Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 774
  • 922
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Привет, момичета!
Поздравления на всички минусчета, аз нямам с какво да се похваля, но не се отчайвам  Grinning

За триците - аз понеже в началото не намерих овесени, си купих три пакета пшеничени  ooooh!
Още си имам от тях и досега си ги смесвам с овесените за палачинката, няма да ги хвърля я  Wink
През цялото време си свалях с нормално темпо.

Лек и прохладен отслабващ ден    bouquet

# 76
Пафльо-Фафльо ...
Цоциииии,
явно номерът на радиус е заразителен, но ако беше с другия аватар веднага щяха да те познаят Laughing

# 77
Добър ден мили дами  Hug
Аз днес правя 5 мес., но резултатите ми са мижави на кила -12,5 само,
обаче на вид стряскам хората  Mr. Green , които не са ме виждали отдавна bowuu
Тези последни 5 кила са много мъчни ooooh!

Лек и отслабващ ден на всички  Hug  bouquet

# 78
  • Пловдив
Лео, много са ти хубави резултатите   bouquet А и физиономиите на хората говорят повече и от кантара, нали  Peace Честити ти 5 месеца!   bouquet

# 79
Пафльо-Фафльо ...
Цоциииии,
явно номерът на радиус е заразителен, но ако беше с другия аватар веднага щяха да те познаят Laughing

И аз си помислих същото, собено заради надписа под аватара, но като погледнах профила, видях, че въпросният пафльо има само три публикации и е Ивелина, аз ли се сбърквам, или съм си така по принцип newsm78

Лео, чистито, дано по-бързо пребориш останалото   bouquet

# 80
Честити 5 месеца Лео !

И на мен ми остават 4ри килца  Rolling Eyes

За триците -  Аз сравнително скоро си купих пшенични. В палачинката добавям само половин лъжица, защото са по-финно смлени и някак си консистенцията ми се получава по-добре.
Снощи сложих в кексчето дето правих и закусвахме сутринта. Нямах болки в стомаха, макар че овесените и пшеничените трици бяха 50 на 50. Така беше по рецепта.

Все още се чувствам подута... направо нямам търпение да свършат тия ПЗ!

# 81
Здравейте момичета Hug

Честита нова темичка за всички ни да следват много отслабващи дни! Peace

Момичета, да ви се оплача, моя кантар май е развален, три пъти да се кача на него три пъти различни неща ще ми покаже и не с някакви грамчета разлика, а с килограми и аз не знам на какво да вярвам. Смених му батреиите с нови, същата простотия......... Има ли оправяне това? Кантара ми е TEFAL, електронен, сещате се..........не е някой как да кажа............изглеждаше доста стбилен, когато го купувах........Имали ли сте подобен проблем?

# 82
  • Испания
Има ли ограничение на кока-колата лайт ?Аз в тия жеги установявам,че здраво надигам бутилката с изстудена напитка.
И още един въпрос,ако не съм се объркала нещо ,ми се струва че преди време коментирахте течен набухвател.Забравих дали за бакпулвер говорихте или сода?Все ми са сплеснати нещата,аз ли нещо не правя като хорта newsm78 Sick

Ограничавам се да давам съвети, но ще ти кажа, че няма ограничение за колата Лайт. Поне не съм прочела никъде. За течен набухвател, не знам. Аз използвам бакпулвер и всичко бухва добре. Успех!

Крикри, благодаря!  Hug

Радиус, разсмя ме!  Crazy

Една лична констатация /не откривам топлата вода  Laughing/: тъй като си записвам прилежно менюто, откакто започнах режима, установих, че свалям само след като съм вечеряла риба. Доста е скъпа в Испания, но успявам да намеря на оферта и да се радвам на резултатите.  Peace

biborana, скискам всички палци!  Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 15:58 от smileys

# 83
Добър ден, докато се усетя и то имало нова тема с 5 изписани страници...
Аз цял ден местя кантара тук-там, и все различно ми показва.Може ли да ми кажете какви кантари ползвате.Електронните по-добри ли са?Защото моя е на няколко месеца, в началото беше точен, ама сега дава някакви отклонения и ще е добре, ако ме посъветвате за по-качествен кантар.

# 84
Ха добър ден от мен...отново! Blush
На всички с месечинки - Честито, страхотни са ви резултатите!!!   bouquet
За триците...аз когато започвах и отидох на първото дюканско пазаруване, отворих една кутия с пшенични трици и само от миризмата им ми стана зле, та ги оставих и си карам на овесени, които ми се услаждат много Wink. А за по-фини...има такива, които са като грис, а може и едрите да се смелят малко с кафемелачко. Аз обикновено, като пека нещо с трици, слагам 2 с.л-ци от едрите и 1 от фините. Много съм доволна Wink

