Шопинг по света или оттук - ОКТОМВРИЙКИ стягат детски кът.

• 15 250
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,
бързо да дам отчет и отивам да ви чета, че вчера сте били много активни Simple Smile
Днес бях на преглед.... моята мадама е извън всички стандарти  Laughing доки бая се чуди и мая днес с нея Simple Smile
значи последната ни поза е хоризонтално Simple Smile главата й е в дясно, а дупето в ляво... Доки каза, че за пръв път вижда в такива седмици бебе разположено по този начин, а и като я гледа колко е голяма, съвсем... чудихме се откъде е намерила толкова място и как така и е удобно по този начин... ама девойката ми явно си е характер от сега  Party
Не можа доки да я премери хубаво, защото освен всичко бебето все едно гледаше нещото, с което я гледаха... не знам как се казва джаджата Simple Smile много странно все едно гледаше нагоре... виждаше и се част от главата назад и очичките и нослето...
доки съвсем се ошашка с нея но рече и отсече че сме минали 2 кг.  Crazy, но по-точно не може да каже заради разположението на мадамата Simple Smile
Днес ми пуснаха ПКК, урина, ХИВ (в Правителствена държат да пускат!) и ми правиха ЕКГ и тест за алергии... отсега да се знае ако се наложи нещо, дали съм алергична (е не съм за мое щастие  Grinning) към медикаменти всякакви... към 20 неща ми изследваха..
Бях много смешна като се прибирах... едната ръка с лепенка от ПКК, а от другата надрана заради алергиите.... хората много странно ме гледаха докато обикалях Simple Smile
Друго не се сещам засега... отивам да ви чета и после пак ще се включа Simple Smile  Hug  bouquet
АААААААААААА сега се сетих.... nevidimata видях ти новата линийка, честито и лек и спокоен семеен живот... няма ли да качиш снимчици?

# 106
Мамчета сега се сетих нещо за задуха. Аз предния път получавах задух, защото малкия много обичаше да си запъне краците към диафрагмата и белите ми дробове  Crazy Положението се пооправяше като застанех с идеално изправен гръб и протегнех ръце нагоре - така се поосвобождаваше място.
Бебочка ще трябва да накарам мойто мъж да ме заведе до тоя склад - и той работи на Кукуш, така че не ми се вярва да му е трудно да го открие. Иначе се бях засилила да ходя и до Пловдив, до склада на Вис Виталис тъй като съм много доволна от всички техни дрехи  Peace В къщи категорично се забранява покупката на турско производство  Naughty
Еличка аз също имам чувството, че юнака се е разположил хоризонтално в корема ми  Crazy  Не съм го видяла на УЗИ но като почне да разпъва и направо имам чувството, че ще ми се скъса корема  Crazy

# 107
Ето къде се намира Кукуш 1
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=847df2d272d0dfcf255dffc3d82155 … 8+1&start.x=3
Аз работя на Кукуш 1, въпросния склад се намира близо до Централния офис на Мтел, като застанете с лице към централната сграда на Мтел(ще я познаете по пилоните със знамената отпред),  вдясно до нея има една жълта сграда на някаква фирма, продължавате по уличката която е пред тези две сгради надясно, следва някаква автомивка, подминавате я нея, в дъното на самата уличка има една КПП, минавате покрай него, и в сградата зад него входа най - отдясно влизате. Качвате се на 4 етаж май беше и питате за склада, там има разни работници те ще ви насочат. Ама така го обясних, нямам думи Crazy Ако някой нещо разбра Whistling
там ще ви кажат кое се продава на дребно, то е на един щендер. Работи от 9-5 делничните дни.
renni79 и Tsv благодаря за инфото наистина се бях разтревожила, че съм си оставила бебето без дрехи за начало Thinking Crazy
Манана И на мен много ми се ще да имаше магазин тук на Вис Виталис Flutter

# 108
Момичета, дайте ми съвет, намерих това на maxi-cosi за 90 лв. го продават. Дали си струва?http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272287&pid=6847523

# 109
Момичета, дайте ми съвет, намерих това на maxi-cosi за 90 лв. го продават. Дали си струва?http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272287&pid=6847523
Инче супер е, много е сладурско. От продавалника ли е?

# 110
Бебочка, да, но не знам дали си струва? Пише, че уж е запазена, ама знае ли човек)))) Ще питам дали мога да я видя наживо. Само цвета ме смущава, ама дет се вика на харизан кон...)))))))

# 111
Инче и аз го гледах вчера, но просто ми дадоха кошница на Чико и за това не мога да го взема....или пък  Twisted Evil
Бебочка да не би да работиш в Мтел  newsm78 Моят мъж е там, така че със сигурност ще се ориентира  Mr. Green

# 112
Здравейте, мамчета!
Сев, Гери, Трикси супер покупки!
Аз също продължавам да съм на тема покупки, сега си правя списък, на 30.08 ще ходим да поръчваме стаята, количката и ще купуваме другите дребните неща.
Аз постоянно имам контракции, стана ли и контракция, вече съм ги приела като нещо нормално и гледам да не ги вземам на сериозно, лежа си в леглото и си почивам повече. Марианка, Трикси и другите с контракции колко имате на ден, колко често ги получавате, кога ги получавате, свързано ли е със ставане. Примерно при мен беше така че една вечер от 23 до към 3 получавах първо на 10 мин  Sad , после на 20 и към 3 като изпих още едно хапче (освен редовните 6) ми заминаха, и оттогава стана ли и контракция  Sad. Ама както казах гледам да не им обръщам чак толкова внимание, всмисъл да не се притеснявам толкова, че все пак и от стрес могат да се получат. Четох по форума, че ако се роди бебчето в 28седмица има 80% шанс да живее, а в и след 32седмица 100% шанс. Мисля че е интересно да го знаем.
Момичета, едно такова въпросче какво е анатомична ваничка? Това са ваничките, които има поставка за бебето или не е задължително?

Трикси тебе искам да те питам, това под покупките покривало за легло ли е? Страхотно е! Може ли снимка на цялото и да кажеш от къде си го купила. Мерси предварително.  bouquet

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.
Отивам да чета!

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 14:00 от vanche_mamche

# 113
Да наистина за втори път ще раждам в Майчин дом.А на йоркито нямам снимки и то всъщност е на свекърва ми.Ама ще го щракна да го видиш ама не е нищо особено де аз не съм му особено фенка де много е досадно.

# 114
Момичета, едно такова въпросче какво е анатомична баничка?  hahaha ахахах, голям майтап, vanche_mamche, ей развесели ме)))))))))))))))

manana, долу лапите, грабливкее  Laughing

# 115

Инче, както виждам това е Maxi Cosi CabrioFix и за 90лв мисля че е супер цена. Тук нови са 119евро. А този модел е един от най-сигурните и е най-купувания модел в Германия. Ние също ще купим този модел! На снимките ми изглежда доста запазено.

Ох, голям майтап с тази баничка-ваничка! Така се смях на глас. Ами то тъй, кой беше писал тези дни за някакви банички, баничарници, май ти беше Инче. Май ще трябва да правя баница тия дни.

# 116
Ей, излязох за 2 часа и ви изписахте половината тема  Laughing
Да ви кажа какво е най-новото при мен: колежката-заместничка взела, че си тръгнала. Ама не като нормалните хора, ами написала една бележка и я оставила на бюрото и шефката на отдела като дошла днес на работа я видяла  Crazy Та, сега ми се примоли като намерят друго момиче да ходя 1-2 пъти в офиса за по 1 час да й обяснявам... Аз се съгласих не за друго, а защото първо ми е много близо и второ нямам много работа вкъщи. Ама много несериозно от нейна страна, направо не мога да повярвам.
Гери, много сладки покупки.
Tsv, веднага като ми дадат и другите плетени дрешки ще ги снимам и ще ги кача  Peace
Еличка, много сте големи станали, браво. Дано само скоро да се обърне с главичката надолу.

Сега съм се наканила да направя една мусака, ама дано пак не ме примързи като вчера  Blush Laughing

# 117
Ванче аз съм от тези дето си карат с непрекъснати контракции в последно време  Rolling Eyes
Стана изведнъж, както бях тръгнала да си сменям дрехите, изведнъж ме преряза и започна да се увеличава болката, като към 2 през ноща бях решила да будя таткото и да вървим към болницата. Това беше преди около 15-тина дни, но оттогава непрекъснато ме боли кръста и ниско долу към яйчниците и усещам тежест и бодежи  Rolling Eyes Много е неприятно, но гледам да лежа повече време, пия си Магнерича и Но-шпато и стискам зъби да се върне мойта доки от отпуска  Praynig В момента, в който стана корема ми става твърд като камък и ужасно тежък, така че майката му е лежането.
За съжаление аз се чувствам тъпо в цялата ситуация и имам чувството, че всички около мен смятат, че едва ли не се превъзнасям и преигравам. Добре, че е таткото, който ми е наредил да лежа и да не се занимавам с нищо.

# 118
Е, вижте това  Shocked
http://news.ibox.bg/news/id_1163203281

vanche_mamche, мерсви за информацията.  Hug

# 119
  • Варна
Охххххххххх ooooh!,след малко кво ме чака. Имам да засадя 25 палми. Миналата година на майтап в Гърция се качих на една много готина  палма и събрах семена от нея. Засадих ги в саксии с други цветя, без да очаквам че ще поникнат, пък те взеха че поникнаха и дори растат много бързо и трябва да ги прехвърлям сега в самостоятелни саксии. Пък после кво ще ги правя 25 бройки незнам.Ще подарявам май. newsm78
Ето снимка какви стават палмите като пораснат. Даже тая е със семена.

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 14:24 от *Pukanka*

Общи условия

Активация на акаунт