Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 998
  • 922
  •   1
Отговори
# 585
  • В сърцето на любимите мъже!
Iggiberry мислиш ли че е удачно точно сега да ходиш на фитнес?
аз забелязвам че когато правя упражнения се застоявам на едно положение
мисля че е по добре стягането да става в 3та

Ходя на фитнес два пъти седмично от 2 години, не го започвам сега, а и не мисля, че е разумно заради диетата да го спирам... Hug

# 586
добро утро дами и туни  bouquet

успешна и лека седмица ви желая newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 07:56 от mimi-dessi

# 587
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Simple Smile

# 588
Добро утро, момичета и момче!
Честито на всички с минусчета, сега се връщам да чета, че доста сте изписали.
Да почерпя, защото вчера имах месечинка(почвам 5 месец в трета фаза - още 16 дни до финала), но вкъщи нямам интернет, та затова черпя днес.
Това е за всички вас - малко символично, но от сърце: morning cook
Лек и успешен ден на всички.  Hug

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 08:20 от rokipagane

# 589
Добро утро, дами!

Днес правя 4 месеца с вас и с режима- благодаря ви!  Hug
По-късно ще ви почерпя, а сега излизам, отивам на изпит листовки- стискайте палците, че ми е малко притеснено.

# 590
rokipaganeчестито ти месеничка и успех smile3501

labello честито  и стискам палцте smile3501 newsm17

# 591
Здравейте всички...

Как сте тия дни?
Мен ме нямаше малко, но съм режимна. Задържам в момента, но събота и неделя се насилвах да ям повече, защото  имам страшен проблем с WC от миналата седмица още. Изчетох доста неща по темата и в блога и тук, но парафиновото олио и триците не помагат, чай сена и майчин лист 2 пакетчета - нищо. Вчера сутринта се принудих и пих едно хапче бисалакс (намерих го в аптечката, знам че е много вредно), но ефект нямаше абсолютно никакъв. Вечерта към 9 пих 2 хапчета бисалакс. До сега - нищо, а ям стабилни количества от петък насам.

Иначе да похваля баща ми вече свали 7 кг. за няма и 15 дни.

# 592
Добро утро на всички ранобудни и трудолюбиви пухкавелки.Пожелавам ви успешна седмица и много изчезващи килца.

# 593
  • Варна
За редактирането не знаех как става ,благодаря за съвета.

Добро утро!И аз да се запиша ,днес имам отново минусче -0,500кг.Но продължавам за се чувствам отпаднала.След малко ще  закусам мляко с трици , след това ако се почувствам по-добре да си направя лека тренировка във фитнеса.
Хубав ден на всички!

# 594
Здравейте момичета и момче!!! Hug Hug Hug

Аз съм си режимна свалям си по 1-1,5 кг. на 10 дни, засега всичко върви нормално.
Искам да споделя и аз някои неща как се развиха при мен в процеса на режимстване. Аз също усещах в началото на втория месец леки болки в бъбреците и реших да намаля малко водата, защото преди да започна режима не пиех много, я ми се събираше 1 литър на ден, я не. Та си помислих, че може и да ги пренатоварвам с това наливане с вода по 3,4 литра ежедневно и започнах да пия максимум по 2л. тогава болката отшумя и сега се чувствам добре. Мисля, че ако бъбреците не са свикнали да преработват такива големи количества вода, като ги натоварим също могат да реагират, както естествено ако сме приемали много вода ги лишим от нея. Peace

Tony in Love, явно повечето получаваме проблема с 00 спазвайки режима. Аз също пробвах какво ли не, а и триците не ми действат. Затова пия "Сание" като съм на П, 1 път на 2 дни, а в ПЗ дните всяка вечер. Така си реших проблема. В началото и аз не ходех по 5 дена, но това освен, че е опасно е и предпоставка за хемороиди затова пробвай "Сание" ако все още не си. Hug

Аз утре ще се тегля и ще сменя линийката ако има нужда!

На всички с поводи   bouquet Hug  bouquet

Желая ви прекрасен, ползотворен и прохладен ден изпълнен с много минусчета!!!

# 595
Добро утро!

Днес влизам в трета фаза. Надявам се всичко да върви успешно. Приемам всякакви съвети. Смятам днес да въведа плод и сирене. Хляб не ми се яде.

Лек и успешен ден!

# 596
Здравейте и от мен момичета , и аз съм с 1.5 кг. нагоре , мисля си да направя няколко дена само протеини ли ? newsm78

# 597
Здравейте на всички !!!!!!!
влизам само да Ви пожелая хубава седмица ....
аз взех твърдо решение ...другата сведмица отивам да почивам та ако ще и "камъни да падат от небето" .... и аз съм човек ...и почти доказах че както човек е произлязъл от маймуната чрез ТРУД ...така и с много бачкане пак може да замяза на маймуна ....

тези дни бях с 0,500кг надолу и ахаааааа да си мръдна линийката на 76,5кг и днес електронната гадина пак показа 77,0 кг ....  newsm78... newsm78...дали обаче несъм в ПМС .... отдавана май несъм изпадала в МЦ ...и трябва да ме сполетява тези дни .... момичета ако някоя знае чалъми да си го предизвикам тези дни ( демек да не му позваолявам да ми закъснява ) че ще ми скапе почивката ...моля да ми пише ...
сега скачам в колата и излитам към Берковица че днес ми е крайния срок за един конкурс по ЗОП ( а са една камара документи за внисане )

УСМИХНАТ ДЕН !!!!!

# 598
  • варна/виена
Добро утро!
Тонито26 -малко съм неука  Embarassed,но довечера,като се прибера ,ще опитам.
Баба Яга-благодаря за цветята.
Добър отбор на мечтаещите за двуцифрено число се очертава,хайде момичета,да покажем и ние какво можем. Hug
Лек ден с много приключения ви пожелавам.

# 599
Добър ден и от мен и успешна седмица на всички!

Моето тегло стабилно, хапвам си и плод и сирене и хляб-всичко си е наред.
Моя съвет е карайте си по устав трета и нещата ще са ок!

Честити на всички с поводи, свалени грамчета Hug.

Лабело-браво мацка че си ги докарала до 55-стискам палци успешно да ги задържиш Hug

И стискане още веднъж да си вземеш листовките и да дойдеш успешно в отбора на жените-шофьоркиSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт