SuPeRNatuRaL

• 39 160
  • 713
  •   1
Отговори
# 60
newsm45 newsm45 newsm45 Нета ми у дома се скапа и поне седмица няма да мога да гледам новата серияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя!!!!!  smile3518

smile3506 Дали ако го дръпна на работа шефката ще ме поръси със светена вода и ще ме ритне през портите на ада...аааа офиса де  Mr. Green

# 61
  • Пловдив
Ето ме и мен в кюпа на феновете  Grinning
Само че няма да се меся в битките ви за Дийн  Mr. Green тъй като по-симпатичен ми е Сам  Mr. Green
Миналото лято изгледах всичките 3 сезона на един дъх, и то предимно нощем. Имаше вечери, в които съм се оглеждала около мен точно като лудите  Crazy
wee.jess , дай скайп или icq да ти я пратя, качи си я на флашка и воала  Peace

# 62
Уф, кога ще излезе новата серия  Blush

# 63
  • Разпиляна във въображението
Вчера успях да гледам двете серии - добро начало. Сезона ще е интересен. Ангела е готин, нооооо Дийн като си повдигна тениската за да се огледа -  Whistling

# 64
Вчера успях да гледам двете серии - добро начало. Сезона ще е интересен. Ангела е готин, нооооо Дийн като си повдигна тениската за да се огледа -  Whistling
А на мен Ангела ми харесва вече повече!

# 65
  • Разпиляна във въображението
И на Ангеля няма да му простя ако го видя Heart Eyes

# 66
Хайде и аз ФъФ клубЪ Crazy
Миналата година по няко време изгледахме на един дъх всички излезнали до момента сезони. Смея да кажа, че от всички сериали, изгледани до момента, този ме грабна по неописуем начин.
С нетърпение чаках да започне новият сезон.
Засега няма какво да коментирам, още са в началото на историята, но ще гледаме и ще видим Grinning

Гледам, че се дърпате за плитките относно братята Crazy Аз пък съм влюбена в Импала-та Whistling

# 67
Миналата година по няко време изгледахме на един дъх всички излезнали до момента сезони. Смея да кажа, че от всички сериали, изгледани до момента, този ме грабна по неописуем начин.
С нетърпение чаках да започне новият сезон.

При мен се случи по същия начин, страхотно се "зарибих", чак необяснимо. Като си помисля, колко време го подминавах този сериал, защото съм невъобразима пъзла  Embarassedooooh!.

Гледам, че се дърпате за плитките относно братята Crazy Аз пък съм влюбена в Импала-та Whistling

Да ти кажа, .:.Stef.:., и таткото не бих изхвърлила.

# 68
Кога да чакаме новия епизод?
Май ще е скоро?

# 69
  • Пловдив
Кога да чакаме новия епизод?
Май ще е скоро?
Доколкото знам сериите ще излизат всяка четвъртък вечер премиерно в САЩ, в БГ са по торентите в петък рано сутрин. По обед вече има и субтитри  Peace

# 70
Ами ще чакаме значи  Heart Eyes

# 71
Ще чакаме! Остават 2 дни!  Laughing

# 72
# 73
  • Пловдив
Супер! До довечера докато се прибера от работа ще има и субтитри и ще си го изгледам с кеф  Simple Smile

# 74

Общи условия

Активация на акаунт