Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 973
  • 922
  •   1
Отговори
# 705
Привет-мривет! Laughing
Кантара ми е развален, по-точно- сигурно батерията му свършва, защото ме показа 46 кг. Joy
ееееееееееехххх!
Лорче,бях се затъжила вече за теб и ако щеш ми вярвай, снощи точно за теб си мислех!Казвай с 2 думи - как си Hug
Тунинг,изварата на дядо ти Либен я слагам в бътлър и я разбивам с кисело или пр. мляко - става като крем.С миксер не става.
Игибери,кажи как правиш фокуса с обезмасляването - аз си взимам домашно мляко и само го гледам от страни, а маслото, което купувам хич не ми харесва...ако искаш на лични, но мисля, че за още някой ще е полезно Laughing
Меренето на кантара става само сутрин и то на гладно, след 00, по друго време не е обективно меренето, защото корема ти е пълен Wink
Ани1, ограничение в зеленчуците няма като количество, трябва само здрав разум да се прояви Grinning
Дева ко, newsm59 много здраве и усмивки!Ако искаш лентичката, пиши на лични и ще ти помогна Hug

Хубав ден на всички!

# 706
  • Пловдив
Боби, само не ми казвай, че искаш да станеш 46 кила, че отивам за тиганЯ веднага да намествам мозъци  Mr. Green

# 707
Здравейте слабеещи другарчета "Дюканчета"искам да попитам някои по-старши в режима нещо важно.
Как аджеба се справихте след такова страхотно отслабване с провиснали меса, кожи,стрии т.н "прелести"? Просто е нереално години наред си носил мнооого кила, отслабнеш станеш неузнаваем но как е под дрехите?Решена съм да го направя даже и с тези последствия. newsm53

# 708
Хей,главата ми се върти..Дали товане е от режима.Устата ми е пресъхнала и снощи изпих може би към 4 литра вода-много е неприятно това чувство.И от всичкото нагоре много ми се ядеше цаца от много време насам и реших да си наоправя оная рецепта с трици,яйца и цаца,но цацата трябваше да изглежда като пържена,а аз измайсторих " палачинка с цаца ".Абе хич не ми допадна,ама си го изядох,че няма кой да ми го яде.Дне съм си подготвила на работа една тричава палачинка и пилешко месце и сега съм много гладна,понеже не закусвах.Знам,че трябва,но не ми се яде сутрин като стана и това е.Не мога да се насилвам.А не е ли сега подходящо време за закуска.След 10-на минути има почивка и смятам да похапна.

# 709

Честит рожден ден на рожденичките ни да са живи и здрави и мноооооого минуси
ivon4e  моя приятел ще смъква 50 кг до сега е махнал 16 и ми прави впечатление че кожата му не е виснала а си се прибира
но все пак се мажи и с някакви кремове за стягане за по добър ефект
аз съм свалила 9 кг и също нямам виснала кожа мисля че е заради многото протеини които хапваме
tazi sa6tata  аз по принцип винаги съм си пила доста вода а сега и още повече особено в началото . това е заради токсините които изхвърляме така че ако ти се пие пий а за въртенето на глава първите 3-4 дни и аз бях така
Цоциии добре завърнала се

# 710
До "ВСИЧКИ" - Добър ВИ Ден Wink
До "РОЖДЕННИЧКИТЕ" - Честит ВИ Празник  bouquet

До "_KIARA_" - Нормално е при физическо натоварване да се изгарят повечко мазнинки. А пък при мен въпросното натоварване е една разходка, макар и доста сериозна. Ежедневието ми е доста заседнало - без колата и за вестник не мога да ида (по-точно мога, но не искам).

До "tan4eto83" - Не съм виждал на "Жоси" извара.. ще потърся да видя за какво иде реч Wink Макар, че пишеше, че изварата трябва да има вид на трохи, а не на пастет (както е на "Маджаров"). Аз нещо за "ХЕИ" чух, че можело да се направи изследване на храна по частна поръчка.

До "rien" - Извинявай, но не загрях какво общо има телевизията и анорексичката?

До "Кас" - За разнообразие е добре - няма да живеем на него я Simple Smile

До "zvezdopad" - Това може да го пробвам с добавянето на кисело мляко към изварата.. щом не трябва печка Wink

До "cote" - Сърдит съм ТИ!

До "Ivi baby" - Честито тегло Wink Не се плаши от 3-та фаза. само трябва да я спазваш стриктно и ще си супер (макар, че мисля, че и сега си така).

До "Цоци" - Вместо да ми се подсмиваш.. ми кажи колко килограма е хубаво да бъде един Мъж, 185 сантиметра висок, който, според Доктори, има едър кокъл (метнал съм се на Дядо ми, Бог да ГО Прости). Още не съм изпаднал, но съм на път, в голяма дилема. Първоначално се прицелих в 100 килограма, но сега се чудя, дали да не се огледам в 90? А по повод ТВОЯ "МЦ".. ако Съпругът ТИ си е свършил добре работата, може и хич да не се появи близките 9 месеца Wink

До "Padme" - Звън, звън Wink

До "dorchester" - Всяко зло - за добро Simple Smile

До "labello" - Е сега може да споделиш и какъв беше въпроса, който обърка?

До "Боби1973" - А на ръка дали ще успея да разбия изварата с кисело мляко?

До "ivon4e" - Под дрехите ситуацията е като свлачище Sad И не знам дали има оправия..

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 10:43 от tuningmania

# 711
Дева Ко, blueberry_pie, ЧРД!!! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И УСПЕХ В БОРБАТА С КИЛОГРАМИТЕ! newsm59

# 712
  • Бургас
Здравейте момичета.
Призанавам без бой че не съм чела,но съм скапана,а вчер имах и рожденик и отнесохме до късно и сега бера душа.
Само да дам отчет.
Днес стават 3 месеца от както съм на режима и засега съм стопила 22 кг,или тежа 78кг.
много съм доволна и вече влизам в много стари дрехи,но ми се купуват нови 2 не виждам.
Лек ден на всички,сега ще се опитам да прочета какво сте свършили тези дни.
Честит рожден ден на Дева Ко и blueberry_pie,много да сте здрави обичани и успех с целите които сте си поставили.  bouquet

# 713
Здравейте момичета и момче,
днес ми е малко по спокойно на детето му хареса в частната занималня, беше много изморен, защото не спи след обед но това е положението.
Цоци - браво бягаш яко напред и аз отивам на Велинград но от 01.09.2008г. ние правим там по една седмица и зимата и лятото - божествено е.Плюс това има режимно ядене колкото си искаш всякакви местни шишове и т.н.
На всички лек и отслабващ ден!!!

# 714
тунинг защо ми се сърдиш???????????
какво пак сгреших
 newsm78 newsm78 newsm78

# 715
Хей,главата ми се върти..Дали товане е от режима.Устата ми е пресъхнала ...............

Това със сигурност е от режима, а ти си в началото - така че е нормално, пий повечко водичка и търпение няколко дни !

# 716
# 717
тунииииинг ама то беше казано с либоф
не съм искала да те засегна
а аз мишлетата много ги обичам а и са доста вкусни hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 718
Тунинг, направо ме разсмя с поста си до ЦОЦИ! Направо си страхотен! Жалко, че си ни само един във форума.  Hug

# 719
Добро утро!

Нямам големи поражения в първия ден от 3 фаза, въпреки че страха още не ме е напуснал. Някакви си 200-300 гр. Надявам се да не станат повече с нишестето днес.

Лек ден и много минуси!

Общи условия

Активация на акаунт