"Шепот от отвъдното"

• 41 716
  • 601
  •   1
Отговори
# 210
Страхотна серия....

# 211
И аз я попрегледах,макар и без букви.Къде разбрала,къде не разбрала. Mr. Green
Много необичаен завършек,пак догадки... Rolling Eyes(за Джим)
На миналата се разстроих зарад' него. Cry

# 212
И аз така, къде разбрах, къде не...
Когато бях пети клас бях нова ученичка в класа. Класната трябваше да ни разпредели кой какъв западен език да учи. Естествено набута любимите с ученички да учат английски/защото беше най-престижен, ръйш ли.../. Аз и още няколко нови бяхме с френски. Не, че съжалявам, но в случаи като този все се сещам за това.
Разбирам  около 80 % от казаното, но имам чувството, че 20-те %, които не разбирам, са най-важни....
Tired
Та, след многословието ми, ще чакам буквите... atwork

# 213
Леле 6-та серия беше... Cry Голям рев дръпнах...Но като се замисля, аз на всяка серия си плача Blush Сега виждам темата, и аз съм върл фен Hug
Ще чакам буквите за 7-ма, разбрах, че има щастлив край Grinning

# 214
В Арена има ли я 7-ма серия?Вчера гледах 6-та... Rolling Eyesи се отчаях заради Джим Cry

# 215
# 216
  • UK
Много, много тъпо се получава така. Не обичам когато правят такива глупости в сериалите.

# 217
Благодаря,изгледах я,но вече няма да ми е така интересно без Джим,а този новият,в който Джим се пресели ми е ужасно грозен. SickС Джим се чувстваше любовта между двамата,пасваха си чудесно,като чувства,дори и някои да не го харесваха като външност,а този ми е направо бездушен.

# 218
...вече няма да ми е така интересно без Джим,а този новият,в който Джим се пресели ми е ужасно грозен. SickС Джим се чувстваше любовта между двамата,пасваха си чудесно,като чувства,дори и някои да не го харесваха като външност,а този ми е направо бездушен.
Не трябваше така да издаваш...все пак доста още не са си я свалили! Sunglasses
По-горе сме се уговорили относно Джим да се пише-в БЯЛО! Peace

# 219
# 220
благодаря  bouquet

# 221
И аз съм върл фен  Hug
Но за Джим...направо ме скапахте...

# 222
Но за Джим...направо ме скапахте...
Мда.За "новия" нямам думи... Sick Ама голям рев му дръпнах-не е истина просто. Cry

# 223
Ааа тоя сезон голям рев му дръпнах  Cry
С нетърпение чакам следващата серия, че доста се завързаха нещата  Simple Smile

# 224
Дали този, в когото се всели Джим, е с амнезия, или самия Джим - от преминаването в друго тяло? Thinking
Някой виждал ли е трейлър за следващия епизод? Hug

Общи условия

Активация на акаунт