Шопинг по света или оттук - ОКТОМВРИЙКИ стягат детски кът.

• 15 658
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Сев то така става, като решиш да покажеш на човек всичката работа на куп  Mr. Green Той вземе се уплаши и си плюе на петите  Mr. Green Така или иначе поне са разбрали, че без теб ще им е много трудно  Peace

# 121
Пуки, ако се налага ще те разтоварваме от палмите Laughing! Само да не стават безкрайно големи! Качих малко снимчици в албумчето. Има и още неща, но са заточени в нещо като склад, че при нас няма място за сега. Ще ги наснимам скоро и тях  Wink.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273752&pid=6928073

# 122
Да ви кажа какво е най-новото при мен: колежката-заместничка взела, че си тръгнала. Ама не като нормалните хора, ами написала една бележка и я оставила на бюрото и шефката на отдела като дошла днес на работа я видяла  Crazy Та, сега ми се примоли като намерят друго момиче да ходя 1-2 пъти в офиса за по 1 час да й обяснявам... Аз се съгласих не за друго, а защото първо ми е много близо и второ нямам много работа вкъщи. Ама много несериозно от нейна страна, направо не мога да повярвам.

Joy Joy Joy
Егати цирка, как ще оставиш бележка и ще се изнижеш тихомълком Crazy Shocked
Ейй Северинка, да знаеш само ти си я уплашила горката ти нова-бивша колежка, но не си казваш Wink Laughing

# 123
Е, вижте това  Shocked
http://news.ibox.bg/news/id_1163203281

vanche_mamche, мерсви за информацията.  Hug
Днес по това време бяхме там за епикризата и викнаха лекарка от детска хирургия че жена в шокова зала раждала и всички бяха изненадани как е отишла в Пирогов да ражда ShockedАз я ожалих че сигурно я напънало наблизо и затова а то каква била работата

# 124
Пуки, спретни си една квартална разпродажба  Laughing

vanche_mamche, при анатомичната ваничка дъното следва формата на бебешкото телце.
Ето такава

# 125
Е, вижте това  Shocked
http://news.ibox.bg/news/id_1163203281

vanche_mamche, мерсви за информацията.  Hug
Днес по това време бяхме там за епикризата и викнаха лекарка от детска хирургия че жена в шокова зала раждала и всички бяха изненадани как е отишла в Пирогов да ражда ShockedАз я ожалих че сигурно я напънало наблизо и затова а то каква била работата
Олеее егати, нямам думи, как не знае че ще ражда бе, тази на 15 години тези неща трябва да са и ясни Crazy #Crazy

# 126
Мацки, а аз като чета такива неща и се стресирам допълнително, защото почвам да си мисла "Леле ми нас какво ли ще ни чака след 10-15 години."  Crazy Имам чувството, че ще се побърквам по цял ден за децата ми и какви ги вършат. Само се моля до тогава светът да е станал по-добър и някой от ценностите да са се върнали отново на мода  Praynig

# 127
Манянче ти поне си с мъже, ние да му мислим с щерките  ooooh!
според мен много добре е знаела девойката, правила се е на луда пред родителите си.... а за родителите не знам.... не може да не забележат според мен  newsm78

# 128
  • София
А ето намерих за ваничките:

Поставките и ваничките:
http://www.okbaby.it/bagnetto/bagnetto_en.php

Ние поне на такава се спряхме.

ТРИКС, направо ти завидях за столчето. ИСКАМ И АЗЗЗ  Sad Не мога да попадна на хубаво.

Да, не се отваря веднага, но като се разровиш в сайта се намират продуктите.

Аз също съм се спряла на тази марка и ако не попадна на нещо по-приемливо ще си закупим този модел ваничка: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/1097, който има и поставка за вана.

