"Шепот от отвъдното"

• 41 785
  • 601
  •   1
Отговори
# 90
 Joy JoyВреди няма. За сметка на това съм лееко разочарована. И аз не харесвам Джим. Много ми е ...един такъв...ъъъ...никакъв... Rolling Eyes

# 91
мис арк Благодаря ти за отговора видях сайта,регистриха се и видях че има до 9 епизод ама и аз не вдявам от англ.ез и затова ще си трайкам и ще чакам да ги гледам направо сериите.Снощи вече приключих с 3ти сезон най накрая го изгледах и него.

# 92
Те още не са започнали излъчването на четвъртия сезон. Това, което виждаш в сайта, са датите, на които ЩЕ излизат отделните епизоди. Hug
Тях аз ще тегля от Замунда. Flutter

# 93
Само на мен ли ми хареса трети сезон. Гледала съм ги всичките и лично за мен и трите сезона са изключително добри. Сега на 3-ти октомври (петък) излиза първия епизод от четвъртия сезон и вероятно събота/неделя ще е качен в замунда.  Simple Smile

# 94
Броя дните и тръпна. Това съвсем сериозно. Sunglasses
Засега се утешавам със "Смолвил"... Crazy

# 95
Ох и аз искам вече новия сезон да излиза.Казвайте когато има нови серии да гледаме. Praynig Hug

# 96
Голяма съм му фенка! Peace
Казвайте кога ще го дават по ТВ-то???
Липсва ми във вторник вечер.  Confused

# 97
Голяма съм му фенка! Peace
Казвайте кога ще го дават по ТВ-то???
Липсва ми във вторник вечер.  Confused

И на мен така се отпусках с него Cry

# 98
В събота сутринта (на 04.10.) трябва вече да е налична първа серия от 4-ти сезон в Замунда или в Арена, ако ли не, винаги има mininova i tvtorrents още през ноща на 3-ти срещу 4-ти  Sunglasses
Тъпо е, че понякога бавят субтитрите заради "по култови" сериали и се затормозявам с някоя и друга дума която не успея да чуя  Whistling

# 99
...Малко остана...
Аз, понеже съм теглила само от Замунда, ще вЪ замолА ако излезе първо някъде другаде, да дадете линк... Hug

# 100
Да дайте после линк че съм нагости на нашите и ползам компа на баща ми.Че като се прибера после да си го сваля  Crazy.Нямам търпение за нови серии.Така ми се иска всички на куп да ги пуснат  Flutter,ама знам че неможе  Sad Wink

# 101
Четох нейде в нет- а, че актьорът, изпълняващ ролята на Джим, имал друг ангажимент и затова ще го "убият". Гледах трейлър за новия сезон. Мелинда плачеше над количка на Бърза помощ и каза" Случи се!". Thinking
Ето го трейлъра:/като свърши първото клипче изчакайте същинското.
http://www.myspace.com/ghostwhisperer

# 102
  • Бургас
Ghost Whisperer S04E01@Zamunda
Хайде на новия сезон  Grinning

# 103
аз не мога да гледам не ми дава да се регистрирам  Cry Cry Cry Cryне е никак честно

# 104
  • Бургас
Пробвай от тук

Общи условия

Активация на акаунт