Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 46 005
  • 922
  •   1
Отговори
# 600
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ето мееее!

Цял уикенд ви изпуснах от поглед и гледам не сте ме чакали - писали сте!  Crazy

И Цоци е туууук! Ама къде ходиш бре?! Ривах, виках - нема те!
Аз те бутам силно да се местиш, че място ми трябва да мърдам и аз  Laughing

Имах си прекрасни гости този уикенд - мама и тати  Party и изкарахме страхотно. И минусче си имам. Май 4/3 добре ми се отразява!

Прегръщам ви всички и отивам назад да си почета  Blush

Катеджинчееееееееее Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 601
Цоци, добре дошла!  Hug Hug Hug
Липсват ни твоите постове. Действително взимай почивка, че не е полезно това твоето ....нон стоп работа.
Tattit, честито минусче.  bouquet

# 602
  • Пловдив
Добро утро!   bouquet

djizas, Кас, много се радвам като прочета, че някой се е оттървал от болежки и страдания след почването на режима на Дюкан. Дано тази тенденция продължи и се утвърди ...  Simple Smile

/Боби/, давай смело и скачай в дълбокото!  Grinning
Преди време ми беше забавно да отговарям на въпроса: "Какво ще правиш, като стигнеш дъното?"/в случая свръхтегло/ с шеговито-ироничното: "Ще продължа да копая..."
Но дойде момента, когато вече не ми беше до смеховки, ножа опря до кокала и Нуждата /осъзнатата!/ ме насочи в правилна посока..

rien  Grinning, няма шега, няма измама - аз също се придържам към сутрешния прием, но според доктора може до обяд. /явно и до по-късно според интервюто му за в-к "24 часа"/.
Напълно подкрепям идеята за ранно приемане на триците - своего рода почистване на храносмилателния тракт да се направи, преди да се почне с приема на всичко останало.
Обаче въпросът беше за трици, включени в хляб и затова се пошегувах за броя похапвания - току виж някой може да си го прави на трошички и да си кълве през минутка цял предиобед.  Laughing

patalinka, мерси за поздрава - чудесна песен си ни пуснала. Hug
nikolincheto, давай смело напред, следвайки мечтите си за двуцифрени показания - с този хранителен режим съм сигурна, че ще ги постигнеш Grinning
baba iaga   bouquet

Днес съм голям фръц с червените гащи Blush  hahaha

В Пловдив е голяма жега от ранна утрин, дано дойде обещаното захлаждане..  newsm78
За разкършване вървяхме с мъжа пеш до работа. Отнема около 20 минути спокоен ход и обикновено е много приятно и тонизиращо, но сега беше само изпотяващо.. Слънцето се е опнало и пече като за световно още в 8:30 часа...
Желая ви целодневна прохладна сянка, студена вода в изобилие и безпроблемна седмица, пълна с минусовки.  bouquet

# 603
  • Бургас
Добър ден,дюкеси и дюк! Hug
Днес е хубав ден за мен - кантарчо ми показа минус едно кило! newsm44
Честито на всички с минуси,задържащите -  spoko и при вас кантарчо ще мръдне надолу,къде ще ходи!
Баба Яга,благодаря!  202uu
rokipagane,честито месечинка!  bouquet
labello,честито и  fingerscrossed
Tony_in_love, и аз и много други момичета се оплакват от същия проблем,трябва да откриеш какво ти помага,пробва ли свещички?
ани1,добре дошла!Нормално е първите дни да се чувстваш отпаднала,поне в тези дни не ходи на фитнес.
Byrne-Честита трета фаза!Нека да е успешна и лека!
Цоци,не се притеснявай от +,ти знаеш,че ще го разкараш.Успех в конкурса! fingerscrossed
veneras, 55
Лека,усмихната и отслабваща седмица!

# 604
Добър ден и от мен, момичета и Тунинг!   bouquet
Честити месечинки и минусчета на всички, които имат такъв повод!   bouquet Браво на вас момичета! smile3501

Честито и на преминаващите в ІІІ-та фаза! УСПЕХ!!! Peace
Може би съм споменавала някъде, че за мен ІІІ-та фаза е смисъла на режима, с плахата надежда, че в ІV-та човек наистина спира да мисли на всяко хранене какво и как яде. Praynig
Тия дни нещо мотивацията ми е съвсем минорна - за пълен цикъл 4П/3ПЗ съм свалила 0.700гр, при преминал МЦ, пълнолуние и каквото още се сетите newsm78. Не съм недоволна, напротив - все пак пълзя надолу..., но започвам да се замислям, най-вече за вторачването в храната Thinking. Момичета, дали някой е имал или има подобен проблем? Аз съм от хората, които не могат да се  вманиачават...не съм амбициозна достатъчно и непрекъснатото мислене какво и как да ям, наистина ми тежи...Е, признах си го! doh #Puppy dog
Иначе продължавам де...сега отивам на пазар за рибка, да видим дали ще даде минусово отражение newsm78

Хубав ден на всички! Hug   bouquet

# 605
  • София
Поздрави за всички и от мен   bouquet
Имате ли наблюдения кога започва отново свалянето след популярното задържане преди МЦ ?
А да и още нещо стягайте сееее тази седмица идвам на пейката на 8-иците ... моля за мястооо

# 606
Добър ви ден! Simple Smile
за мен не е много добър, защото е първият работен ден след отпуската...и леко ми тежи главата
Честито на всички с поводи(минусчета, месечинки, рд, годишнини и т.н)   bouquet
Добре дошли на новичките и успех с режима! Peace
Относно водата- и аз да се включа с лично мнение. Ако не спортувате, не се потите много и не ядете много сол - не пийте повече от 3,5-4л вода на ден. Пак твърдя, че както непиенето, така и прекаляването с вода, влияе зле на бъбреците.
иначе аз съм си ок... Simple Smile
целуФки  Heart Eyes

# 607
Здравейте и от мене,
за протокола 77кг. съм бавно и славно слизам надолу, но днес съм притеснена, защото детето за пръв е на частна занималня, в която ще ходи след училище.Сега за да свикне ще ходи по цял ден, но никой не познава и вече 4 пъти ми се обади, че му е скучно горкичкият и не искал там да ходи ох сърцето ми се е свило, да видим до след обед как ще е.
Лек и отслабващ ден на всички хубавички.