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 15:10 от shivani

# 129
shivani, казваш, че не е хубаво интериорът около бебето да е решен в ярки цветове - това означава ли, че апликациите за стена не са особено препоръчителни/нужни ? Тази тема с цветовете ми е доста интересна и ми се струва важна, така че ще е интересно да разкажеш, ако знаеш повече Simple Smile

# 130
Стана ми интересно това с цветовете и вижте каква статия намерих. Интересното е, че тук пише че бебето трябва да е обградено с ярки цветове. Ще се поровя още малко, за да разбера има ли различни мнения на специалисти.
http://www.moetobebe.net/index.php?option=com_content&task=v … d=169&Itemid=

# 131
Момичета нз това си е лично мнение ама не ви ли струват много 60 лева за ваничка която ще се ползва година newsm78Незнам аз с Дени също исках най доброто но разбрах че не означава че то е и най скъпото.Не че като се захласна по нещо и не си го взимамнезависимо от цената LaughingНадявам се да не ми се обидите само си изказвам мнението Peace

# 132
  • в здрача
Я, не съм само аз да си мисля, че 60 лв са адски много просто за вана. В магазина до службата подобна ваничка без стойка е 18 лв. Разликата е, че няма това покритие което предпазва бебето да не се хлъзга, но пък обикновена хавлиена кърпа върши същата работа и има тръбичката за отводняване, за която говорех. Не съм сигурна, но стойката или със стойката бе 37 лв, като при това ми се струва и че е по-голяма, защото дължината на бебешката част и тази за по-големи деца е с еднакви размери. Същата такава ползвахме 2 години, но всеки си преценява.
Извинявайте момичета, днес съм много нервна, адска жега е, място не мога да си намеря и постоянно имам чувството, че ми се ходи по малка нужда, корема сякаш ми се е стегнал и все едно ще се пръсне, работа бол, не че някой ме припира да я свърша точно днес, де. Нямам и търпение да мине последния половин час че да хуквам на консултация.

# 133
Момичета нз това си е лично мнение ама не ви ли струват много 60 лева за ваничка която ще се ползва година....

Хич не ми се струват много 60лв за ваничка, нали трябва да е удобно и за мен и за бебето все пак. По-скоро не бих дала 2000лв за количка, която също се ползва 1г /а може и по-малко като се счупи/. Не робувам на това, че трябва да се купува най-скъпото, но не мисля и да спестявам от важните неща.

# 134
  • София
shivani, казваш, че не е хубаво интериорът около бебето да е решен в ярки цветове - това означава ли, че апликациите за стена не са особено препоръчителни/нужни ? Тази тема с цветовете ми е доста интересна и ми се струва важна, така че ще е интересно да разкажеш, ако знаеш повече Simple Smile

Да, и аз видях разликата в цената на ваничката на Сев и тази на която съм се спряла, заради поставката за вана най-вече. Мен цената не ме притеснява, но се водя от друг фактор - не е нужно човек да се изхвърля, когато за по-малко пари може да си купи същото качество. За това  за сега въпросът за ваничката стои неразрешен.  Тази ваничка, на която пуснах линк цената е 57лв, но до колкото знам цената на поставката за вана е отделно. Така че да не стане дявол на магаре. Joy

За интериорните цветове - в лекциите на списание 9 месеца на Плиска изрично ни казаха, че до края на шестия месец на бебето е добре да няма ярки цветове нито в дрехите, нит играчки, нито тапети, тъй като зрението им не е дооформено дотогава и яркостта на цветовете ги дразни.
А след навършването на 6-те месеца можем да си слагаме каквито си искаме цветове - тогава ги привличат и бебчовците си спират погледа на ярки играчки.
Но, аз процедирам така - винаги каквото чуя проверявам и пресявам през своето си сито на интуицията. Но за този аргумент за зрението на бебчовците съм склонна да повярвам.

Вярно е, че е рано да мислим за проходилки, но то времето си минава, а пък сондирането информация не е излишно.
Като намеря нещо полезно си го записвам на един файл и след това ми е много удобно, защото не се налага отново да търся инфо.

Аааа, ето изникна ми един въпрос, който май сме го повдигали през пролетта - за коланите за бременни. Но моят въпрос тук е за коланите след раждане - нека мамите да се произнесат. Имам две-три познати, които са ползвали и са се чувствали добре с тях.
Суета и излишни пари ли е такава покупка или е полезна и нужна за възвръщане на фигурата?!

bouquet

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 15:33 от shivani

Общи условия

Активация на акаунт