Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 46 034
  • 922
  •   1
Отговори
# 450
Боби,за мен си прекалено слаба  вече,за да преследваш тази цел. Naughty
Не мисля,че ще си добре като заприличаш /ти си знаеш на кой/ hahaha Joy Joy
Ive7aaa ,добре дошла във форума.Максимално се кефя, когато видя някой ,наистина имащ нужда от Дюкан във форума. Hug Hug
Желая ти успех!
Тонито,така и не ти видях косата  newsm78Отварям 4албума ,но в нито един от тях не те виждам Crossing Arms
Tinakat,давай на по-твърда храна.Пропусни зеленчуците днес Peace
Цоци,Кри,радвам се да ви видя! Hug Hug Hug

# 451
Iggiberry До тук не съм си казала кг и вярвай ми моята цел не е да съм 50кг  Simple Smile Просто си постави една цел,а по натам като я постигнеш и не ти е достатъчно продължи още  Peace Hug

Кас   Hug Благодаря ти! Давай все напред и искам да ми покажеш татуто като ти изчезнат притесненията  Wink   bouquet

perlata Слагам снимката но по някое време ще я изтрия,че много място заема  Mr. Green
Тривонююююююю.......  Mr. Green

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 13:11 от tonito26

# 452
Немога да си направя калкулатора Embarassedуж е много простао направено,а все не става,явно не правя нещо както трябва EmbarassedЗатова незнам според калкулатора колко трябва да сьм.Инь4е в момента сьм 104 кг.,а искам да стана 60.Сега ще пробвам пак с калкулатора да видя този пьт дали ще направя нещо TiredНаправо се вьзхищавам на успехите,който сте постигнали  bouquet

# 453
  • UK/София

Simple SmileЗдравейте и от мен! bowuu

От днес и аз съм сред вас.Целта ми е около 20-ина килца.Много хормони изпих през бременността и сега трябва да отслабвам.Свалих с диетата на Байкова и житната диета 10кг., но продължавам с Дюкан.Карам и всеки ден по 15км. велоергометър, амбицирала съм се.Изчетах книгите, чета и темата понякога, дано успея.

Надяавм се да ме приемете, виждам много стари дружки тук. Simple Smile

# 454
Здравейте, мацки  Hug

Ей тоя кантар е решил да ме подлуди, сутринта като се метнах отчете точно 79 кила, ама аз незнам дали да му вярвам, щото снощи си седеше около осемдесетака и не мърдаше животното диво, направо изпушвам вече  #Crazy Даже не смея да си бутна линийката още  Joy

# 455
Добро утро дюкани и дюканец
моя кантар мръдна с 200 грама
кефффффф
днес си опеках пипер и хоп в фризера да има после за дюканска лютеница
и ама едно въпросче намерих си кетчуп без захар дали и ок да се ползва?
УбичЪм вЪ
ПИЙТЕ ВОДА

# 456
Не само Радиусчето имало рожден ден днес.  Laughing
Жосефа ,да си жива,здрава и много обичана!
Биляна,добре дошла и успех! Hug

# 457
  • Бургас
Привет,войни с килцата! Hug
Тинакат,днес карай на супичка от пиленце,без зеленчуци.
Крикри,моята цел е 44кг.,но почнах да се чудя дали и аз няма като теб,ако ги постигна да искам още малко.И все пак смятам,че си постигнала много като си свалила 48 килца.Сигурно изглеждаш перфектно,защо не пуснеш снимка,не обичаш ли да се снимаш?Все пак ще си пример и мотивация на много хора!  Kissing Heart
tonito26,радва ме и твоя хъс и непреклонност,помня тe отначало като започна.Продължавай все така мотивирана да стигнеш докрай! thumbsup
Ive7aaa,добре дошла!Това е най-добрата диета за тези,които не са свикнали да се ограничават.Можеш да ядеш колкото искаш и по колкото пъти на ден ти се яде,но от разрешените храни.А момичетата толкова разнообразни рецепти са експериментирали и написали,че аз не съм пробвала още повече от половината.И такива вкусотии,м-м-м.
Саричка202uuЧестита годишнина! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Боби1973,Кри - Успешно постигане на новите ви цели!
Биляна- welcome
Silverfox - кантарът е голяма гад,но всички му треперим и обнадеждени се качваме за да ни покаже желаните резултати.
Май и аз днес много се разписах,отивам да правя баницата на Ванити,но с изварка.
Лек и усмихнат ден! Heart Eyes
П.П.Имало рожденнички.
Радиус - Честит ден ден!Сбъдване на всички желания! bdbaloni
Жосефа Честит ден ден и на теб!Много любов и постигнати желания! nbirthday
Честито годишнина и на детко на VK     Tada

# 458
След като свалих 18 кг, преминах в 3-та фаза, вече 2 месеца. Но моята трета фаза е малко странна, карам една седмица трета, една седмица втора и така не помръдвам и кг нагоре. Просто много ми липсваха плодовете и затова скочих в трета. Смятам след месец да си мина пак във 2-ра за да сваля оставащите ми 4 кг. Според мен временното минаване от втора в трета трябва да става след като почти си достигнал целта си, иначе май завръщането ще е трудно.

