Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 977
  • 922
  •   1
Отговори
# 675
tuningmania, хубаво е това, че се чувстваш чудесно, но в моя ред на мисли се питам, ако включим и малко динамика към режима/като теб/ може би ще сваляме по-бързо!
Лека нощ, от мен! Желая ви лека и спокойна нощ! smile3524

# 676
Добър вечер на всички!
Не знам да ли само с мен  е така,но съм страшно изнервена.Има моменти в които всичко и всеки ме дразни #2gunfire,а в следващия момент се смея от сърце.Общо взето като някаква луда съм.
Иначе направих рибните кюфтета не бяха лоши(изядохги Embarassed)
На всички нови добре дошли Hug

# 677
tuningmania знам само че има лаборатория на женския пазар Tired. Не знам дали си провал изварата на "Жоси"? Аз лично мразех извара и си мислех че на Маджаров я бива, ама като пробвах Жосито разбрах, че това е истината за мен Hug
Кри и нищо да не правиш само да тичаш след 3-те деца си е приключение Joy Joy Joy.

# 678
Лека и отслабваща нощ и от мен!

# 679

Анорексия >
Тунинг, ти телевизия нямаш ли, че отдели толкова време на анорексичката.  Laughing
 Гледах и аз една част. Сори, никого не съжалявам. То се почва от изречението - "Тия моделки са ми малко мазнички"/ няма да казвам от кого е цитата, с надеждата да не се появи отново,че изчезна тези дни/

Коте, дай я рецептата на това вкусно нещо да я видим. В Бг има 4 %, че ги е страх да го ядат, но може да се замести с извара. Аз имам обезмаслен. Wink
Апропо пробвах кварка на Екскуиза 0,2 с Малини и Пъпеш. Няма плодове, само есенция е, но има -ози. Не е за най-стриктните. Иначе въглехидратите му са само 14 грама.

Днес мъжът ми остави една пуешка пържолка 80 грама и вика>Това  е за теб за вечеря.   newsm78
Добре, че имах една кофичка извара, сега я чукнах с 2 яйца, че иначе глад ...

VK, как ти е подвеждието? Гледам и други последователки имам в слабеенето с обезкосмяване  Joy

# 680
Iggiberry, аз си карах през цялото време почти на домашно мляко, даже понякога мъжа ми носеше мляко от Джерсей, което е с около 5 % масленост и нещата пак се случват. Вещи също е на домашно, така че не се бой.

# 681
Ей голяма дружина-много за писане!
На всички новички  welcome
Изаура и аз бях така.Имаше периоди в които не се понасях сама.По принцип не викам на децата-само ги тормозя с безкрайни обяснения и тиради newsm65,а към 8-10 кило-направо бях истеричка!Аз поне си го обяснявам с огромното количество токсини,които щъкат из организма ти.Но една приятелка не пропусна да ме изгаври,че след толкова свалени килца,направо съм озверяла от глад smile3511
За изследване ,мисля че всеки може да занесе продукт от храна в ДВСК,там са длъжни да го изследват!
Дочестър  newsm51 newsm74,само Китайски мерки не си включила  Joy Joy Joy,там още преди да надебелея не влизах в 3ХХЛ Laughing
Лабело не се тръшкай мила-вярно гадно ,че пак пари за листовките,но поне ще ги научиш идеално-и ще си с друго самочувствие на пътя.Ако ти кажа колко пъти ми иде да  #2gunfire,когато някой ми сече пътя щото решил,че като завива наляво е с предимство #Crazy
Относно дните в ударния-аз направих 10.И резултата след първите 5,6 дни си остана непроменен.НЯМА СМИСЪЛ, момичетата са прави ,че само ще се тормозиш!
Относно спорта-ами нали Дюкан си казва кой спорт точно да практикуваме-ходенето Grinning,в това отношение Вещи,Оркуд и Кри- искат ,не искат направо са облагодетелствани Wink
Момичета днес ако ви кажа,как се прецаках сама Embarassed,хранех беба с каша (сега се захранваме) и слад хиляди мусенета и плюене,реших да пробвам кашата.Много ми беше терсене ама все пак трябваше да проверя,оказа се малко кисела.Явно затова не и хареса.Мамчета,вие как се справихте с новите храни.Все пак понякога трябва да проверявам какво давам?
Тунинг аз съм пробвала телешкото филе от Кауфланд,поизмих малко подправките,че ми беше много солено-и наистина е супер.
Мамче това изобщо не можах да го гледам Sick
В какъв смисъл домашно мляко?Аз имам откъде да си вземам домашно прясно,и става супер като си го квася (да не говоря з ацената),ама може ли?Нали не е обезмаслено.Или има начин за обезмасляване?

