Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 984
  • 922
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, момичета! Дълго ме нямаше във форумчето, след 7 месеца Дюканстване имах известен несериозен период от 2 месеца и сега отново съм ударно сред вас. От около 15 свалени кг си възвърнах не повече от 2. Надявам се скоро да съм отново във форма. Отивам да ви чета, че доста съм поизпуснала...

# 661
Мерси за бързите отговори  Hug

# 662
  • Sofia, BG
Днес си взех от Пикадили едни готови пилешки филета пишеше 'Хепи' на тях. Сега като ги ям ми се струват прекалено вкусни  Thinking Някой да има идея как са приготвени, на мен ми се струват сухички, но такъв превъзходен вкус може да има само ако са приготвени с някоя мазнинка  ooooh!
Имам и още един въпрос - видях в магазина желиран свински език и се чудя има ли и телешки такъв? Много ми се хапваше шкембе чорба, но не открих телешко шкембе (сварено) вие откъде го купувате?

dorchester много благодаря за табличката! Точно днес рових из нета за такова нещо, защото забелязах, че в бг номерация влизам в 48ми, а по европейска - едвам се намъквам в 44  newsm78

# 663
До "ВСИЧКИ" - Някой пробвал ли е Телешко Филе от "Кауфланд"? Аз днес го опитах за сефте Simple Smile Оваляно е цялото в подправки. Вижда ми се (и на вкус) по-истнско, от Пуешкото Филе, а цената е съпоставима.. около 16-17 лева за килограм са и двете. Под "по-истинско" имам предвид, че на Телешкото Филе поне си личи, че е от истинско месо.. виждат му се жилките на самото месо - не е мляно или нещо такова. Не, че не харесвам и Пуешкото Филе де.. и то е супер сухо и си хапвам по 100-ина грама дневно, но май Телешкото е с едни гърди Wink пред Пуешкото. А днес и Пилешкото Филе (сурово) беше на промоция - 8 лева за килограм Wink Отнесох 5 килограма.. ще имам за 10 дни! Но понеже имам и Телешко и Пуешко, Пилешкото може да стигне и за 11 дни Wink А по повод изварата на "Маджаров" - дали не може да се даде някъде на изследване? Ще си заплатим да му се невиди! Много ми допада на вкус, но най-вече на гъстота. В смисъл - на вкус мога да ям и изварата на "Дядо Либен" но пък е ужасно суха. Някой дали има идея как мога да я направя по-пастовидна?

До "Ekaterinka" - Наистина започвам да се замислям защо няма други Мъже тук? По улиците гледам има доста големички. Толкова ли не им пука? Исках да кажа: Здравей и Добре Дошла Wink

До "labello" - Май много си бързала за листовките. Бавно ги попълвай и мисли логично. Даже и да не знаеш половината отговори - само гледайки конретната ситуация може да познаеш отговора.

До "mamce" - Лелеее.. изгледах и 4-те клипчета за Евгения. Горкото Дете. Дано се е изплашила достатъчно и започне да се храни, като хората.

До "_KIARA_" - Не знам от какво ги свалям килограмите - но се Чувствам добре Simple Smile

До "iva_neta" - Подмотквам се и аз тук.. за мирис. И да ВИ врънкам да се стягате Wink Така, че - Внимавай..

До "tanyamanya" - Дай снимки.. да изплакнем очички Wink

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 21:41 от tuningmania

# 664
Дано да приемате нови в групата. Прочетох повечето неща. Разгледах снимките и съм поразена от ефекта. Имам да свалям около 10кг и утре започвам ударния период.

# 665
Момичта,като мине ударния период,аз ще го правя 10дни,после смесения как го правите колко на колко дни?

# 666
Ваня84, ударния до 7 дни, за повече Дюкан казва под лекарско наблюдение. Обикновено след ударния следват 5 дни протеини и зеленчуци, после 5 дни протеини, редуваш....

# 667
Лорче, много се радвам да те видя отново сред нас.  Hug
 Съвсем скоро се питах къде изчезна хубавото Лорче от Шумен,което нещо не си харесваше крачетата newsm78

# 668
Vania_84  няма смисъл от 10 дена ,резултата ще ти  е като при 5  дни ударен етап само ще се изтормозиш ! Peace

# 669
Лорче, много се радвам да те видя отново сред нас.  Hug
 Съвсем скоро се питах къде изчезна хубавото Лорче от Шумен,което нещо не си харесваше крачетата newsm78
Даниа, мерси за посрещането! Общо взето си запазих килцата, но сега искам нови минусчета..А сега вече съм с нова работа и варненка Grinning така че трябва да изглеждам добре. Между другото, от диетката напълно ми изчезна гадния целулит.

# 670
  • В сърцето на любимите мъже!
Уф, да ви споделя...

Тази вечер се претеглих във фитнеса и не съм мръднала от петък грам... Аз си се виждам в огледалатото как съм подпухнала и колко вода съм насъбрала, ама днес ми дойде МЦ, та се надвам след ден-два да се нормализират нещата. Та затова се чудех - дали да направя ударна фаза 7 дни или да си остана на 5, а от утре ПЗ (днес ми е 5 ден П).  newsm78

Иначе освен на водата не виждам на какво друго да отдам липсата на "удар" в тази "ударна фаза", защото съм била стриктна - най-големите ми прегрешения са Кола Лайт и ролца от раци...  Hug

Иначе за млякото - това мляко, дето го вземаме от комшиите е УЖАСНО мазно. Аз го обезмаслявам малко и правя масло в домашни условия - излиза една кутийка голяма за маргарин пълна до горе от 4 л, та донякъде му пада маслеността, ама знам ли дали все пак не остава твърде мазно. Иначе е страхотно на вкус, няма нищо общо с купеното. Какво ще ме посъветвате?

# 671
жозефа, veneras, Боби1973, tan4eto83, VK, Sari4ka, Dahlia, tanyamanya, tuning  благодаря ви за подкрепата  Hug

всички ме успокояват, но вече настроението липсва, ентусиазма още повече, всички планове се объркаха.... както и да е..  Tired

тунинг- ако си мислиш, че съм бързала или не съм мислила...- грешиш, просто изпитващите си говориха и това ми пречеше да се концентрирам.. абе късмета ми изчезна...

VK  честно ти казвам, много добре ми подействаха твоите думи, имам чувството че цяла седмица няма да успея да го преживея и ще си рева... явно така е било писано- да ми е гадно още време, за сметка на нещо друго...

Sari4ka сигурно след време и аз ще мога да погледна така на нещата

# 672
До "labello" - Искаш да кажеш, че си слухтяла/клюкарствала? Не ТЕ е срам..

# 673
  • София
Добър вечер от Варна!  Hug
Почти бях забравила колко е хубаво на морето! Днес водата беше толкова топла и приятна...
Но - почивка с 3 деца не може да се нарече почивка  Sad вярно, че не готвя, не пазарувам и не чистя, за което съм благодарна все пак  Laughing
Поздрави на всички! Hug Hug Hug
Варненки, нямам търпение за събота  Crazy

# 674
До "ВСИЧКИ" - Лека ВИ Нощ smile3524

Общи условия

Активация на акаунт