Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 46 000
  • 922
  •   1
Отговори
# 615
то и аз имам едни трици от БГ които нещо не ми приличат на тия които купувам тук и затова ги оставих за мнооооого дълбоки резерви ако закъсам някой ден
предполадам че ако се обадиш в защита на потребителя биха направили изследване на въпросните трици
и май нещо форума се е бъгнал повтаря постовете а?

# 616
Здравейте Дами и Господин (Един до колкото разбирам:)),
Искам само да се разпиша, че от няколко дена усърдно ви чета и много ви се кефя. На Дюкан сам от 5ти Август и вече с 4 килограма по-слаба. Много съм доволна  Grinning А четейки ви се мотивирам още повече и най-вече не барзам. Защото са важни трайните резултати нали така? Simple Smile
Лек и отслабващ ден на всички.

# 617
  • Варна
Привет от мен. Трудничко наваксах с четенето, май доста набързо минах през темата... Извинявам се за което. Изтървала съм рождени дни на мои много любими хора.
Имаме много новодошли... успехи им пожелавам.  Hug

Изгубих половин сутрин да съпоставям таблици и мерки и пак не знам доколко е верен резултатът. Това е синтезирана извадка на базите на някои мои клиенти, които си изписват номерацията за няколко държави. (Говорим си за напечатаното на етикетите на дрехите, аз нали това бачкам)

Първо - преминаване от типа: БГ, европейска номерация, буквена номерация, мерки:

А тук за феновете на дънките - съответствия на мярката W:... (за разлика от другата с L:..., която показва дължина на крачола)

Пфу, успях.

Движение на кантара нямам. Режимна съм. Както правилно отбеляза Деата, на ПЗ съм, а пък не съм от тези, дето свалят в смесения.

Приветствам Боби. Второвторофазничките се увеличаваме!!!  Heart Eyes

Чакам Кри с нетърпение! Поканвам и момичетата от околните градове на нашата среща

на 23.08.08 в 14:00 в Алба.

Потвърждения на ПИПИ на лични.

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 13:51 от dorchester

# 618
Моля за консултация , мисля да започна диетата но немога да си намеря овесени трици от къде си ги купувате бе момичета?
Аз родих през март и до сега съм свалила около 6кг., а искам да сваля около 10-15кг. Аз съм от Свищов.

трици има в аптека "здраве" до градинката пред академията, има и в магазините на "сити маркет" на съборната и срещу полицията

# 619
ТРЕВОГААААА!!!
Трици менте???

...
Има ли някой идея как да проверяваме съдържанието, ако се съмняваме за някой продукт?  newsm78
...
Пожелавам ви на всички спорна седмица и много минуси и дайте идея КАК ДА СИ ОТВАРЯМЕ ОЧИТЕ за продукти-менте?

Ами какво пише на кутията - производител , вносител , адрес и телефон ?
Дай да ги сравним.
Аз гупувам фини смлени овесени трици в кутия от аптека Ремедиум.Та на кутията пише :
производител - Фортунате ООД / с жълто-зеленото и червено лого/ ;
вносител - Бизнес Къща ООД ;
e-mail : businesshouse@mail.bg ;
дистрибутор : тел . 02/9525 02 90  ;  02/832 71 79  ; 0888 756 882

Виж дали има някаква разлика в данните  newsm78

Относно изварата ..... тия купешките хич,ама хич не ми харесват .На мен ми правят домашно ,
но наистина обезмаслено - от мътеница ,  май така се нарича , или нещо се бъркам  Thinking
Абе мама първо разбива киселото мляко на айран /има си електрическа...някаква джаджа за това ,
не помня как се нарича това /,та пада маслото - обира го , и чак след това прави извара като
вари айряна.
Мисля че в сайта с рецептите има една как да си направите извара.Опитайте и ще се уверите,че това ,
което направите сами ,ще е по-вкусно - без разните консерванти.
Малко отнема време , но поне знаеш какво ядеш  Joy
Снощи например за втори път си направих катък.Той по принцип се прави от високомаслено
кисело мляко.
А аз сложих в двуслойна марля 2 кофички кис.мляко от 0,1 % ,закачих за чешмата над мивката.
На сутринта -  300 г катък .Като заквасена сметана е - кеф ти "Руска салата"-т.е. режимна ,
кеф ти млечна-"Снежанка"  Joy
Внимание ! - Количеството за консумация ... според дажбата за млечните за деня .
                                 300 г получен катък = 800 г кис.мляко