# 459
  • софия
ХИлоу виииииии!!!! newsm47
Аз уж нямаше да се вясвам до края на месеца,ма сърце юнашко не трае. Whistling
Оказа се ,че когато съм почивка,много по-стриктно спазвам режима,още едно кило падна,ОЛЕ!!! smile3521Останаха 3,шЪ ги разбия,няма къде да ходят. Mr. Green
Миналия уикенд си изрових на вилата една рокля,носих я когато се сгаджосахме с домашния любимец.........стана ми беееееееее,пак ОЛЕ!!!Това беше доста отдавна всъщност,като се замисля малко след мора по динозаврите,май лето господно 1994.Въх,одъртявам. Tired
Докато ме нямаше,много хубваи работи се случили,кила сте свалили,рожденници сме имали,някои се бухнали пак във втора фаза,някои слезнали на друга пейка.Липсвате ми много,ма няма начин,гадна отпуска,трябва да се мине и през нея. hahaha
Диа,мила,всичкото щастие на света да ти се стовари.Обичам те!!!Жозефа,честит рожден ден!!!

Вчерашните рожденнички и именнички,бъдете щастливи ,момичета и се радвайте на новите си тела!!!

Гууди,лИбоФ мая,честито и на теб.Ся Ше си се гушкамИ една до друга. hug
Нелинкооооо,радваш ме много,ама много!  love001
Това от мен,плакна очи със снощните протеини,но все мистър Бийн ми е пред очите. ShockedТова си беше удар под кръста,май тоз човек ми повреди сексуалните фантазии. hahaha
Сребърно лисиче,посмей да си бутнеш линийката,добре дошла на новата пейка. smile3521
Добре дошли и на новите попълнения,бъдете стриктни и резултатите няма да закъснеят.

П.П.Някой от чатърките да се смили и да ме изхвърли,а после и да ме хвърли пак в чата smile3515.Закъсах го в мирно време.ПОМООООООЩ!!!

# 460
Здравейте  Hug

За рожденичките http://media.snimka.bg/0238/006730406.jpg
С пожелание да са здрави и щастливи  Flowers Four Leaf Clover

Момичета , помагайте  Praynig
Хапва ми се риба , ама искам малко по по-различен начин да я направя.
Досега главно я предпочитах на скара.Купих алуминиево фолио , ама като не съм ползвала
такива неща, не знам как да готвя с него.Срам не срам ,моля,дайте указания ,че рибата да не иде зян  Sick
За да не претоварим темата - пишете ми на лични  Praynig Praynig Praynig

P.P. -  тук-таме разгледах и в темата с рецептите , но то когато ти трябва точно това ,
не попадаш на него , а нямам много време да ги поразгледам  по-обстойно  Sick

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 13:53 от mamce

# 461
и аз ще викам за помощ за чата - нещо не ме иска newsm78

Мамче, увиваш я във фолиото , но си слагаш и подправките вътре, после слагаш в тавичка и без вода печеш около 20 мин.Гледай да е хубаво затворена, за да не ти протече, че както няма вода в тавата, ще замирише и у дома.

# 462
и аз ще викам за помощ за чата - нещо не ме иска newsm78

Мамче, увиваш я във фолиото , но си слагаш и подправките вътре, после слагаш в тавичка и без вода печеш около 20 мин.Гледай да е хубаво затворена, за да не ти протече, че както няма вода в тавата, ще замирише и у дома.

Благодаря    bouquet  bouquet  bouquet
Не исках да я запека в тавичка , заради миризмата после  Joy

Момичета , всичко е ясно , не се затруднявайте да ми разясните повече newsm51

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 14:49 от mamce

# 463
БЛАГОДАРЯ ВИ ви момечета за съветите за моя стомах!Докото чаках отговора,ми направиха пилешка супичака с пасирани зеленчуци!Дано не сбърках с тези зеленчуци!Но се успокоявам ,че така, ще спазя  и ритъма на режима, защото днес трябваше да вляза в ПЗ!И сега кантарчев ми показа още един минус-значе станаха -12 кг.Но много не вярвам, че е истина , защото вчера много течности изхвърлих.Ще почакам два дни и тогава ще си корегирем линийката!На всички новодошли-дерзайте-има резултата и то чудесни! newsm10

# 464
Аз май верно ше зема да я бутна тая линийка, с риск после да се налага да я връщам обратно   newsm50. Чудя се още на кое да вярвам повече на резултатите от сутринта или на тези от вечерта newsm12, ама нейсе, както се казва утрото е по-мъдро от вечерта (или поне така ме устройва в случая)  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт