Шопинг по света или оттук - ОКТОМВРИЙКИ стягат детски кът.

• 15 235
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро.

Така хубаво си спях тази нощ и се надявах да поспя до късно. За лош късмет се събудих задушавайки се и това беше края на спането Sad  Не знам защо. Първо реших че съм вдигнала кръвно, премерих го и си беше си. Сега се чудя дали не е пак от алергиите  newsm78  Много ми е притеснено така, изобщо не знам какво да правя в тази ситуация Sad

# 76
Добро утро, майчета!
Госпойце, айде лек и спокоен последен работен ден! Да не те ядосват и от утре почивкааааа!
Сев, вчера ги разгледах снимчиците и се чудих на кого са, а ти точно тогава си ги  качила. Е много са сладки!!!
Лек и доколкото е възможно прохладен ден!

# 77
А ето намерих за ваничките:

Поставките и ваничките:
http://www.okbaby.it/bagnetto/bagnetto_en.php

Ние поне на такава се спряхме.

ТРИКС, направо ти завидях за столчето. ИСКАМ И АЗЗЗ  Sad Не мога да попадна на хубаво.

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 10:36 от ina.gg

# 78
Инче, нещо не се отварят линковете. И двата водят до заглавната страница.
mimisofia, може просто да ти се е ускорил пулса, това води до усещането за задушаване. А сърцебиене може да получиш от много неща: на първо време от самата бременност, от топлото време, при мен даже и от ритниците на бебето понякога ми се ускорява пулса.

# 79
Добро утро
Ние сега се прибрахме от Пирогов ходихме за епикризата.Тоя идиот се скарал на сестрите като сме си тръгнали и казах на завеждащия че те са страхотни и добре че те ми даваха инфо иначе страшна работа  и той ме пита кой тогава и аз му казах че другия лекар е страшно арогантен и се държи ужасно #Cussing out

# 80
Сев, смених линка, не знам защо не се отваряха, сега при мен се отваря. Пробвай, отдолу ги има като картинки.

# 81
Здравейте сладурани   bouquet
Има ли някакви новини относно Калоян и неговата мама polina7979 .
Дай Боже да са добре, те са нашите лидери в октомврийската агитка   bouquet

# 82
Здравейте, сладурки Simple Smile

Госпойце, лек и спокоен последен работен ден Simple Smile Доколкото е възможно, разбира се Simple Smile

Северинка
, много хубави покупки. нашите комплектчетата за косичка и маникюр са абсолютно същите Simple Smile
Ваничката ортопедична ли е ?

За продохилки и каишки от това, което съм прочела също съм на мнение, че са вредни за детенцето и не смятам да ползвам.

# 83
Добър ден! Чувствам се зле в жегата и действията ми се доближават до минимума за оцеляване  Cry.
Искам да честитя рождения ден на Енигма, макар и на патерица. Пожелавам ти октомврийско щастие!  newsm51
Проходилките и коланите са от малкото неща, които категорично няма да ползвам. То споровете "за" и "против" тях са откакто се появиха, а това беше мноооого отдавна  Simple Smile. Мамите, които смятат, че ще са им от полза ще си купят, другите - не  Peace
Гери, защо си мислиш, че ще се смеем за чувалчето 2-ра употреба? Може би защото повечето майчета показват висок стандарт на живот? Като беше мъничък сина ми и моята майка редовно купуваше разни неща от "секънд хенд" магазините, те бабите са по практичните покупки и лошо няма в това  Peace
Мими, търпение  Hug
Желая ви деня ви да е по-лек и приятен от моя! Сигурно звуча песимистично, но човек като му е зле физически вижда всичко в черни краски  Sick

# 84
alliss3 не заради стандарта на живот на другите ами просто има хора които предпочитат всичко новичко пък аз не виждам защо да не спестя 30 лева  Grinning
Сев кажи ми моля те тези сладки жилетки откъде ги купи.Страхотни са Heart EyesАз взех една от Джъмбо преоценена за 2.50 после ще снимам да покажа.Ама наистина искам да си купя още такива Grinning

# 85
Госпойце, пожелавам ти лек последен ден на работа! Търпение му е майката Peace! За проходилките и бънджитата естествено винаги ще има разнообразни мнения, но то си е и до детето. В крайна сметка едва ли щяха да са още на пазара ако са толкова вредни. Аз лично съм проходила на 9 месеца без никакви помощни средства и много се надявам и моето детенце да е така. Иначе си спомням една случка с моята малка племеничка, тръгнала нашта след сестричката си, която оставила изходната врата отворена след себе и бая се потаркаля по стълбите надолу с проходилката... Много неприятно, но за щастие само външни  наранявания имаше, приличаше на малка боксьорка. Но тази случка е следствие от обстоятелства, така че... всеки си прави избора Wink.

# 86
al-Yashbi' , мама Поли не се е включвала с новини, но пък сега едва ли й е много до форуми. Всички им стискаме палци и се надявам скоро да го изпишат мъничето  Praynig
syconium, ами анатомична се води. Ето я тук в сайта на Пакостник http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=1067
alliss3, пий студени сокчета и стой вътре, иначе не виждам голямо спасение в тия жеги. Дано скоро да се почувстваш по-добре. Ти от кога излизаш в отпуска по майчинство?
Гери, двете малки жилетки са плетени от една приятелка на баба ми, а тази с качулката ми е подарък, но е купувана някъде от Надежда мисля. Иначе баба толкова много неща е изплела, че не знам как ще успеем да ги износим всичките, като ми ги даде ще ги снимам и тях.

# 87
Здравей те Simple Smileи аз да се включа.Няколко дена нямах нет един кретен с камион ни отнесе кабелите на цялата улица тъпанар.Честито първо октомврииче!!!!!!!!!!!Да е живо и здраво и да радва мама и татко newsm51 txtloves newsm10.Пукипреди няколко дена си ми писала за спиналната упойка.Ами при мен упояването се получава по трудно при втората ми операция на два пъти съм имала събуждане дори помня като чух някои да казва (имаме движение)болка не съм усетила или нещо от това което са правили но тя е притеснена да не би да не ме хване достатъчно и като не спя и стане нещо такова да се уплаша.Защото ги виждаш и чуваш и ако се обърка нещо такова ще разбереш а ако спиш няма.Но невийдам защо да не опиташ спинална по принцип аз съм за спинална,защото излизането от пълна упойка е много гадно нещо

# 88
Добро утро и от мен!Оф то вече е добър ден!
Mimi_ic,много страшно това за упойката.Аз да ви кажа си искам да си родя секцио-и за двамата е по-малък стреса доколкото разбирам, а и да си спестя всички неприятни подробности около естественото раждане.Не че при секциото няма да има неприятни преживявания,но го предпочитам.Само тия упойки са ми малко мъгливи.Ще трябва да се говори със специалист.
Галакса,и аз съм в Тракия.Ако се организираме почивните дни за кафенце мога да те взема,с кола съм.В кой блок си?

# 89
Аз също много се двоумях за това секцио. Но след като разпитах как е положението в АГ и разбрах, че след нормално раждане бебчо е при теб веднага и почти непрестанно, само вечер го взимат за 5 часа и си го храниш ти, а при секцио ти го дават чак на 3тия ден и се реших на тази "мъка" нормално раждане Peace. Това бяха най-силните мотиви да го предпочета.

Общи условия

Активация на акаунт