Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 972
  • 922
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро слънца   Hug  bouquet

Абе кантарчев нещо се е побъркал тия дни и до сега не ми е правил такъв номер,ама килограмите ми варират с +2кг до -2кг newsm78...ама забелязвам,че не съм само аз така .Почвам да се чудя...смених  солта да не е от нея  Thinking Thinking

Добре дошли на всички новички и успех   bouquet

Честито на всички месечинки и свалили килца
   bouquet Hug

Кри Топни дупенце и за мен на моренцето   bouquet Heart Eyes

Прекрасен ден с много свалени кг

# 691
Здравейте на всичи!
Минавам набързичко да ви почерпя   party023 newsm38  party041 за Р.Д.ми -само че свещичките са много повече вече.Съжалявам че немога да слагам от тези хубавите картинки дето вие ги пускате тука  с разни вкусотий и хубави кафенца.
Сега на въпроса да ви се похваля-имам си линийка беееееееееееееееее-вижте я. Joy Joy Joy
БОБИ-73;-похва ли ме де, само че онази твойта с охлювчцето дето ми я беше направила повече ми харесваше но неможаха да ми я сложат.Ама то пък тази с мечето по ми върви на снажното тяло.Гледайте него като снимка за ПРЕДИ по нататъка ще пусна и за СЕГА.
 Naughty Naughty Naughty НО да кажа на всички че независимо от празника щщщщщщщщщщщеееееееееее остана режимна и утре ще пиша.
Лек ден от мен че работа ме чака.
И вашия да е лек пълен с мнооооооооооого миноси-от към килца....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 692
Добро момичета/момче
Оле rien, ти остави, ами така глупост никога не съм правила. Освен подвеждието ами и от дясно над устната ми е изгоряла кожата. И още по-притеснително е, че и бенката съм закачила и сега и тя кърви. Ужас! Много съм притеснена. Дано не тръгне нещо да се възпалява, че ще ми сменат фасадата.
Айде аз отивам да правя закуски на децата Heart Eyes
Лек и отслабващ ден!

# 693
Добро утро момичета и момче!  Hug
Честит рожден ден на Deva-Co! Пожелавам ти всичкото щастие на земята и да бъдеш най-обичаната жена.  newsm51 bdbaloni happy bd
Имали сме още една рожденничка- Честит рожден ден и на Blueberry_pie  - Много щастие и много любов ти пожелавам!  newsm51 newsm59  party023

Честито на всички с минусчета. Браво!  smile3501
Лек и отслабващ ден на всички. Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 10:04 от rokipagane

# 694
Здравейте момичета и момче !!!!
по стар Дюкански ритуал ...сега докато си пия кафето ви преглеждам какви сте ги творили вчера ...и да "рапортувам " и аз какво се случва с мен
та преди да е започнала моята ежедневна лудница и въртележка ...та ви кажа

вчера мъжа ми резервира места в СПА хотел БОР Велинград от 24.08 за една седмица ...дано не ми мине котка път .... една седмица ще отида да се поглезя с басейни с минерална вода ииииии много и различни масажи и процедури ...миналата година случайно попаднахме на този хотел ииииии много се "глезих" ... масажи с мед и шоколад и различни ароматни мазила .... то миналото лято аз се бях ядосала на домашния ми който ми отказа категорично да го "замъкна " в разни Гръцки и Турски курорти и поиска да почиваме в България та аз забодох пръст в този хотел и там се направих на "маймуна" ... опитах от всички процедури и му изпразних ( на съпруга) и двете дебитни карти ...мислех че за тази година ще си е взел поука и сам ще поиска да го "замъкна " някъде та ако ще и на луната ...ноооооооооо той взе че ме изненада ...след като казах че толкова ми е писнало от работа и ядове той прояви инициатива и запази места в БОР ...според неговите думи (да го цитирам) " като ще почиваш поне да е истински и да си доставиш максимални удоволствия и глезотиики " ..... момичета оказа че че и след 21 години брак домашните ви любимци могат да ви изненадат ..представете си моя е съгласен пак да му "опразня" картите в името на това да си почина истински ....
Няма да ви се оплаквам КОЛКО МНОГО ЯДОВЕ и ПРОБЛЕМИ имам в момента защото са наистина ГОЛЕМИИИИИИИ ...но да ви кажа покрай тези ядове ... вчера след обяд след почти 1,5 кола лайт и много вода пак кантара привечер показа 76,5 ...а тази сутрин направо ме зарадва с 76,0кг ....даже мисля в името на личната стимулация да си преместя линийката .....
хей момичета ...пак питам има ли начин да накарам МЦ да си ми дойде "навреме " ...днес ми е 28 ден и ТРЯБВА да се яви това чудо ,....ако не се яви днес макс утре ще ми развали почивката (VK знам за примулт НОР , но не ми се ще да прибягвам до него понеже все пак е хормон а аз от такива хапове направо се напомпвам)  