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 15:20 от mamce

# 620
Здравейте симпатяги  Laughing Моят кантар продължава да не  се мести, но аз пък нема да му се дам Naughty и си продължавам с пълна сила режимчето! Сега през уикенда ходих на гости и не се изкущших нито с диня и праскови, нито с уханните свински пържолки на барбекю, нито с вкусотиите които ми предлагаха  Mr. Green много съм горда със себе си че волята ми е непреклонна  Sunglasses
Имам само един въпрос.... лененото масло може ли да се ползва вместо ленено семе, тъй като маслото всъщност са смлени ленени семена.. ?? newsm78
Много ще се радвам някои ако има повече инфо да ми помогне Simple Smile
Целувки!!!

# 621
  • Лом
Здравейте момичета и тунинг.Кантарчето продължава да ме радва-70.800, newsm44но за сега линийката няма да я барам.Дойде време да задам едно въпросче,което ме мъчи отдавна.Предполагам ,че зимата,дано,премина в 3-та ....та въпросът ми е какво ще кажете за компотите.Дано не предизвикам гняв .Поне с подсладител..или..щом има плод вече е нарушение.

# 622
съкрушена, разбита, нервна- това съм аз сега....
нямам настроение за черпня, така че друг път ще наваксам да ви почерпя за днешния повод
и до почивката през уикенда която следва (на планина), и до нея не ми е....
от яд ще се пръсна и пак нищо не мога да поправя...
тази година - 2008- ми взе здравето- в истинския смисъл...- то не бяха само здравословни проблеми, не беше напрежение с изпити за кандидатстване, думи вече не мми стигат да опиша каква л****на година е..
рева, после се изнервям, после пак рева и няма оправия- крайно и тотално много ми писна от всичко

за капак на това подобаващо прекалих с грамажа на плода за днес и една филийка черен хляб повече... и от нерви още ми се яде ама не мога да измисля какво режимно да омахам, че да се успокоя....

е, оплаках се, не ми олекна особено, май никак даже, извинявам се че ви досаждам, ама така ми тежи... -  не си взех листовките заради една тъпа грешка, пак късмет ми липсваше

# 623
  • Лом
Ей,labello, не така.Горе главата.Всяко зло за добро.Да не мислиш ,че при всички други течат реки от мед.Не досаждаш .Дано ти е олекнало.Знам ,че ще ти е криво поне още известно време.Разочарованията трудно се преглъщат,но се налага.Няма безгрешни.А и твоето е поправимо.Хайде ,усмихни се и гледай по-ведро.Направи си нещо любимо за пиене ,опъни се на дивана и релаксирай.Няма невъзможни неща. newsm51

# 624
Здравейте Дами, аз съм нова Дюканка, решена да не се отказва от режима. Днес ми е 8ми ден и съм минус 4 кг. Старая се да спазвам стриктно нещата и за да няма грешки имам нужда от вашето мнение. Да, знам, че ми трябва и книгата, но все още нямам време да си я купя, както и да е, скоро ще направя и това, но за да не стане гаф с режима ми реших да се допитам до вас.

Изчетох всичко най-важно по отношение на позволени и забранени храни, етапи и т.н. и това което ме притесни е, че всичко което не е разрешено е забранено, а в  позволени храни - раздел дреболии никъде не се споменава за телешко шкембе, докато на сайта на дюканските рецепти, раздел продукти, шкембето фигурира- http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/04/11/%d1%82%d0%b5%d0% … 0%bc%d0%b1%d0%b5/

Та какво е вашето мнение за това дали може да се яде телешко шкембе или не може?