# 608
  • София
добър ден, момичета и момче

От много четене тук не разбрах защо някои от вас правят ограничения от 250гр. млечни на ден?!Нали Дюкан пише, че може да се ядат в неопределени количества....или аз не съм разбрала?! Thinking
За момичетата, които са отскоро в темата и са забелязали несъответствие между книгата и форума относно млечните. Наистина в книгата не се споменава за ограничение на млечните

не е вярно. моля за справка

зелената книга:
за ограничение на прясното мляко: стр. 73, ДОБАВКИТЕ, първи ред.
за ограничение на млечни продукти на ден: стр. 128-129, най-вече стр. 129 до ред 4 вкл.

Iggiberry, ако аз имах достъп до истинско мляко (домашно) от сигурен източник, никога не бих си купувала от магазина  Embarassed Мисля, че имаше измежду нас някой, който ползва домашно мляко  newsm78

svidni4ka  Hug

Byrne успешна трета фаза   bouquet

# 609
Добър ден!
  bouquetза всички с минусчета.
 Burne -успех с 3-та фаза Peace  bouquet
Днес ще се пробвам да направя рибни кюфтета,ако се получат ще ги пусна при рецептите  chef
Желая на всички успешна и отслабваща седмица! Hug Heart Eyes

# 610
Момичета , да ви попитам режимен ли е соевият кашкавал- тофу.На съдържанието пише че съдържа само соя ,вода и сол.Като калории (ако има значение )на 100 гр.- 125 ккал.

# 611
Момичета , да ви попитам режимен ли е соевият кашкавал- тофу.На съдържанието пише че съдържа само соя ,вода и сол.Като калории (ако има значение )на 100 гр.- 125 ккал.

# 612
Здравейтее!
Успешна седмица на всички
Честито минусчета - пак на всички
цоци успех в конкурса. Ако някой ти сподели нещо за издърпване на МЦ - драсни и на мен. Иначе, аз започнах да пия примолут нор, за да го отложа. Между другото в аптеката казаха, че от двете злени, тази със забавянето е по-малката.
Лабело  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Сигурна съм в теб. Както си взе всички изпити, така ще си вземиш и шофьорската книжка.
Саричка и при мен в началото беше така, вторачвах се в храната и мисилх само за това какво, колко и гога трябва да ям. Но с времето нещата се нормализират. Сигурна съм, че до края на седмицата ще утниш още 1 кг. може би още чистиш водичката, задържана от пълнолунието и МЦ.
Звездопад чесити нови, червени гащи.

# 613
  • София
ТРЕВОГААААА!!!
Трици менте???

Мили дами и Тунинг,
вчера отворих пакет овесени трици (ситно смляни, в кутия на Фортунате) които много ме усъмниха : пликчето беше не от целофан а от найлон, а триците се разтвориха в сместта за палачинки точно като ОВЕСЕНИ ЯДКИ - т.е сместта беше доста лепкава, сгъсти се необичайно много а и на вкус (дали си внуших прекалено??) ми беше доста нишестено...

Пакетчето ми го пробута една позната (че триците не и трябвали), купила го е някъде около Белите брези, но не знам кога...

Има ли някой идея как да проверяваме съдържанието, ако се съмняваме за някой продукт?  newsm78

Защото след усилията, които полагаме не ми се мисли как някой търговец или производител чукундур ще срине надеждите ни за да спечели малко отгоре #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Вече ви казах с горчивия ми опит с Маджаров - никой от фирмата не поиска да ми каже масленото съдържание на неговата извара. НЯМА купувам неговата извара, но все нещо трябва да се яде...

Пожелавам ви на всички спорна седмица и много минуси и дайте идея КАК ДА СИ ОТВАРЯМЕ ОЧИТЕ за продукти-менте?

# 614
  • София
ТРЕВОГААААА!!!
Трици менте???

Мили дами и Тунинг,
вчера отворих пакет овесени трици (ситно смляни, в кутия на Фортунате) които много ме усъмниха : пликчето беше не от целофан а от найлон, а триците се разтвориха в сместта за палачинки точно като ОВЕСЕНИ ЯДКИ - т.е сместта беше доста лепкава, сгъсти се необичайно много а и на вкус (дали си внуших прекалено??) ми беше доста нишестено...

Пакетчето ми го пробута една позната (че триците не и трябвали), купила го е някъде около Белите брези, но не знам кога...

Има ли някой идея как да проверяваме съдържанието, ако се съмняваме за някой продукт?  newsm78

Защото след усилията, които полагаме не ми се мисли как някой търговец или производител чукундур ще срине надеждите ни за да спечели малко отгоре #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Вече ви казах с горчивия ми опит с Маджаров - никой от фирмата не поиска да ми каже масленото съдържание на неговата извара. НЯМА купувам неговата извара, но все нещо трябва да се яде...

Пожелавам ви на всички спорна седмица и много минуси и дайте идея КАК ДА СИ ОТВАРЯМЕ ОЧИТЕ за продукти-менте?

Общи условия

Активация на акаунт