Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 991
  • 922
  •   1
Отговори
# 630
Sari4ka, добре заварила  wavey
Здравейте момичета и момчета!
Незнам, как ми е тена, но имам страшно бяло дупе  Joy

# 631
Здравейте навсички!
първо да честитя на всички със поводи-ЧЕСТИТО.
второ се обръщам към ЛЕБЕЛО-горе главата миличка другия път ще ги вземеш,аз те разберам напълно и мен първия път ме скъсаха само заради една незнчителна грешка АМА ТЕ НА станах и аз шофиорка. Пък и както казва моя идол ВЕНЕРАС -ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО.;така е.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
и сега да ви се похваля;
-първо утре имам Рожден ден и най голямия подарък ми е килцата.Днес кантара ми показа 74.500кг-което мисля че прави -7.300 кг. от 24.07.08г.
На 24.08.ще дам точно за месец колко са станали дано са -8кг. Но и да неса небързам , не е болка за умиране.
Бавно но славно-това въжи и за всички новодошли; небързаите лекичко и ефекта идва с времето.
-за фитнеса Naughty лично при мен има задържане-аз имам кростренажор в къщи  и се качвам честичко , но вече стрях. Пък и в книгата е написано спорт в 3-та фаза. Той си знае човека що си го е написал. Ннннно това е мое мнение.
За сега от мен лек ден и слабителна седмица.

# 632
rokipagane честита ти месечинка в трета Hug
labello честита месечинка Hug
Mindi
Здравейте и от мен момичета , и аз съм с 1.5 кг. нагоре , мисля си да направя няколко дена само протеини ли ? newsm78
ако не си в трета, няма смисъл да правиш излишни протеинови, това е задържана вода
Баба Яга мерси за цветята и хубавите думи  Hug, това е за теб и всички други упорити дюканки

labello не дей така бе мила, по ведро spoko
mamce ооо и аз го мернах това момиче УЖАС, какъв скелет е станала от едно пухкаво хубаво девойче. Ужасявам се на какво е способно ниското самочувствие ooooh!. Мамче, тъй като знам че си страхотен колинар да те питам за някоя изпробвана вкусна рибна рецепта Praynig

# 633
Благодаря ви момичета!

Дано да имам успех с трета. Така ме е страх. Незнам каква да ми е галата? Толкова много неща ми се ядат hahaha , а пък как ме е страх.

# 634
  • Велико Търново
Здравейте момичета и май че има едно момче!
Само за протокола днес се събудих 61,5 кг. , във втора фаза съм от 12. 08. 08. Но като дойдат пак зеленчуците или пък ме хване ПМС сигурно ще кача нещо... ooooh!
Дюкан разрешава дъвки без захар. Това означава ли, че може да се яде и бонбони без захар: Орбит, Солано или Уинтърфреш... newsm53
Аз също дадох своята лепта при рецептите на Дюкан, даже ги аранжирах със снимки. Да ви е сладко!
Иванета  bouquet

# 635
Sari4ka, добре заварила  wavey
Здравейте момичета и момчета!
Незнам, как ми е тена, но имам страшно бяло дупе  Joy

Бачии...може да е бяло, но се съмнявам да е СТРАШНО Joy Joy Joy
Лабело -горе главата. Знам много добре как се чувстваш, толкова добре, колкото и това, че всичко ще отмине. Освен това...то не остана - още 4 месеца и ще свърши каръшката ти година. Вземи си душ, изпий едно фрапе и си дремни малко. И защо всъщност се оплакваш? Я как отлично си взе кандидат студентските изпити...изкара си добре във Велинград. Стана френско гадже тази година... Все хубави неща.   love001

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 15:38 от VK

# 636
ЛориХю
...Имате ли наблюдения кога започва отново свалянето след популярното задържане преди МЦ ?...

Индивидуално е някои в деня на започване, други по време, а трети като мен когато приключва на МЦ Peace
На пейката на 8-чките ти пазя място, идвай и сядай  Hug
dorchester чудна работа си свършила с табличката  bouquet, колко съм се блъскала да ги търся тия размери ooooh!

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 15:49 от tan4eto83

# 637
  • Лом
Ето какво открих  http://www.bordovsky.net/index_files/page0677.htm   за тези които се интересуват като мен
Дано ви е полезно!
dorchester bouquet 

# 638
Byrne , няма страшно мила, минавай си в трета по правилата и всичко ще е наред.

iva_neta , солано не може/имат сметана/, дъвки без захар ок-както и бонбоните орбит.

Deva-Co   Embarassed
Браво за намалението и за резултата Hug

# 639
# 640
Здрасти пак wavey
Лабело, ама наистина недей толкова черногледо мила Hug Да ти кажа честно - не познавам човек, който да си е взел листовките от раз ooooh! - все нещо там става, та трябва да се явяваш поне още веднъж! Е, поне така беше преди № броя години, когато аз взимах книжка...тогава имаше и "екстри" като допълнителни талони за бензин ииии.....абе направо ме хвана носталгия doh Не се притеснявай толкова - ще ги вземеш, няма къде да ти избягат spoko
dorchester - Благодарности за табличката! Много полезно нещо! newsm10
baci , Боби1973 Hug Hug baci - явно добре си изкарала - бялото дупе е признак за това Laughing, Боби - мани го това сирене...не става. Преди Дюкан бях пробвала с нормално мляко и пак не стана Confused

mamce ...БРАВО, че го постна това!!!!  Много, МНООООГО поучително!
Да не дава Господ, ама по-добре дебела и щастлива, отколкото подобна мъка! Момичета (особено съвсем младичките) - мислете Praynig

На всички новички - Добре дошли и УСПЕХ! Hug   bouquet

# 641

Филмчето е много тежко, но поне е стряскащо, в смисъл казвам поне, за да си извдят хората изводи и да имат в предвид , в колко страшно и тежко и ужасно съществуване може да се превърне тяхното ново тяло, ако не вземат мерки на време и се унесат!

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 8 нови отговора.

# 642
  • Варна
Дано да имам успех с трета. Така ме е страх. Незнам каква да ми е галата? Толкова много неща ми се ядат hahaha , а пък как ме е страх.
Byrne, това все едно аз съм го писала. Когато започнах през февруари си бях измислила какво ще ям на първата гала, на втората и т.н. Вечерта на гала вечерята мислих, мислих и ядох... пилешко шишче. Толкова ме беше страх, че пак ще започна да качвам, че въведох само плод. Кантарът ми подскочи, оплаках се в темата, успокоиха ме и нещата постепенно се нормализираха. Сега, след месец и половина в трета съм още 2кг на долу (едни 0,5 ми играят нагоре- надолу). Всичко ще е ОК стига да се увличаш Peace
dorchester, много благодаря  bouquet
LabelloHug дано бързо отмине този период.
Честито за месечинките!
Лек и отслабващ ден на всички!

# 643
НА 23.08.2008  ОТ 14,00 ч. ВАРНЕНСКА СРЕЩА В БИРАРИЯ АЛБА
Заявка на ЛС  Peace

# 644
  • Пловдив
Много жега, много..  #Crazy
Слънчасах днес за 300-те метра до Билла, където ходих да си пазарувам, че хладилника е изметен след почивните дни. Забравеното пилешко филе на работа ме чакаше, невинно надничащо от фризера.  #2gunfire
Ако знае какво му готвя за довечера..   chef

Днес нямам сили за нищо. Жегата ли ми ги изпи - не знам.. Спи ми се като на пънче. Не ми се яде даже - една пържола на обяд и 1 кофичка Верея 0,1 едва-едва усвоих, при това - на части ... Добре, че има вода!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт