Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за регистрацията в онлайн магазина за бебешки стоки?
Кои са предпочитаните марки за бебешки стоки?
Какво мисли младата майка за пазаруването за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за регистрацията в онлайн магазина за бебешки стоки?
-
Кои са предпочитаните марки за бебешки стоки?
-
Какво мисли младата майка за пазаруването за бебето?
-
Как реагира една от участничките на съвета за пазаруване?
-
Какви са мненията за покупките за бебето?

.Ако беше толкова болезнено и страшно определено щях да имам само едно дете
.А за това с бебчетата навсякъде е различно.Аз райдах първия път в Агето и наистина бебо ти го дават на третия ден.Втория път раждах в Окръжна -там пък бебетата стоят в детска стая и само ходиш да го вземеш за кърмене и после го връщаш пак там.Третия път раждах в Майчин дом и там ми я донесоха на следващата сутрин след операцията и стоеше по цял ден при мен само след последното кърмене в 24ч ги вземат и сутринта в 6ч ги къпят и пак ти го оставят до 24ч.Има и възможност ако не се чувстваш добре бебо да стой при тях и само да ти го водят да го кърмиш.ОХХХ КОЛКО СЪМ ПОДРОБНА СИГУРНО ВЕЧЕ СТАНАХ ДОСАДНА
.
!
Голяма съм овца, взела съм две плюшени костюмчета за бебе от 3-6 месеца и едно бодии няколо чифта ританки и др неща. За новородено нямам толкова много неща, повечето са ми от 0-3 месеца. Сега трябва да си понапазарувам малко и за новородено 

Две теми съм назад, даже и тази не погледнах, че имам много малко време преди да се върне шефа в офиса. Но скоро това ще се промени!!! Утре ми е последния работен ден
След това ще се постарая да ви изчета и ще почна редовно да се включвам
Цунки