Ако се повтаря въпросът ми се извинявам, но това е 119 тема и едва ли бих могла да изчета всичко, поне не скоро Sad

Поздрави и успех на всички ви
и не ми се смейте много за хаотичния начин на писане, това се казва ПредДюканска треска Simple Smile

# 625
Здравейте Дюканки:)
Аз от днес съм с вас преди извесно време бях започнала , но имах малък здравословен проблем и се отказах , сега съм здрава и мисля да устискам този път за протокола 163 висока и 79 кг
приятен ден на всички

# 626
Лабело, не се притеснявай миличка.
Следващия път ще го вземеш.

Всяко зло е за добро Hug

# 627
Ей , вижте на какво попаднах  http://www.zazz.bg/play:29dd8e99

За Бога , хора , знайте кога да спирате ...
Особено да се замислят ония с 50 - 53 кг , дето искат още да отслабват ,
дали си заслужава  newsm78
Не напразно са измислени калкулаторите за нормално тегло.
Слагам си го в подписа - да ми напомня да спра навреме.
И на вас също  Hug

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 20:57 от mamce

# 628
Здравейте, всички!
Като гледам май жегите си казват думата във всяко отношение newsm53
Още не съм олекнала на кантара, но видимо съм се посвила, оказа се, че вече не може да ме притесни пустата му гад.

Явно производителите не отговарят на запитвания, единствено Верея навремето пусна дълго и много коректно писмо, но за съжаление правят само мляко, аз поне не зная друг техен обезмаслен продукт.

За запека - внимавайте много с разхлабващите средства - обикновено от тях изтъняват червата и стават лениви, с което ще си докарате допълнителен и ненужен проблем.Отдавна не съм припомняла, че в първият месец от режима, ходих 2 пъти - не съм била подута, храната беше доста необичайна за мен и си обясних с малкото отпадъци, които има тя.Постепенно нещата се нормализираха.Момичетата са споделяли, че има свещички, което ми се струва най-малкото зло, защото разните чайове вредят на флората и на стомаха и на червата.Предполагам, че при повечето от вас не е запек, а просто няма какво да се изака, при мен беше така!

За водата - мисля, че над 3 литра е прекалено - наистина се претоварват бъбреците.Е, като се имат в предвид жегите сега, всеки според нуждата, но по принцип 2-3 литра на ден е добре.Това го пиша за хората като мен, които се давят от всяка чаша.

Лабело,спокойно, ще ги вземеш листовките - ти толкова изпити взе, че това ли ще те притесни!Направи си голяма кана айрян с лед и си го изпий с кеф!Прегръдки Hug

За сиренето - прокисна ми цялата тенджера и замина в канала.Ще опитам пак, но не съм сигурна в резултата.Нещата не се случиха, както пише... JoyИначе - аз ползвам домашно и квася кисело за семейството, а сиренето ми го носят, но рядко - и на тях не им става всеки път и взимаме купешко Crossing Arms Жега е...

Хубав ден от мен и умната!

Добре дошли на Валентина и Сладулка!!!

Мамче, това е болест на психиката, надявам се ние да сме от хората със здрави психики, но лошото е, че ако имаш болимия или анорексия, нямаш избор да спреш, трябва да се лекуваш...Моя братовчедка се самоуби на 30г., освен всичко, беше и болимичка...

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 15:02 от Боби1973

# 629
Здравейте Дюканки и Дюканец,  bouquet
Първо- честито на всички, които имат повод да празнуват  bouquet  bouquet  bouquet
Второ- welcome на новите и успешно отслабване;
Трето- да се оплача: нямам намаление,пак задържам, но това не е най-лошото. В петък и събота бях на плаж и така се окадарих/ въпреки защитните кремове и печенето под чадър/, че сега ме сърби навсякъде почти Embarassed
Tuningmania,честито за свалените килца, но сигурен ли си, че са от Дюкан, а не от нерви, дълги разходки, липса на апетит/за който сам споделяш/. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт