SuPeRNatuRaL

• 39 357
  • 713
  •   1
Отговори
# 90
Ами то това май беше само сянка на крилата, те не се материализираха, та затова бяха черни.

# 91
Филмът наистина е уплетен, но си заслужава  в това е чарът му! 

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 15:22 от ril4eto

# 92
Докато Дийн е бил в Ада, Сам е тръгнал по лош път - приятел е на Руби, а пък тя е демон! Все пак ангелите мразят демони! Освен това уговорката между майката на Сам и Жълтоокия демон е била той да вземе Сам и да го включи в Армията си, но тя тогава не се е съгласила и затова демонът я убива!

# 93
Руби е "добър" демон, ако може така да се каже. Тя помагаше на Сам да се усъвършенства. Макар че тя си имаше своите подбуди, не мисля че приятелството им е причина Кастиел да иска да го спре. В крайна сметка нали убива демони? Значи, трябва да е нещо друго - което може би тепърва ще разберем.

# 94
  • Разпиляна във въображението
Докато Дийн е бил в Ада, Сам е тръгнал по лош път - приятел е на Руби, а пък тя е демон! Все пак ангелите мразят демони! Освен това уговорката между майката на Сам и Жълтоокия демон е била той да вземе Сам и да го включи в Армията си, но тя тогава не се е съгласила и затова демонът я убива!

Уговорката не беше такава. Жълтоокия трябваше просто да влезе в къщата и да не бъде обезпокояван. Друго не каза. Майка им не знаеше какво ще стане.

# 95

Уговорката не беше такава. Жълтоокия трябваше просто да влезе в къщата и да не бъде обезпокояван. Друго не каза. Майка им не знаеше какво ще стане.
Да, но още в първия сезон Жълтоокият каза на Дийн, че тогава не е могъл да вземе брат му Сам за "Армията"!

# 96
Аз съм забравила някои от нещата от първия сезон  ooooh!
Иначе наистина се оплита сюжетната линия - дано Сам не пострада накрая Confused

# 97
В серията не споменаха ли, че Жълтоокия е трябвало само да капне от своята кръв на децата newsm78 Трябва отново да го гледам

# 98
Така беше, да.
Аз също нямам добри спомени от предните сезони, но някак си се опитах да запомня основната сюжетна линия Crazy

# 99
В серията не споменаха ли, че Жълтоокия е трябвало само да капне от своята кръв на децата newsm78 Трябва отново да го гледам

Точно така, събра ги след като вече бяха пораснали и развили способности, предполагам че защото им е дал от кръвта си.  Peace

# 100
На мен ми се стори малко тъпо, че Дийн имаше шанс директно да отстреля жълтоочкото, но докато се чудеше и маеше, онзи избяга.
В такива случаи не мислиш, а дърпаш спусъка - знаеш за какво си там  Thinking

# 101
Не мисля, че наистина Дийн трябваше да убие жълтоокия - все пак щеше да промени историята и всички, на които е помагал, ще са в опасност.

# 102
# 103
Амидала   bouquet

# 104
Серията този път не ме впечатли кой знае колко, но много вдигнаха летвата просто с началото на сезона.  Heart Eyes
Новият образ на Руби обаче не ми допада, изглежда някак миловидна. Трябваше да намерят пак някоя мацка поне със светли очи, можеше и да не е руса.  Mr. Green
Гретчен от Призъна например, повече ми се връзва.

Общи условия

Активация на акаунт