, но е и един от главните виновници за седемте смъртни гряха.
Цитат
Демони са отговорни за разпространението на седемте смъртни гряха. Според Петер Бинсфелд, немски авторитет в областта на магията от 16в.
    за Гордостта е отговорен Луцифер
    за Скъперничеството - Мамон
    за Сластолюбието - Асмодей
    за Чревоугодието - Велзевул
    за Завистта - Левиатан
    за Леността - Белфегор

Та Мамон, Асмодей, Велзевул, Левиатан,  Белфегор ....дали няма да се появят по някое време. След като се появиха Гавраил, Кас, Закарая...и други. Интересното е, че по принцип Касиел трябва да се казва Архангел Цафкиел. Но определено не би отивало на Касиел от сериала.  Мен ми е най-интересно как изглежда сега Михаил и дали ще се появят падналите ангели и как изглеждат.

Цитат
Михаил на староеврейски означава „Кой е равен на Бог?”. А буквално преведено означава "Кой е като Господ?" . Още от най-ранни християнски времена св. Михаил е описвам като командир, държащ в дясната си ръка копие с което атаува Луцифер, а в лявата държи зелено клонче символ на победата и мира. На горната част на острието има ленена панделка с червен кръст. А според наште бг вярвания Михаил е ангела на смъртта
Ето защо точно Михаил се бори с Луцифер, а не Гавраил или някой друг. Изобщо навсякъде има различно значение Михаил и изобщо всички архангели.

# 530
Да бе , колко лесно могат да се решат нещата, само ако Бог се появи и се намеси. Ама нали трябва да е по-трудния начин..
Според мен седи някъде и тайно им гледа сеира. И нищо чудно накрая да се окаже този, който най -малко сме подозирали Wink

# 531
  • В средата на времето
И нищо чудно накрая да се окаже този, който най -малко сме подозирали Wink

..аз вече изказах предположение, че е Кас Laughing..но ме разубедиха с това, че много го лашкали и тормозели напред назад  Laughing

# 532
Не, в човешко тяло се крие според мен  newsm78 Тоест, в ролята на човек - те иначе са все в човешки тела,де.

# 533
А, едва ли Бог е като ангелите и архангелите. Едва ли човешко тяло може да издържи на тези енергийни вибрации на Бог, ако това имате предвид.  Нали приемните тела за Михаил и Луцифер са само 2 възможни от човешкия род. 

# 534
  • Smallville
А пък аз се чудя дали няма да се появи още някой паднал ангел. Тоест Луцифер ще си има най-вероятно съюзници тоест останалите паднали ангели, който са изгонени от рая дали няма да се появят и също са синове на Бог.
Според легендите който аз съм чела е известно, че Луцифер е самият дявол, но е и един от главните виновници за седемте смъртни гряха.
Цитат
Демони са отговорни за разпространението на седемте смъртни гряха. Според Петер Бинсфелд, немски авторитет в областта на магията от 16в.
    за Гордостта е отговорен Луцифер
    за Скъперничеството - Мамон
    за Сластолюбието - Асмодей
    за Чревоугодието - Велзевул
    за Завистта - Левиатан
    за Леността - Белфегор

Та Мамон, Асмодей, Велзевул, Левиатан,  Белфегор ....дали няма да се появят по някое време. След като се появиха Гавраил, Кас, Закарая...и други. Интересното е, че по принцип Касиел трябва да се казва Архангел Цафкиел. Но определено не би отивало на Касиел от сериала.  Мен ми е най-интересно как изглежда сега Михаил и дали ще се появят падналите ангели и как изглеждат.

Цитат
Михаил на староеврейски означава „Кой е равен на Бог?”. А буквално преведено означава "Кой е като Господ?" . Още от най-ранни християнски времена св. Михаил е описвам като командир, държащ в дясната си ръка копие с което атаува Луцифер, а в лявата държи зелено клонче символ на победата и мира. На горната част на острието има ленена панделка с червен кръст. А според наште бг вярвания Михаил е ангела на смъртта
Ето защо точно Михаил се бори с Луцифер, а не Гавраил или някой друг. Изобщо навсякъде има различно значение Михаил и изобщо всички архангели.

Иха,тук има материал за още 5 сезона Party

# 535
И нищо чудно накрая да се окаже този, който най -малко сме подозирали Wink

..аз вече изказах предположение, че е Кас Laughing..но ме разубедиха с това, че много го лашкали и тормозели напред назад  Laughing

Joy Hug

От друга страна, ако се замислиш, може пък да се оставят да го лашкат за по-добро прикритие. Laughing Но все пак се съмнявам, ако е той, ще се окаже, че е изиграл твърде много театър.  Laughing

# 536
Аз мисля, че Бог ще се завърне в тялото на някой стар "познайник"....може пък в тялото на баща им?! Нали Габриел онагледи всичко като стара прича....

# 537
Аз мисля, че Бог ще се завърне в тялото на някой стар "познайник"....може пък в тялото на баща им?! Нали Габриел онагледи всичко като стара прича....
Peace Да, и аз нещо такова подозирам.

# 538
  • София
Е доколкото си спомням в един от епизодите казаха, че само телата на Сам и Дийн биха издържали на Михаил и Луцифер и затова именно те са избраните за приемни тела. Тоест ако е някой друг...май няма да издържи.

# 539
А ако Бог използва тялото на Боби...? Или тази теория вече е предъвкана и разпердушинена?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт