Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 749
  • 922
  •   1
Отговори
# 420
  • София/Осло
Боби -мило ми стана от постинга ти  Hug
вещи -специално за теб мила  newsm51 newsm51 newsm51
доре -хайде на ПЗ -тоооооооооооо  Laughing
кате, кате , катенце -внимавай с галите пиУе шарено  Heart Eyes Laughing

# 421
За една прекрасна дама,прекрасни цветя!
Диа,честит рожден ден!Желая ти много здраве и лично щастие!Да си все така лъчезарна и усмихната!  love001  love001  love001

# 422
Ейййййййй е гати късмета!Един път реших да видя първо кака изглежда поста- и взех че го затрих #Cussing out
Пак пробвам ,ама много се ядосах!
Танчето83, на тебе браво за свалените 30кг, а на китйския медалист браво за вдигнатите... Hug
Бачи, то не беше малко смях , а до сълзи. Особено за балкона на Дамаянти и стърготините за хамстери на  6tampa  Joy Joy Joy
И аз така smile3532
То вие наистина може да викате строителна бригада скоро,ама балкони се оправят -важното е сграда да има!Да не мислите ,че др.Емилова ми сподели за др.Дюкан а?!!Добре ,че луд късмет извадих-не стига че прясна без диети се пазих Joy,ами и баш на вашия форум да отворя.Чудя се аз кво става тука,уж за отслабване говорят-а темата им дебелее!Та така-дано не ви писва по много,та още доста теми да напълнеят с ваше присъствие!Е за всички нас само обратнопропорционалното желая Praynig
Крикри направо ме шашна,викам си аз -тая жена луда,от сто години все из форума я срещам,пък диетата ли нещо не спазва-що така newsm78Ама може ли такава безатговорност Wink Laughing да ми вдигаш адреналина с тоя пост-аз нали ти виждам линийката,2свалени,5 до края!!! smile3532 newsm51 smile3534
Ох май и още неща исках да пиша,ама на късмет отлетяха в небитието!Лека и слабееща,а пък за другия Петък и аз на линия с протеините!
Р.Р. Ма Тунинг много по мъжки я караш: До ....! Кратко и по същество newsm53

# 423
Добро утроооо поспаланки   bouquet
Айде ставайтееееееее...вижте какъв хубав ден е днес...от сън спомени нямаааааа  Mr. Green
Вие снощи с тия протеини сте се изтощити и сега ше ми спите до 12ч  Joy

Цунк по моцунк ...много хубав ден ви желая   bouquet Hug

# 424
Добро утро дюканки-поспаланки!
Черпа ви едно кафенце послучай рожденния ден на дъщеричката. Днес става на 10 годинки!

# 425
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Simple Smile Аз днес ще ходя малко до вилата.. и чак утре вечерта ще съм "On Line" Wink Иначе.. между 108 и 109 килограма ми показва кантара..

До "Vanity Fair" - Защо да не го казвам това за кормуването и стоенето у дома? Ако смяташ, че от Култура трябваше да се въздържа от коментар - аз съм си простак.. така, че не се надявай на чудеса Simple Smile И вземи подкарай по-бързо, че пречиш и наистина ще причиниш "ПТП"..

До "Кас" - Че аз да не съм Жена, че да го карам по Женски Joy Вече.. около 10 години ползвам компютър.. и от самото начало начина ми на писане е един и същ, а именно:
Код:
До "ЕДИ КОЙ СИ" - 
и местоименията с главни букви Simple Smile Така свикнах.. и всичко различно от това ми е трудно. Даже имаше случай в един форум.. смених си ника, за да се скрия, но не се усетих да си променя начина на писане. Изловиха ме за няколко дни и ми казаха: "По начина на писане ТЕ познах! Само ТИ пишеш така в целия Интернет". И така..

# 426
  • София
Привет от мен от Софийска земя  Cry - моренцето свърши -за жалост. Останаха само хубави спомени и 2 килца отгоре.  Embarassed Почвам да ги боря веднага.
Дорче - гледам и ти бориш някакви? Тези ново предизвикателство ли са или някое наследство от почивка? Hug

Отивам да наваксвам - слънчев ден ви желая  Nature Sunny

# 427
VK,честит рожден ден на дъщеричката ти.Да е здрава и много да те радва!И весел празник ви желая!  bouquet

Майка Зайка , бързо да влизаш от морски на дюкански режим.На теб и малкото Зайче Hug

# 428
Добро ви утро  Hug
Аз само да се отчета, че още едно кило падна Party
или 13то дюканско, а общо 23то Crazy Crazy Crazy
Остават още 3 кила до целта, а може би и още малко,
ако се поувлека  Mr. Green

Лек и отслабващ ден на всички!

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 10:03 от L e o

# 429
Здравейте HugОт много отдавна ви 4ета теми4ките и гледам ленти4ките сьс стопените килца.От днес и аз сьм решила да пробвам,а пьк да видим до кога EmbarassedПриятен ден на вси4ки и Ви желая постигане на краините цели Hug

# 430
Добро утро дружина!

VК- Да ти е жива и здраваи мноооооооооооого щастлива smile3525
И аз като Лео smile3501Честито!,  да се похваля още -300 днес newsm47.
Чак взех да се притеснявам,сега пък да не спре да мърда тоя канттар Praynig
Айде лек ден на всички и дано с потта от жегите и килцата да се оттичат smile3534 newsm08

# 431
  • София
Добро утро на всички  Hug
Миленски  Hug що не ти се вижда линийката  newsm78 Не мога да те следя изкъсо така  hahaha
Ванити Hug разбира се, че ще ги свалиш тия 5 кг, пък ако трябва още 5 м да отидат за това!  bouquet
Бачи  Hug Hug Hug Липсваш ми, а лошото е, че май ще се разминем - ти ще се прибираш от морето, аз ще отивам  Sad
Крикри, ама си ненаситна свалячка  Joy
Така си е  hahaha
Е, ще се наситя, като си сваля 5-те кила! Joy
Сесилия, парафиново олио ползвах доста често преди, но престана да ми действа за 00 и сега много рядко си овкусявам зелената салата с него.
Танче, дружке  Hug честито 30-то кило!!! Пожелавам ти успех и с останалите, сериозно момиче си ти!  bouquet
Боби  Hug по някое време едно от новите момичета каза, че сме й омръзнали с тези носталгични постове. Но истината е, че ако не беше "доброто старо време" , нямаше да я има и темата в настоящия й вид.  Laughing
Биборана  Hug чакаме инфо за работата, дано да стане!
Деата  Hug
Кас Joy за тая цел има табличка НИЕ СМЕ ТУК на 1 стр. Там може да се види дюканското житие-битие на всички.
ВК  Hug честит рожден ден на щерка ти! Всичко по-по-най- !!!
Бърди Hug къде си?
Тунинг, харесва ми, че имаш индивидуален почерк в нета!
Майка Зайка , бързо да влизаш от морски на дюкански режим.
newsm10
Даниа  Hug
Лео  Hug честито! Много се радвам за теб!  bouquet
ive7aaa, добре дошла!   bouquet Малко инфо за теб?
По повод на свежото сирене Хелиос - в никакъв случай не искам да го превръщам в "сиренето на раздора"  Joy, нито да оспорвам резултатите, постигнати от Даниа и от други момичета, постигнати с редовното му похапване  Laughing Всичко е въпрос до организъм и до количества. Фоли си свали килата, като хапваше сиренето лайт на Маджаров, но по мъничко и не всеки ден. Но аз например от сирене задържам, особено напоследък, когато килата за сваляне останаха малко и се сваля все по-трудно. Затова просто искам да се има едно на ум и ако се задържа при консумация на сирене, да се знае от какво е, а не да се вайкате.
Още нещо - имам страхотно недоверие към продукти, които не се знае как са направени и какъв е съставът им всъщност  newsm78 Хелиос всъщност не е сирене - направено е от краве сирене + извара + масло + суха суроватка + разни Е-та. Никаква информация за състав, масленост, калории и т. н. Още преди време търсих някакъв мейл, за да им пиша и да ги питам, но няма такъв. Производител е Хелиос Милк Бургас, фирмата е регистрирана за производство на топени сирена  newsm78, тел 08888955881. Звъняла съм, но никой не ми е вдигал.
В същата тази връзка, ям кисело мляко Култура само когато няма друго, въпреки, че го харесвам много и съм свалила с него поне 40 кила. Предпочитам да хапвам млеката без добавени растителни мазнини, колкото и да са ми вкусни. Промених си мнението за Културата след многократните дискусии в темата, не ме е срам да си призная. И след като изчетох информации за хидрогенираните растителни мазнини, които му добавят. За сведение, продуктите без холестерол се оказаха не нискомаслени, а с изтеглени животински мазнини и добавени растителни, естествено хидрогенирани.  
Сори за дългия пост...