# 682
Лора, радвам се да те видя отново в темата!  Hug

Кри, добре дошла във Варна!   bouquet

# 683
  • Пловдив
Добра вечер Simple Smile

Минавам само да ви нагледам дали сте си по леглата ... Hug

Лека и отслабваща! Grinning

п.п. Тунинг, за заглаждане на изварата добавям малко кисело мляко и бъркам, може и с пасатор - ако искам да стане като крем. Simple Smile

# 684
  • Пловдив
Малеее, колко много сте изписали - не мога да ви наваксам с четене! ppp

Първо да благодаря за топлото посрещане (още в миналата тема) - с взаимна подкрепа нещата стават много по-лесно omm Последните няколко дни около мен беше лудница - най-добрата ми приятелка се женеше и беше лудо препускане по магазините за тоалети и прочие. Няма да ви опиша какъв кеф ми стана когато облякох рокля и се харесах как изглеждам с нея. От близо 10 години (от абитуриентския ми бал, когато бях само 55 кила и си мислех, че съм дебела!!! smile3538) не съм обличала таквоз чудо, но след 30 дни на Дюкан и 9 свалени кила се престраших да се намъкна отново в тази дреха newsm44 А след посещението при фризьорката самочувствието ми удари тавана tooth и придобих такъв кураж, че чак хванах букета на булката  Smile Rolling Eyes newsm18  bouquet... Изкарах си страхотно и макар, че имах 1-2 прегрешения, кантара не си отмъсти много - само 500 грама нагоре, които ще удавя help в големи количества вода и до 1-2 дни ще бъдат свалени отново! smile3538

И така - равносметката за мен след 1 месец на Дюкан - при ръст 1,70 вече имам свалени 9 килограма, усмивка на лицето и покачващо се самочувствие! reverance... Обичам го този чичко Дюкан! tooth

Хайде, лека нощ от мен! smile3524

# 685
добро утро мишонки и мишок
ето по едно кафе от мен
моя кантар е мноооого лошав вече 1 седмица не е мърдал ама хич
намалих млечните увеличих месните няма
дайте идеи какво да правя да го подтикна малко
риен муцка  Екскуиза 0,2 с Малини и Пъпеш е нещо ново нали понеже аз не съм виждала, скоро открих едни данони с 0% мазнина и 0% добавена захар и мисля че са добри
УбичЪм вЪ многУ
ПИЙТЕ ВОДА

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 07:29 от cote

# 686
  • Варна
Добро утро на всички! И аз да се отчета днес отново имам минусче-0,300.Но до заветната цел остават още много:)
Момичета от вчера съм включила и зеленчуци, хапнах домати ,краставици и пипер.Има ли ограничение колко зеленчуци да се приемат?Не можах да намеря информация за това.
Имам огромно желание за "Алба "на съм на работа Cry
Лека работа !!!

# 687
  • София
солано не може/имат сметана/, дъвки без захар ок-както и бонбоните орбит.

мисля, че отхвърлихме ВСИЧКИ бонбони заради въглехидратите  newsm78

Кой беше с домашното мляко, дано сподели скоро, ето, че има и други с достъп до истинско мляко  Peace

ани1, прочети първа страничка на тази тема...

# 688
  • В сърцето на любимите мъже!
Аз реших да си карам 5/5 и от днес съм на ПЗ, вече хапнах едно доматче с пилешко филе и м-м-м, хубаво нещо са си зеленчуците. Спорен ден от мен!

# 689
  • София
Добро утро мили дами и господин  Wink .
Добре дошли  на новите и честитки на всички с поводи.
Аз се завърнах от море след седмица почивка и кантара ме зарадва с още едно кило. Вече съм 57кг.  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68. Някой беше писал за отбора на последното кило - моля да ме включите и мен  Grinning . Надявам се тази седмица да смъкна и останалото, макар че не ми се влиза в 3-та - страх ме е. Втора си ми харесва и бих си останала в нея, ама не може вечно да се слабее. Аз вече си се харесвам , даже много. На морето си се разхождах със самочувсвие и познатите ми се скъсаха от комплименти. Да ви кажа може би изглеждам и по-добре от времето преди да забременея. Никога преди не бих повярвала. че е възможно  Crazy Искам да кажа, че вашата компания ми беше един от големите стимули, резултатите на момичетата - голяма мотивация, и не знам как щях да се справя, ако ви нямаше  Hug .

Общи условия

Активация на акаунт