"Шепот от отвъдното"

• 41 772
  • 601
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Е припомнихте ми как завърши 3ти сезон. И аз не вярвам да е мъжа й...
Нямам търпение да започне новия сезон.

# 61
  • UK
Е то си беше с апаратурата, как би могъл да ги вижда "с просто око". И преди ги е виждал на снимки. Ако това наистина са техните сенки (което би означавало ужасно голяма грешка при заснемането и монтажа на епизода), то единствено Пейн може да е умрял и да вижда едновременно шестимата събрани там и пет сенки.

# 62
Ако Пейн найстина е умрял как тя го държеше за ръка ?Нали неможе да ги докосва духовете.

# 63
  • UK
Защо да не може? Щом като те могат да прегръщат хората и те ги усещат без да ги виждат, защо тя да не може, след като ги вижда?

# 64
Бихте ли ми казали защо няма Шепот от отвъдното, да не би да е свършил сезона? newsm78

# 65
Края на този месец или началото на Октомври ще излезне новия сезон.Нямам търпение.

# 66
Аз доколкото разбрах, духовете, които Пейн видя със специалния апарат, бяха такива, които Гейбриъл беше накарал да останат. А пък онова, което пишеше на гърба на мъжа на Мелинда: "Смърт на любим човек" се отнасяше за нея. Тя в последната серия умря, но се съживи.

# 67
Някъде из НЕТа четох,че май Джим е умрял.Защото по някакъв канал са започнали излъчването на нов сериал с участието на този актьор.А както знаете не е лесно да играеш паралелно в два сериала.
Иначе и аз с нетърпение очаквам 4и сезон.

# 68
  • UK
Не вярвам да е Джим, Мелинда беше твърде спокойна.

# 69
Току що изгледах 18 серия на 3-ти сезон и пак ми вкараха интрига Simple Smile
Четох , в някакъв сайт че е мъжа й . Честно учуди ме факта, че Джим е там а тяе гушнала майка си и държи Пейн за ръка. При цялата любов която демонстрират двамата някак си ми е странно Simple Smile Аз го харесвам Джим. Мисля че е добър съпруг и я обича много не искам той да умира Sad

# 70
  • UK
А те откъде знаят кой е, в смисъл като спойлер ли е или просто догадки? Защото не ми се връзва да е той, Мелинда е твърде спокойна в този епизод, твърде щастлива някаква.

Аз Джим не го харесвам. Simple Smile

# 71
Ами търсех серия 19 или нов сезон и в коментарите към замундата го видях. Обявили са го като спойлер имаше и линк към статията където е видяно но аз отворих само коментарите Simple Smile . Нищо чудно след като Джим умре да има искра между нея и Пейн нали и двамата са с ранени сърца Simple Smile Само дето бая пиперливи са един към друг а и Пейн малко страхлив ми се струва как ще я вади от ситуации като оная в тунелите незнам.  newsm78 Сезона се очертава да е доста интересен. ДАВАЙТЕ ГО НА САМ ВЕЧЕ !  Mr. Green

# 72
  • UK
Ами... Не знам, не вярвам. Simple Smile

# 73
Въпреки ,че и аз си мислех че е мъжа и, не вярвам вече да е той  Naughty няма логика как Пейн вижда че са шестима ,а има само 5 сенки ако Джим е мъртъв как Пейн ги брой за шестима.
Някакво друго е  обяснението както някой беше споменал по горе.

# 74
Това е типичният "Край на сезон"...Според мен обяснението ще е съвсем простичко. Нямам търпение да дойде 4.10/според моя календар тогава е първата серия на новия сезон, но нещо ме съмнява... Thinking/

Общи условия

Активация на акаунт