SuPeRNatuRaL

• 39 364
  • 713
  •   1
Отговори
# 75
Серията е страхотна, за част от развитието намекват още от предишния сезон, но мама...  Shocked

# 76
Страхотен, както винаги  Heart Eyes Hug

# 77
С нетърпение чакам да я гледам довечера!  Laughing

# 78
Никой ли не иска да коментира засукания сюжет?  Sunglasses
Опустя темичката.

# 79
Аз малко се обърках-този жълтоок сладур,"оня" жълтурко ли е,който е убил майка им и който после Дийн уби?

И ангела не си поплюва,дигнал е мерника на Сам Thinking

# 80
Ками, изглежда жълтоочкото е същия демон, който е убил родителите им, да.
Но явно ще се окаже много специален демон с тези жълти очи, че и армия събира  newsm78
Да не е Сатаната?  Wink
А Сам нали вече показа особени способности ... сигурно без самият да подозира е минал на страната на лошите  Thinking

# 81
  • Разпиляна във въображението
Не мисля, че е Сатаната. Все пак Дийн го уби.

Все още не разкриват какво прави Сам. Според мъжа ми, Сам направо убива демоните, а не просто ги изкарва от телата, които са превзели. newsm78

# 82
  • София
Нали му казаха името - Азазел

# 83
Както писах още от миналия сезон започнаха да намекват, че Дийн и Сам ще застанат един срещу друг.

Все още не разкриват какво прави Сам. Според мъжа ми, Сам направо убива демоните, а не просто ги изкарва от телата, които са превзели. newsm78

Демоните си ги праща в Ада, както и преди това със заклинанието. На няколко пъти в епизодите, като не успеят да ги хванат в капан, демоните напускат тялото, но след това отиват в друго, както и жълтоокия в последния епизод. Въпросът е, че сега Сам ги хваща и праща в Ада без капани и заклинания.

# 84
Пропуснала съм момента с Азазел, мерси Амидала  Thinking
Това вече обяснява много неща, явно Сам се очаква да е част от тази армия.

# 85
Пропуснала съм момента с Азазел, мерси Амидала  Thinking
Това вече обяснява много неща, явно Сам се очаква да е част от тази армия.

Той трябва да я води, затова и Лилит го преследваше. Това го обясняваха още когато Сам умря. Азазел беше събрал всичките си "деца", които трябваше да се бият един срещу друг и последния оцелял, т.е. най-силния трябваше да стане водач на армията му.  Peace

# 86
Въпросът е какво лошо прави Сам - нали праща демоните в Ада Rolling Eyes

# 87
Въпросът е какво лошо прави Сам - нали праща демоните в Ада Rolling Eyes

Ами аз си мисля, че нищо лошо не прави, но някой иска да настрои двамата братя един срещу друг. Но ще гледаме и ще видим.

# 88
Ангелът не би трябвало да е враг на братята, поне досега образът на Кастиел не беше лош..ама както казваш, ще погледаме - и ще видим Grinning

# 89
Стана малко чат май.  Blush

Аз не съм сигурна, че Кастиел е ангел, малко странно беше с тия черни крила, когато се показа първия път, но може би съм прекалено подозрителна.

Общи условия

Активация на акаунт