SuPeRNatuRaL

• 39 354
  • 713
  •   1
Отговори
# 105
И на мен не ми допадна особено тази серия  newsm78

# 106
  • София, България
е серийката не беше лоша  Simple Smile
само че постоянно ми беше смешно как са превели loup-garou като ругару ама айде  Mr. Green

# 107
Аз отивам да я гледам!  Laughing

# 108
само че постоянно ми беше смешно как са превели loup-garou като ругару ама айде  Mr. Green
Loup-garou и rugarou са две имена на едно и също същество, нещо като warewolf. За справка - google.

# 109
  • София, България
Loup-garou и rugarou са две имена на едно и също същество, нещо като warewolf. За справка - google.
добре де ... хъм... аз loup-garou знам какво е и как се превежда...ругару обаче не  Rolling Eyes
е нищо, човек се учи докато е жив

# 110
Аз имам приятели rugarou   - постоянно ядат и много бързо и лакомо  Laughing

# 111
добре де ... хъм... аз loup-garou знам какво е и как се превежда...ругару обаче не  Rolling Eyes
е нищо, човек се учи докато е жив

Ето:
Цитат
Prowling and splashing through the murky backwaters and feeding on hapless victims – animal or human – among the knotty cypress knees at the slippery water’s edge, this monster is called by many names, but most still speak it in a half-whisper, for this is the LOUP GAROU!

Actual accounts and folk stories give this creature other names – rugarou among the Atchafalaya gypsies and swampers, wendigo or sasquatch among Louisiana’s many Native American tribes. But no matter what it’s called, the legend of this King of the Swamps has endured through many generations, and with it the tales that many believe prove the Loup Garou really exists.

Цитатът е от тук.

# 112
  • Велико Търново
По повод горния цитат сега си спомням, че в една от първите серии на първия сезон преследваха точно едно вендиго, което се криеше в едни пещери. Това дали не говори за изчерпване на видовете чудовища или сценаристите нещо са недогледали  Rolling Eyes

# 113
  • Разпиляна във въображението
По повод горния цитат сега си спомням, че в една от първите серии на първия сезон преследваха точно едно вендиго, което се криеше в едни пещери. Това дали не говори за изчерпване на видовете чудовища или сценаристите нещо са недогледали  Rolling Eyes

Според мен серията беше по-скоро за Сам и това, че трябва да пребори демонското в себе си.

# 114
Уууууууууупиииииии!!! Имам нет! Отивам да наваксам с епизодите!!!!

# 115
Не стана ли време за нова серия? newsm78

# 116
# 117
# 118
  bouquet Amidala нямаш равна   bouquet

# 119
Този епизод не ми хареса особено ... направо насила го догледах  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт