Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 46 034
  • 922
  •   1
Отговори
# 495
До "ВСИЧКИ" - Накарах се на картинг.. имаше и няколко леки катастрофи Simple Smile Отивам да нанкам сега - Лека ВИ Нощ smile3524

# 496
Относно линийките,досега гледах да са твърдо проверени грамажите и тогава сменям,ма след тоз застой-айде и аз променям smile3508
Та утре с новата ми линийка Laughing
Риен, стига моля ти се оповестява тънкажа дето ти минава шопинга,че направо  #Crazy от яд -пак ще взема да кача : Joy 5 Евро за колан на Еспри newsm78А и клина -направо не е за вярване ThinkingАбе да не ние да живеем в Швейцария, пък аз да не знам newsm78
Лека нощ и да сънувате активно,че утре по леки от зора  1countingsheep

# 497
  • Варна, а по празниците в Ямбол

кате, кате , катенце -внимавай с галите пиУе шарено  Heart Eyes Laughing

Много уместно!!! Whistling Whistling

Ти да не си Биг брадър и да виждаш Всичко!++??!?!?!  Twisted Evil Mr. Green
В ямбол съм, мъча я третата фаза, лъжем се с един механичен кантар, че съм добре с кг-ти.. поовличам се с плод, сладолед... Mr. Green и това е!

В последните 3 мин, да се запиша с честитка за РД на Радиусчето ни!! Честитката е на скайпа!! Hug  bouquet

Нямам време за форум, за теми  и прочие... сега разлистихпоследните 3 страници и ми се наби в очите -ДЕатката!!! Hug Embarassed ooooh! Whistling Mr. Green
Айде останете си със здраве!

# 498
  • Пловдив
Росченка и Звездопад, вие да не говорите за различни системи -немска , френска, американска конфекция.
Аз не знам по коя система ми са гащите Joy и затуй давам мерки на талия: 90 и ханш: 104.  Wink

# 499
Сладурки, казвам ви лека нощ, че утре ме чака ставане в 4 часа и цял ден пътувания по Рупите, Мелник и Рожен, пожелавам ви приятна нощ с много положителни емоции и стопени килца luvbed  loveuuu Two Hearts

smile3524 newsm46

# 500
Лека и отслабваща и от мен!
Дано утре да местим всички линейките си Wink
 Hug

# 501
Звездопадна, ние можем да си менкаме дрехите.  Laughing
Кас - за коланчето - ами искам да се похваля, че имам ново коланче, ама пък да не кажете - глей тая ква тузарка с Еспри, си написах колко струва - намалено от 20 евро на 5. Иначе щях да взема на Пума за 10 евро. Ама това са коланчета от плат ,бе душо, не ми завиждай . http://img175.imageshack.us/img175/1272/espritgrtelzy6.jpg
А клина ми е велосипеден, а не неопренов.
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:hbbmv0BIK3oJOM:http://www.sp … -Etienne-Lang.jpg  С него съм като балетист. Мога да ви изиграя след някой друг месец Умиращия лебед.  Освен това има една част на междукрачието , двойноуплътнена, да не ти oбива седалката / ето на този линк се вижда най-добре, какво се опитвам да опиша http://tbn0.google.com/images?q=tbn:cj6chqcI46SrFM:http://www.ge … teiner-hose06.jpg /

# 502
                Добро  утрооо   wavey

...Mamce Hug, Рокипаган има няколко тайни рецепти(домашни) за косопад и наистина помагат  Peace

Давайте ги , бре момичета , докато не съм оплешивяла  Joy Joy Joy

Приятен ден     Nature Sun With Face    с много  goodscale

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 07:33 от mamce

# 503
Добрутрооо Flutter
mamce Hug мерси за кафенце,с удоволствие си го пийвам Grinning
За косата си използвам шампоан  :Fitoval и таблетки .
Sari4ka Hug
Вещи Hugза таблицата-57кг.

# 504
  • София
Добро утро на всички!  Hug
Ривела, честито   bouquet остават ти 2 кг до целта! smile3501
Кате Джин Hug, докога си в Ямбол?
За размерите - преди носех 52 немска (и само ластични дънки, защото другите панталони не ми ставаха), сега нося 42, като се побирам в 40, но ми се струва тесничко все пак.
С моите кила пак е трагедия - вчера имах +500 гр, днес +700 гр. Карам я съвсем по правилата, явно има да си се боря с тия кила  #2gunfire Ама няма да си местя линийката, че съвсем ще се вкисна  Sad
Днес трябва да стягам багажа и да потегляме....така че чао засега! Hug

Да не забравя  doh Честит рожден ден на Правдаsmile3525 smile3525 smile3525 Успех в свалянето на килата, много здраве, щастие и късмет! Hug
И друго  doh ВК, посестримата ти Бърди е на море! Вчера съвсем изключих  hahaha

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 09:06 от krikri

# 505
добро утро дами и туни  bouquet
много горещо  Nature Sunny
аз имам много newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang
чао за сега  newsm51 newsm51

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 07:49 от mimi-dessi

# 506
Добро утро на всички!

Вещи за таблицата - 16 кг.

# 507
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро на всички!  Hug
Кате Джин Hug, докога си в Ямбол?
Добро и от мен!
За сега планирам да съм тук до 27 или 28.. не сме решили още..

Днес "умния" механичен, се опитва да ме изнерви ..или пък да ме накаже след вчерашната гала.. но не му обръщам внимание, защото така ине разбирам какво показва. на пети едно, на пръсти друго?!! Whistling Rolling Eyes Mr. Green
Айде лек ви ден! Hug

# 508
  • софия
Добро утро,слънчица!!! newsm03
Гледам за размери си говорите.Аз преди изобщо не съм поглеждала в какво се навирам,просто се намествах в това което ми ставаше. EmbarassedКакто казва Кри, Hug да е ластично,а блузите поне размер"двуместна палатка".Ония ден си купих дънки с номер 31.И преди съм го казвала,но ще се повторя,тъй като хич ме няма в мерки и теглилки се сетих да се премеря чак след 9-тото кило.Та тогава екватора(ханша) беше 116 сега е 96. Талията в момента ми е 65,грам не помня колко беше в началото,май 8о и няколко.Баси,ква съм в обясненията,ма те момичетата знаят,че съм голяма блейка. Mr. GreenА по какви мерки съм 31 идея си нямам.И пищов да ми опрете не мога да ви кажа например номера на сЮтЮена ми.
Тенкю за кафенцето! Heart Eyes
Звездопад,добре ,че мъжО не носи бели гащи,че отиде кексуалния жУвот.Пък даже и да се отслабва с този секси мен,ще окьоравея ако постоянно гледам как помръдва. hahaha
Правда,честит рожден ден,мила!Бъди щастлива!  Gift  newsm51
Гуудиииииии,от 20 съм на Царево.Ако си някъде около нас,Дзвънни един телефон.
И аз искам вълшебна рецепта за косопад,подстригах се,но и това не помага.А имах тоооолкова много косааа,ся е кът и продължава да пада. ooooh!
Катериноооу,моме Убава!Не се ГГЗъзвай много ,ей. hahahaВчера гледах темата в която Фенси,е направила превода.Та баш там си пуснала снимките,за които ти приказвах на срещата.Начи на Славка все пак и е останал малко мозък.Тук там,де. Mr. Green
Някой да е чувал Аби?Къде се затри,никаква я няма. newsm78
Кантарина се е запътил още на долу,но още няма да отбелязвам. Mr. GreenОдеве си взех една шунка на"Камарко".Сега седя и я гледам умно.Пише от птиче месо,ма каква е птицата се пита в задачката.Що така се бъзикат с мойто бедно тяло?То верно,че никой не и е виновен на Славка,че спи,като пазарува........та въпроса ми е ,да го ям ли,или не.Че в момента въображението ми работи на 100% и си представям СЕкви изродщини. Blush
Ривелкаааааа,стига бе душа,минавай в трета.Нали те видОх,от къде ще сваляш още. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 10:44 от СлаБе

# 509
Добро утро прасковки мои  Hug  bouquet

rivela Браво...но първо като прочетох поста ти помислих,че си с минус 57кг  Mr. Green Та после те търсих в таблицата да видя да не съм объркала нещо.Ами бях...  Mr. Green Hug

Anelita21 Четито и на теб намаление.  Hug

krikri Няма да се сдухваш слънце...толкова път си изминала...не му обръщай внимание на Кантарчев и той някой ден се е вкиснал и на пук ни нервира  Mr. Green
Не разбрах къде ще ходиш,ама ти пожелавам приятно изкарване и умната  Hug Heart Eyes

Аз искам да ви зарадвам с една случка.  Mr. Green
Преди малко говорих с майка ми и тя ми се кефи как свалям и колко добре се чувствам,и в един момент се сеща,че нейна приятелка си е дошла и отдавна не са се виждали....и така от дума на дума,тя и споделила за режима с който ЖИВЕЯЯЯЯ и нейната приятелка казала,че има братовчедка диетолог,която е на режима и е свалила 28кг.
Та си помислих,как почти всички диетолози са срещу режима,а тази жена даже го спазва  Mr. GreenЗарадвах се рано, рано с тази новина.  Mr. Green  Hug

Един прекрасен и дано малко по хладен ден,че вече не се живее в тази жега.  Hug  bouquet

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 10:55 от tonito26

Общи условия

Активация на акаунт