Татит миличка ..... давай забелезах ти линийката ..ти съвсем скоро ще си "тупнеш " дупето на моята пейка ( на седмиците ) ...и както си висока ...лелееееее ква мацка ставаш ..чак ми е жал за мъжа ти ..горкия вече още един проблем ще му се яви - " да опазва съпругата си  от чужди мъжки ухажвания

rokipagane , sonny3 VK ....момичета благодаря ви за подкрепата

labello миличка ...хич не се коси за шофьорския изпит ... това е "бял кахър" ... моята щерка миналата година го взе на четвърто явяване ... та от тогава си патя че все напира да ми взема колата ... чак ме е яд на тия дето и дадоха книжка... миличка има много по Важни изпити в живота ти ... а този просто се взема дали на първо второ или десето явяване ...

Лори Хю , ани1, Жозефа иииии всички с малки и големи МИНУСЧЕТА .... БРАВО МОМИЧЕТА ... кефите ме ...и аз се радвам за вас ..защото знам какво е да видиш как кантара е "мръднал " в правилната посока ....

valen tina, tazi sastata , mimi_msm  и другите новички ... ДОБРЕ ДОШЛИ ....заредете се с търпение ...и по важното настойте се да сте "стриктни" ....и резултатите ще дойдат и ще се чувствате ... красиви и секси ... вярвайте ми ...

Тунинг .... хей момче ..ти направо се топиш ... забелезах ти линийката ... съвсем скоро ще си с двуцифрено число кила което за мъж си е направо категорията "строен секси " ....

Deva-Co  newsm59  Gift

М-зИленкУтУ ,cote, zvezdopad, tonito26,   bouquet Hug Hug

Момичета .... скачам в ежедневната лудница ... на всички много усмивки ... хладни офиси ( на работещите) ... топла морска вода ( на почиващите ...специално за КРИ КРИ ) .... и чакам съвети за моя МЦ ...

ПП. Вещи ...най учтиво моля ...когато имаш време разбира се ..."барни " ми данните в табличката ...вече съм 76 кг ... хубаво ми е като отворя табличката да видя че съм ..."в отличничките" .... направо се чувствам като "качена " на таблото "НАША ГОРДОСТ" ....

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 09:36 от Цоци

# 695
Добро утро и от мен.

Аз продължавам да задържам....доста време вече-е-е-е! Надявам се скоро да падне някое грамче. Тука гледам има и други задържащи! Момичета при вас колко време продължава това?

# 696
ЗА ВАРНЕНСКАТА СРЕЩА: НА 23.08.2008 (СЪБОТА) ОТ 14,00ч. В БИРАРИЯ АЛБА-ЗАДНИЯ ДВОР.

За заявяване на присъствие на ЛС най-късно до 22.08.2008 (петък). До момента са заявили 7 души (без мен  Mr. Green).
Успешен ден   bouquet

# 697
добро утро дами и туни  bouquet  bouquet

deva-co  bdbaloni

успешен ден  love001

# 698
Добро утро и от мен.Приемете ме отново във вашите редици.Вече обещавам че ще бъда режимна.Почвам отначало.Така е като си опропастих режима сега с начале следва.Ама на 6,09. заминавам на море в Турция и как там ще успея да бъда режимна незнам, но ще се опитам в името на килограмите.Чао Чао за сега.Лек и успешна Дюкануване на всички.До скоро.

# 699
Здравейте всички дюканки, дюкеси и дюканчовци Simple Smile

Не съм се мерила от 3 дни и се скъсвам от работа и купони, не ми остава време и да ям качи речи. Сутрин или на обяд хапвам малко трици с кис мляко, на обяд или следобяд пил. пържола или риба, вечер набързо някое парче филе и кис. мляко.

nevdjin, и аз ще ходя в Турция ама от 19. Успокоиха ме, че има доста месца там за похапване Simple Smile

Софийска среща май имаше скоро ще има ли пак?  newsm78

# 700
Добро утро момичета-кокичета и момче-звънче!!! Ако няма рима удари ма Joy Joy Joy

Днес просто съм много щастлива затова ги мъдря едни! След изминалите 5 ПЗ дни кантара ми показа -1,3кг. направо останах много изненадана обикновено в ПЗ дните свалях максимум около 0,500кг., а сега голяма радост, голямо нещо.

Deva co, Жива, здрава и много щастлива   ura

На новите момичета пожелавам много вяра и успех с режима резултати ще има, бъдете постоянни. Hug

Прекрасен, прохладен и изпълнен с минуси ден! Hug  bouquet

Отивам да си сменя линийката. newsm44

Вещи, когато е удобно ми поправи данните в табличката -14кг.

# 701
  • Пловдив
Добро утро!  Mr. Green

Честито на рожденичката и на всички свалили!   bouquet

За задържането - и аз мисля, че съм в застой някакъв, мърдам с по 100 грама надолу, което си е за заблуда на врага..  ooooh! Варирам между 69.000 и 68.800 от една седмица.
Не съм променяла режима си на хранене, освен онези рулца от раци.. Най-много да се окаже, че те на мен да ми действат спиращо - не знам..
Основната причина, мисля, че е жегата. Чувствам се като гъба, напоена с вода.
На всичкото отгоре по неизвестен за мен способ съм настинала, което допълнително ме прави като ударена с мокър парцал.

Цоци, много добре си се ориентирала в осъществяването на пълен релакс.  Laughing
Аз обичам да ги правя тез работи в Астрея СПА в Хисаря есенно време. Даже ме подсещаш да подсетя мъжа да се подсети, че е време за досещане по въпроса. Joy

Тази седмица смятам да врътна един боулинг. Тъкмо ще зафърля някоя блудна калория и ще се поразкърша, че имам лека мускулна треска от неделя. Mr. Green

VK, айде събуждай се и идвай да ти видя веждите Hug
Стискам палци пораженията да отшумят бързо и без последствия.  bouquet

днес за обед мисля да гледам ей тоз филм  hahaha натисни тук 

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 10:37 от zvezdopad

# 702
  • Варна
ЧРД на Дева-КО, smile3525,

а също така и на blueberry_pie  newsm51

Бъдете красиви, усмихнати, здрави!

Успешно дюканстване пожелавам на Лори  1 Hug Hug Hug Харесва ли ти нашия град? За срещата разбра ли?
На теб и nevdjin стискам палци да се справите без проблем със завръщането към режима!

Цоци и Лабело ме размислиха доста... как се сдухваме от някои неща, а после всичко минава.  #2gunfire През дистанцията на времето ти се струват вече не толкова важни.  newsm78 А в момента ти иде да се тръшнеш и да риташ по съседните мебели докато ги изтикаш от балкона.  Twisted Evil Хм.

Кри, доволна ли си от комплекса?

Ей, аз нямам промяна в килата, но пък си имам МЦ от днес. Хай да видим ще проработи ли схемата след оциклянето.
Ех, Тунинг... без МЦ е друга работа...  Joy

# 703
Добро утро и от мен!

Честито на свалилите и на всички с други приятни поводи Hug

ЧРД на Дева ко   ura newsm67-много успехи и само красиви неща да ти се случват, както и да бъдеш много обичана Hug

blueberry_pie  ЧРД и на теб. nbirthday

А за мен -кг стабилни, само дето ми се спиии smile3507

Успешен ден!  bouquet

# 704
Добро утро, дами и тунинг!

Цоци
мерси за успокоението, ама аз съм си малко особена и такъв вид провал ме сломява още повече, отколкото се очаква например да ме надъха и да си кажа че ще го взема изпита, аз направо губя желание за всичко

но днес съм по-добре, и на почивка в планината през уикенда ще се ходи, а в понеделник живот и зддраве да си взема изпита  Praynig Praynig Praynig

както казах при мен здравословните проблеми не ме оставят- дребни или пък по-съществени- имам си ги- сега имам някакво възпаление на левия клепач и от няколко дни ме сърби, та след малко излизам за кормуване, а преди това ще мина покрай личния да ми изпише нещо

слава богу от вчерашните прекалени количества на храната във всяко отношение нямам поражения, а съм минус 500 гр от вчера, дано си нямам проблеми и за нататък, че да си задържа 55 кг е почти невъзможно, но времето ще си покаже, до края на трета имам доста

днес след като долу горе мми се оправи настроението ще си потърся дънки и после сигурно ще ви ги покажа, само да си намеря Simple Smile

Тунинг не съм клюкарка, но си мислех че на изпит е като на изпит- пази се тишина и хората могат да се концентрират, пренебрегвайки дупката в която са поставени- залата за изпита беше в някаква маза на поликлиниката- яко, нали? е, оттърсих се от обстановката, но шума ми попречи  Tired

Приятен ден на всички!  Hug

Едит: дорчестър вярвай ми вчера от яд толкова много ревах, нищо не промених, дори и не ми мина, и знам че след време ще гледам на това с насмешка вероятно, но сега толкова много ме е яд, че постоянно ми се реве- тъпо, нали? ами изживявам го, тази чувствителност не ми е добра черта от характера явно...

Общи условия

Активация на акаунт