Момичета, Тунинг...тя Звездопад май някъде беше писала по тоя въпрос, ама и аз да питам - кога започнахте да се занимавате със спорт newsm78? Помня, че Риен беше говорила нещо за Пилатес, Киара е споменавала, че ходи на танци, някой онзи ден разправяше и за белиденс..., но се чудя, кога е правлино да се започнат някакви съпътстващи натоварвания? Аз мисля, като сваля (дай Боже) още 5-6кг. и ги направя свалени 10кг., да тръгвам на фитнес и да правя там кардио тренировки предимно...Но има и още нещо - натоварванията дали се отразяват добре на сърцето по време на режима newsm78, а сауната, а коланите и панталонките за топене на мазнини локално newsm78?... Защото нали по време на ІІ-ра фаза, кръвта се насища с много масти, които циркулират и през сърцето....Дали обясних правилно какво имам предвид newsm78 - дано да сте ме разбрали, ще бъда благодарна на всякакви мнения!   bouquet

п.п. И моя електронен кантар ми дава понякога до 3кг. разлика на мерене, в различните точки на стаята newsm78 #Crazy....като видя две поредни, еднакви показания, ги приемам за реални Rolling Eyes...

# 85
  • София
Здравейте милички,

да взема и аз отношение за триците : слагам от време на време по 1 лъжица пшенични, но те ми развалят вкуса и консистенцията на това което пека (аз основно ги правя на палачинка и на хлебче). Ща не ща, ги слагам от време на време, че пари съм давала hahaha

Вещи, радвам се че те виждам да пишеш и посред бял ден, голяма нощна птица си станала!   bouquet

Цоци, като не се мяркаш  newsm78 и пак някой ти взел аватара... Я докладвай какво правиш?

Бърди, и теб отдавна не съм те виждала - липсваш ни - къде си? какво правиш?

Вчера една позната ми каза, че не ме познала в първия момент!!! Брей какъв кеф! Днес се облякох в черно, за да подсиля визията, но никой не ще да ме снима... а исках малко да документирам Wink

Няма друг режим като този!!!

Дерзайте мили дружки - СТРУВА СИ!!! Hug Hug Hug

# 86
Здравейте момичета Hug

Честита нова темичка за всички ни да следват много отслабващи дни! Peace

Момичета, да ви се оплача, моя кантар май е развален, три пъти да се кача на него три пъти различни неща ще ми покаже и не с някакви грамчета разлика, а с килограми и аз не знам на какво да вярвам. Смених му батреиите с нови, същата простотия......... Има ли оправяне това? Кантара ми е TEFAL, електронен, сещате се..........не е някой как да кажа............изглеждаше доста стбилен, когато го купувах........Имали ли сте подобен проблем?

И моят е на Тефал, но се държи добре за сега. Да не би някой да е скачал върху него (старите механични веднага се повреждаха така)? Колко килограма разлика дава и три последователни пъти ли се мериш в сми качваш се и после слизаш от кантара няколко пъти?

Моят е един бял с три копчета за запомняне
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09013964

Доволна съм вече 2-3 години станаха.

# 87
  • Испания
Може ли да ми кажете какви кантари ползвате.Електронните по-добри ли са?Защото моя е на няколко месеца, в началото беше точен, ама сега дава някакви отклонения и ще е добре, ако ме посъветвате за по-качествен кантар.

Моят е механичен и съм много доволна. Изпробван е с 2-литрова бутилка, цепи грама.  Joy Преди седмица се премерих на електронен в работата и мислех, че ще ме изкара много повече. Нищо подобно, показа 1/2 кг по-малко от моя.

Може би е въпрос на късмет да улучиш "читав" кантар.

# 88
Крикри,Смайлис благодаря за отговорите.
Попитах за колата,защото се озадачих от един пост.А от книгата не видях нищо подобно.
Момичета все забравям да ви се похваля с нещо.По принцип имам явно доста благодарна кожа,защото въпреки грандиозните разпъвания с бебите(ама наистина имах огромни кореми) не получих стрии през бременностите.Но пък след като родих втория път ми се появиха 3,4 доста големи и само от едната страна на корема.Преди няколко седмици случайно се загледах там където бяха и направо се шашнах,щото едва-едва се виждат LaughingЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ама как се изкефих само.....
Принципно си знаех,че проблеми с виснала кожа най-вероятно няма да има ,още докато четях книгата.Протеини са все пак Wink ама наистина много радостно се учудих за стриите!А съм сигурна,че е от диетата щото с нищо не съм ги мазала Embarassed
р.р. Вещи,знам че имаш 3 деца.С всяка бременност ли качва доста килца?И др. мами които са с повече? Много искам 3 дъщерички,честно казано-дори повече отколкото да не си "разваля" Wink фигурата.И все пак много бих се надявала да отслбвам само веднъж! EmbarassedЕЕЕ не ,че съм планирала и третото скоро  Laughing де.Ама се оказа,че откакто се повталих,и огромния корем изчезна-не само достъпните позите станаха повече,ами и секса зачести Embarassed

# 89
Здравеите отново тъй като сутринта рано ,рано се записах в темата
Някои беше писал назад във темите нещо за масажна четка,но не успях да го намеря.Итъи като днес си купих такава,а не знам точно кога да я ползвам/след баня или преди това и по колко пъти на ден за да има ефект/моля за инфо.А и дали това би ми помогнало за корема т.е за стягането му тъй като това при мен се прибира най трудно

Общи условия

Активация на акаунт