SuPeRNatuRaL

• 39 194
  • 713
  •   1
Отговори
# 165
Подбут, има ли живи или още въздишате по Дийн?  Wink

# 166
Още въздишаме Crazy

Да изчакаме субтитрите и да видим каква ще я забъркат в тази серия двамата братя Mr. Green

# 167
  • Пловдив
Аз си ги събирам по 2 серийки да ги гледам, че една не ми стига  Laughing Довечера са наред 7-ма и 8-ма.

# 168
  • Пловдив
Аз си ги събирам по 2 серийки да ги гледам, че една не ми стига  Laughing Довечера са наред 7-ма и 8-ма.
И на мен една ми е крайно недостатъчна, но пък нямам търпението да чакам две седмици  Crazy

# 169
Готина серия, но това 'to be continued...' много го мразя. И като капак следващата серия ще мога да я гледам чак след другия вторник.  #Cussing out

# 170
  • Ботевград
На всички почитатели на сериала препоръчвам да изгледат Thomas Kinkade's Home for Christmas
Много тъжен, но впечатляващ филм  Hug Cry

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=147574&hit=1

# 171
  • España
И аз току що изгледах 9 серия.Ей тези ангели,вярно ли ще убия момичето?А Руби защо рискува толкова и така им помага ми е чудно

# 172
  • Разпиляна във въображението
Негърката (Руби) беше страхотна. Много се смях на този епизод.

Ако момчетата не измислят нещо за момичето, ангелите може и да я убият. Все пак никак не е добра възможността демоните да разбират всичко за ангелите и плановете им.

# 173
Ааааа, няма начин да не измислят! Все пак са герои Wink

# 174
Next: http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=148292

Още няма субтитри...засега.

# 175
Е, как да няма, има още от вчера следобяд, постнати са в коментарите на замунда и арена. Papy2000 е най-бързият преводач.

Supernatural- Episode 04x10- Heaven and Hell - субтитри

# 176
Ама Дийн какъв  беше нежен с девойката PeaceБрат му беше по-груб с Руби май Twisted Evil

Много ми стана мъчно за Дийн какво е преживял. Cry

# 177
Миналия четвъртък май нчмаше епизод???

# 178
  • Разпиляна във въображението

Много ме е яд. Американците честваха "Деня на благодарността". Да .... празника. Какво им пречи да си празнуват и да гледах серийката #2gunfire

# 179

Много ме е яд. Американците честваха "Деня на благодарността". Да .... празника. Какво им пречи да си празнуват и да гледах серийката #2gunfire

Не е заради празника - малка предколедна почивка
Следващият епизод ще се излъчи на 15 януари 2009.

Общи условия

Активация на акаунт