SuPeRNatuRaL

• 40 307
  • 713
  •   1
Отговори
# 570
Лили, да, на мен точно затова ми хареса тази серия, защото беше като от добрите стари времена. Няма пререкания, няма подозрения кой какво е сгазил лука, двамата работеха в екип, имаше си сол, кости, палене Laughing Но аз по принцип съм напълно безкритична към този сериал, достатъчно ми е Сам и Дийн да участват Laughing

Във всеки случай очаквам другата седмица голямата драма, особено след като изгледах промото на серията.
И после - почивка чак до Новата година Crossing Arms

Ех, Деси, да беше само с-то му.... Blush

# 571
  • София
ще пуснеш ли трейлъра тука Praynig

# 572
Да ви кажа взех да се радвам на почивките в сериялите,че не мога да насмогна на 10ната дето гледам,дори някой вече ми отпадат от графика...
Уж този сезон щеше да е само битки ,войни, демони,ангели...поне от промото на сезона,а само пълнеж за сега...не,че е лошо наистина да си припомним старите Дийн и Сам,преди напрежението.

# 573
Здравейте!
Продавам книгата "Supernatural-book of monsters,spirits,demons, and ghouls"
219 страници,на английски,с меки корици и в отличен вид.
цена -45 лв
http://images.google.bg/images?hl=bg&source=hp&q=superna … p;sa=N&tab=wi

# 574
# 575
Феъри,   Hug     за трейлърите .   Я, колтът се появи   Simple Smile    Заедно с големи проблеми.

Каква почивка, ама как почивка после   ooooh!

А, и гледах последния епизод. Хареса ми, пророкът и фенката бяха забавни. Както и двамата герои.  Аз продължавам да не мога да кажа по кой от двамата братя повече  съм фенясала  Simple Smile

# 576
Аааа, Лили, не може така, мила Naughty Или единият брат избираш, или другият, какви са тия работи Crossing Arms Laughing
Макар че двамата заедно са всъшност по-готини от всеки един поотделно Laughing

# 577
Аааа, Лили, не може така, мила Naughty Или единият брат избираш, или другият, какви са тия работи Crossing Arms Laughing
Fairy, то за нашия отбор квотите нали свършиха, не си го делим избраника Mr. Green Лили, за теб може да напрвим изключение Whistling

Иначе като видях 3 трейлъра на следващия епизод и си викам "еййй той ще е 2 часа" Crazy И защо ще си взимат почивка, ние демоните сами ли да си ги гоним?!

# 578
Шшшшт, Цвети, имам пъклен план Mr. Green
Лили като я принудим да избира и тя ще си избере Дийн и пак си оставаме само аз и ти при Сам Mr. Green

# 579
Ами, Цвети, ние с толкова гледане сме готови да смотаме някой и друг демон  hahaha   Но това е теоритично, защото аз съм твърда и безстрашна като гледам филм, ама ела ме виж на живо каква съм бъзла  Joy   А по вечерно време не мож ме накара да припаря и на километър до гробище.

А по въпроса за двете "бижута"  на сериала  Grinning  , влезте ми в положение.   Grinning       Н е   м о г а   да се реша, разкъсвам се.  И когато е в кадър повече време единият, а другият нещо го няма, ставам неспокойна   Joy

Цвети, оценявам предложението с благодарност      Wink

# 580
  • Някъде в търсене ............
Да се вмъкна непоканена в разговора Embarassed, защо трябва да се делят тези "бижута"?
Ако не ме лъже паметта ,те самите не искат да се разделят Wink. За мен си вървят комплект, опитах се преди време да определя кой ми е по-по-най Heart Eyes- до ден днешен не мога да реша.

А по въпроса за двете "бижута"  на сериала  Grinning  , влезте ми в положение.   Grinning       Н е   м о г а   да се реша, разкъсвам се.  И когато е в кадър повече време единият, а другият нещо го няма, ставам неспокойна   Joy
Ето за това говоря Laughing

# 581
  • Разпиляна във въображението
Абе на вас направи ли ви впечатление, че Дийн е леко "остарял" или си внушавам. Това ми направи впечатление в последните кадри с "гаджетата" newsm78

Серията за мен беше яка, на няколко пъти подскачах стресната Wink

# 582
  • София
Абе на вас направи ли ви впечатление, че Дийн е леко "остарял" или си внушавам. Това ми направи впечатление в последните кадри с "гаджетата" newsm78

леле и аз това си мислех точно. Има бръчици около очите и са доста видими, но му отиват Crazy

# 583

Не е само Дийн, при Сам пък е още по-осезателно, в първия сезон в сравнение със сега си е направо дете. Даже на фона на промяната на Сам, Дийн изглежда все едно не е мръднал. Ама на мен така ми харесват още повече, въобще не ми се виждат остарели, по-скоро са станали още по-готини Laughing

# 584
  • София
Ами като остаряваме и ние, ще ни се виждат по-готини я Joy
Дженсън ми е наборче, бай дъ уей

Общи условия

Активация на акаунт