SuPeRNatuRaL

• 40 324
  • 713
  •   1
Отговори
# 510
И на мен ми хареса много тази серия. Имах нужда от почивка от цялата тази апокалиптична драма Laughing

# 511
В началото, да си призная, се издразних, но на момента с докторския сериал вече искрено се забавлявах - погледите, физиономиите им бяха незаменими, ха ха. "Анатомията на Грей" беше на мушката  hahaha   Епизодът беше свежарски.  Много се надявам на края да не се налага да се изправят Сам и Дийн един срещу друг. Ами трудно ще го понеса. Но може би това ще стане.

# 512
  • В средата на времето
Това ми е втората любима серия от този сезон, след еп. 3 Party..Страхотни Хорейшо бяха и двамата Joy Heart Eyes

# 513
  • София
А този докторски сериал ми се стори пародия на "Анатомията на Грей". Вярно ли е или съм се объркала

# 514
  • В средата на времето
А този докторски сериал ми се стори пародия на "Анатомията на Грей". Вярно ли е или съм се объркала

Не си се объркала Grinning Wink

# 515
Страхотни Хорейшо бяха и двамата Joy Heart Eyes
Уникални!  Joy

# 516
  • Разпиляна във въображението
Страхотни Хорейшо бяха и двамата Joy Heart Eyes
Уникални!  Joy
Перфектни. Всичко заради, което се дразня от онзи те го изиграха перфектно.  Това е държанието на Хорейшо през всичките серии, които съм се прежалвала да гледам.

"Откъде намерихте свещено масло?"
"От задника на Сам".

Серията - много добра, Дийн говорещ друг език - незабравимо.

Все се надявам Габриел да се присъедини към Дийн, Сам, Били и Кас. Дали има някакъв шанс?

# 517
Серията - много добра, Дийн говорещ друг език - незабравимо.

И Дийн, гледащ с благоговение д-р Секси Joy
и Сам като му каза - докторе Joy
И заставката в началото на сериала Свръхестествено Joy

И изобщо, тоя епизод е пълен с култови моменти. Laughing

Все се надявам Габриел да се присъедини към Дийн, Сам, Били и Кас. Дали има някакъв шанс?

Според мен - не. Но ще видим, може пък да греша Grinning

# 518
"Откъде намерихте свещено масло?"
"От задника на Сам".

Дам, точно - Сам да е кола - безценно Joy
А заигравката със секси ботушите на д-р Секси е от един друг сериал за един доктор-каубой Joy Като цяло много хубаво ги бяха измислили

Ангелите един по един взеха да е отказват....ще излезнат по-слаби. И защо всъщност общата позиция е, че Михаил ще изгуби Thinking Може пък той да победи и да няма апокалипсис..

Надявам се повечко такива епизоди като този да има.

# 519
  • В средата на времето
Аз днес споделих с Fairy, но ще го напиша и тук..Какво беше това джудже дето са избрали за приемно тяло на Гавраил? Crazy Laughing Изобщо не ми вдъхна никакъв респект..Я виж, като се появи Рафаел във филма..друго си беше..Излъчваше сила, точно като за архангел..Пък Гавраил.. Crazy ooooh!..

# 520
И защо всъщност общата позиция е, че Михаил ще изгуби Thinking Може пък той да победи и да няма апокалипсис..

Защо да е такава общата позиция, проблемът не е, че Луцифер ще спечели. Самата битка между двамата ще предизвика апокалипсиса. Единият от двамата ще спечели, даже ангелите очакват това да е Михаил, обаче ще стане за сметка на няколко милиона души, както те се изразиха. което за тях самите не е проблем, но Сам и Дийн отказват категорично да умрат толкова хора за кеф на ангелите. Там е драмата в момента.

Изи, според мен те са взели актьора да играе фокусника, харесали са го и са намерили начин да го задържат в сериала, без да държат сметка за величието на архангелите Laughing

# 521
  • София
на мен ми е интересно дали ще се появи Бог в един момент, както се появи Луцифер newsm78

# 522
тоя дето играе фокусника ще да е някакъв връзкар Joy

# 523
Като каза Бог, та още смилам идеята, че  Господ е изчезнал  Simple Smile    Къде е отишъл, друг свят ли създава?   И е оставил на Сам и Дийн  тежката съдба да защитят хората.  Вместо да се появи и да разхвърля силните.      Обаче Луцифър не е за подценяване  Naughty   А и не обича хората. То всъщност кой друг ангел, освен Кас и падналият женски ангел, държаха на човеците?

# 524
  • В средата на времето
Като каза Бог, та още смилам идеята, че  Господ е изчезнал  Simple Smile    Къде е отишъл, друг свят ли създава? 

..ами не е ясно изчезнал ли е..или просто не иска да бъде намерен Simple Smile..може да си е взел "почивка", да си е казал "Чакай да видя тези моинките какви ще ги скъдрят без мен.." Laughing

Общи условия

Активация на акаунт