# 432
Добро утро на цялото дюканско войнство!  Hug
Добре дошли на всички новички - УСПЕХ момичета...по-бавно, по-бързо, важното е, че тук всички свалят! Peace
На Боби ми се иска да и кажа, а чрез нея и на всички по-отдавна тук, че много добре познавам чуството, форума, който обичаш да се трансформира в нещо съвсем друго Sad. Случи ми се вече два пъти...отваря се липса и колкото и да е нерационално форума да е толкова важен в ежедневието ни - той е важен и боли Cry Знам, че не бива да се спами, но за мен спам е празен постинг, или примерно само картинки разни...когато човек споделя мисли и чуства, това не е спам по моите критерии...Защото аз имам чуството, че тук все едно сме се събрали в едно кафене, някой сяда на масата, някой става...винаги има някой, който идва за пръв път, някой нещо празнува и това е живота ни, част от който споделяме паралелно с диетата....
Такива ми ти разни лирични отклонения в събота... ooooh!

Честит Рожден Ден на момиченце на VK, да е жива и здрава newsm59
Ние пък с мъжа ми, днес празнуваме 10-годишнина от сватбата  Two Hearts

Честити минуси, месечинки и начало на режима на всички, които имат такъв повод! Hug   bouquet
Прекрасна събота желая Hug

п.п. Тунинг, ще ме уморите от смях двамата с Венити Феър - ти ще се криеш в къщи в София, докато тя е на кормуване в Бургас Joy Joy

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 10:22 от Sari4ka

# 433
Кас Joy за тая цел има табличка НИЕ СМЕ ТУК на 1 стр. Там може да се види дюканското житие-битие на всички.
smile3533
Съжалявам ако е малко нахално Embarassed,но ако може някой път,като се коригират данни в табличката да  се коригират и моите.Крайната ми цел е 68-Грандоманско малко-ама нали сега ми се е паднало JoyЕйййййй ама дали е пресилено,Калкулатора ми показа 75 newsm78
Съгласна съм че всичко е до организъм,има някои които и от извара даже задържат,други си хапват к.мляко 0,5% и пак нямат проблеми Rolling EyesАма затова човек трябва да се наблюдава.В началото всеки ден си пишех какво ям,и веднага се виждаше кое е причина за задържането.
Cаричка , Hug много хубаво си го казала,и аз мисля така!!! Heart Eyes
Ами честито ви 10  bouquet -другия месец(ама не от сватбата) и ние Grinning

# 434
Здравейте! newsm03
Кри, Hug
Саричка, Hugчестита годишнина  loveuuu
ВК,да ти е жива и здрава, да е късметлийка и много да ви радва!

Чудя се, дали ВК е раждала, докато Саричка се е женила Laughing

Тунинг,не мога повече да си кривя душата-завиждам ти и то от цялата си душа  Winkдано така бързо свалиш и останалото Peace

Вчера от ХИТ си купих мая за сирене и кашкавал - мисля да пробвам да си направя от обезмасленото мляко, ако стане нещо - ще пиша hahahaпредставяте ли си - кашкавал 0.1%масленост hahahaСамо,че от 3л.пр.мляко стават около 700гр. сирене, а за кашкавала  не си представям...

Иве7,добре дошла!То е ясно до къде ще стигнеш - до желаните килограми  bouquet

Хубав ден, момичета, Тунитг Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт