Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 969
  • 922
  •   1
Отговори
# 105
Elanor  newsm51 Благодаря ти!

Tatitt  newsm51 Слънце даже мислех снимката да я постна спешъл фор ю,ама викам айде да не се обидят другите  Mr. Green Hug  bouquet
Наистина не е това което виждате на снимката,не оставайте с такива мнения,че след известно време като постна снимки от сега,ще останете разочаровани  Mr. Green Хич не съм прекрасна,поне не до сваляне на поне още 20-30кг  Mr. Green
Моля имяйте търпение и ме извинете,че не искам още да сложа снимки,но въпреки 19 свален и кг,разликата видимо не е чак толкова голяма.Всичко с времето си.  newsm51 smile3525  love001

# 106
  • София
     Здравейте момичета и момче! Две са нещата,които ме провокираха да пиша сега.Първото е косата на Tonito26.До сега съм видяла само части от теб-устни и коса.Но и двете са великолепни.Желая ти ,когато решиш да ни се покажеш цялата-всичко да бъде прекрасно.И знам,че ще го постигнеш.
     Второто нещо е,че просто не мога да се въздържа да не се похваля,че вече съм-24.6кг.Сега съм решила да си направя торта за първи път и отивам да търся рецептата.
     Пожелавам на всички големи минуси и нови,красиви фигури!

# 107
Баба Яга, заслужава си да се хвалиш. Това са цели -24,6кг.Браво ,желая ти да достигнеш целта си! Hug

# 108
Здравейте, сладурки и сладур, честита ни нова (почти) тема.  Hug

Сега и моите разправии с кантара, хич не ще да мърда и продължава да си седи на тези кила от неделя насам, имам малко проблеми с "разтоварването", а и МЦ наближава с пълни сили, та сигурно това е проблема. Все пак ако някоя от вас е имала подобни проблеми на "митницата", моля да каже как ги разрешава, мисля че някъде попадах на подобни оплаквания.

Засега това е от мен, после може пак да се видим из страниците.

# 109
  • София
     Здравейте момичета и момче! Две са нещата,които ме провокираха да пиша сега.Първото е косата на Tonito26.До сега съм видяла само части от теб-устни и коса.
Joy Аз съм видяла и част от крак!  Joy
Баба Яга, страхотен резултат, браво!  bouquet Надявам се на някоя среща и ти да се присъединиш към нас  Hug
Дания  Hug
Силвърфокс, аз съм с най-големите и неразрешими 00 проблеми  Laughing Чай Сание или 2 таблетки Бекунис  Peace Или свещичка  Laughing

# 110
То_ни,  как точно ти се получиха два различни цвята на крема на тората?  Нали това е рецептата с белтъците и изварата?

# 111
Силвърфокс, аз съм с най-големите и неразрешими 00 проблеми  Laughing Чай Сание или 2 таблетки Бекунис  Peace Или свещичка  Laughing

Мерси много, krikri, ще се пробвам, аз си мислех за Еспумизан (дано не съм объркала името, че голям смях ще падне) или нещо подобно

# 112
  • София
Еспумизан е против подуване на корема и лошо храносмилане, не помага при запек  Peace

# 113
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Мерси много, krikri, ще се пробвам, аз си мислех за Еспумизан (дано не съм объркала името, че голям смях ще падне) или нещо подобно

смляно/счукано/скълцано/сдъвкано ленено семе или пектин (на таблетки се гълта по-лесно) и/или парафиново олио в салатките в ПЗ дните  Peace

# 114

смляно/счукано/скълцано/сдъвкано ленено семе или пектин (на таблетки се гълта по-лесно) и/или парафиново олио в салатките в ПЗ дните  Peace

Много ви благодаря

# 115
  • София
   Момичета и момче,днес видях в БИЛА прясно сирене Ескуиза,на което пишеше масленост 20%,а отдолу в съдържанието в 100гр-мазнини4,5/може да греша точно,но беше около 4/Някой виждал ли го е и дали става за диетата.Намира се не при топените сирена,а при пресните/Хелиос и др./

# 116
  • Бургас
Привет и от мен на всички! Hug
Има много днес с минуси,бързах да чета и не запомних никове/сори/,само Баба Яжка /понеже е на тази страница.Честити минуси на всички!  bouquetДа падат стремглаво надолу килцата!
При мен е малко неясна история,гледам и други се оплакват от кантарчо,моят е механичен,стъпвам сутринта и малко мръднал надолу,ама малко под 83.Отивам на работа,качвам се и другият ме показва 79,500.Така ми се иска да му вярвам...ама...Моите хора вкъщи отдавна ме убеждават,че моят вкъщи тегли 2 кг. по-тежко,ама аз не им вярвам,а сега та-ака ми се иска да повярвам.Изобщо...
Саричка,чудя ти се как издържаш да не се теглиш,сутрин веднага съм там.
Сега ще се върна в другата тема,имам още малко да дочета!До скоро!

# 117
Tony_in_love,

МОят кантар е същият, но малкия е скачал отгоре му поне 5-6 пъти /толкова съм го виждала, а колко пъти сиурно не съм...../ а разликата е 1-2 кг...............нещо не ми се иска да е развален, че ми изглежда доста стабилен, но знае ли човек  Thinking ще видя как върви тези дни и ще реша дали да не си купя нов

# 118
  • София
Забравих да кажа, че най-накрая намерих кисело мляко Карабунар (в Хит) и много ми хареса.

# 119
Зеленко, ми засрами сА!Жената си е съсипала здравето и жизненоважните органи ти с нисък холестерол ша са Фалиш Joy.Аз просто се чудя инсулт как не си е докарала... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт