Шопинг по света или оттук - ОКТОМВРИЙКИ стягат детски кът.

• 15 231
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
Аз за проходилка още не съм мислила, но каишките за прохождане ми се виждат добър вариант, все пак майката няма непрекъснато да е наведена и да я боли кръста. Има ли някоя мама, която да е ползвала такива каишки да даде мнение?
Иначе смятам, че проходилката за вкъщи, а каишките за навън е най-добрият вариант.

# 61
  • Пловдив
ЕНИГМА newsm51 newsm59 newsm18!
Много щастие, късмет и хубаво бебе!

За коланите лично мое мнение е че много се уповават на тях и прохождат по-трудно, но за тях има предостатъчно време.

# 62
Аз за проходилка още не съм мислила, но каишките за прохождане ми се виждат добър вариант, все пак майката няма непрекъснато да е наведена и да я боли кръста. Има ли някоя мама, която да е ползвала такива каишки да даде мнение?
Иначе смятам, че проходилката за вкъщи, а каишките за навън е най-добрият вариант.
Сев за мен тези колани са най безполезното нещо което може да имаш.Детето не може да се научи да ходи с тях защото виси и спокойно че винаги го държиш и така се отпуска че мани мани.Но за тези работи има доста време Peace

# 63
  • Варна
Загледах се в продавалника понеже много го коментирате. Та видях това http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=281344&cat=3 

Е как може тая грозна количка, че и неудобна, да струва толкова пари?

# 64
Пуки нали знаеш, че всичко струва, сполед това колко е готов да плати клиента  Wink

# 65
  • Варна
Мананче, като гледам Веско как прегръща котката  Mr. Green се сещам за дъщеря ми след една такава прегръдка получи такива жестоки драскотини, че още има белези по гърдичките.

# 66
Здравейте,

Отдавна не съм писала, за съжаление все по-рядко смогвам и да ви чета, но когато успея много ви се радвам. Аз съм добре както и бебка, само дето сме доста заети на работа и се очертава да е така до самото раждане (тук ако не ми се наложи да лежа по медицински причини, трябва да ползвам отпуск за да излезна преди раждането.. естествено предпочитам да ползвам всеки ден с бебка, отколкото в очакването и... затова и няма да продължавам да се оплаквам Wink

т1дт - ето малко интернет страници с колички www.buybuybaby.com/, http://www.toysrus.com/shop/index.jsp?categoryId=2255957
Тези са май най-големите вериги и имат доста избор с доставка на място.

Пожелавам ви хладинка в горещите дни и надявам се скоро пак да мога да се включа.  Hug

# 67
Енигма Честит рожден ден!!!!
Северинка аз ползвах каишки за прохождане и съм доволна навън не е падала и не е обелвала коленцата.Правих пощапулник на 11м. просто като е навън отпускаш каишките за да може да ходи детето спокойно ,а ако вземе да пада дърпаш ги и го задържаш.Проходилка не сме ползвали.
Хайде Пловдивчанки да се видим събота или неделя

# 68
Darina21, този сайт  http://www.buybuybaby.com/stylePage.asp?order_num=-1&RN=7031 , който си дала доста ми харесва... сигурно него ще ползвам, ако намразя евтинджоската двойна количка, дето взех наскоро...

Да сте здрави и силни до финала ви желая, че тука положението с отпуските по майчинство не е за разправяне  ooooh!... Ще се радвам да пишеш по- често  Hug!!!

# 69
  • Варна
Добро утро момичета bowuu
Енигма-честит празник и от мен, отново със закъснение   bouquet -бъди много здрава и щастлива в очакване на малкото човече Heart Eyes
Чета, чета-но няма как да пиша, а после, като имам възможност да пиша-вече няма смисъл. Днес ще е гръмкия последен ден, важна счетоводна дата и много други неща, дано не продължи и след работно време.

Сев, наистина-много хубави покупки

Пуки, чаршафчета като на Сев има и във Варна, вчера съвсем случайно като се прибирах видях същите десени-магазина е в моя блок, влязох да попитам за чаршафи от рейнфорс(май така се казва този плат), понеже една варнеска мама от септемврийките каза,че си е купила такъв мек плат и си е ушила комплекти за кошарата.
Та реших да питам имат ли и ми показаха точно такива,като на Северинка-с катерички беше едния, а за другия не мога да се сетя-май кученца бяха

А в Бенетон какви одеалца има...ммм..вчера търсихме подарък за една колежка, и влязох в магазина им на 27ми юли-имат намаления,но дори и с тях цените са трепач #2gunfire 

Толкова от мен, от утре дано мога да се включвам по-често

# 70
Добро утро, мами! Аз днес рано-рано станах. Така се бях наканила като съм вече по майчинство да спя до късно, ама нещо бързо се наспивам явно.
Благодаря за мненията за каишките, май и при тях всичко си е строго индивидуално: на едни са им удобни, на други - не. В интерес на истината майка ми е ползвала такива каишки, когато сестра ми е прохождала, но пък тя тогава вече е била много бременна с мен и са й били много от полза.
Darina21 и аз знам, че при вас е много кофти въпроса с болничните и общо взето тъкмо си родил и трябва да се връщаш на работа (доколкото знам около 3 месеца се полагат на майките след като родят).
Госпойце, пожелавам ти лек последен работен ден. Дано не те тормозят много днес като за последно дето се вика.
trixy, искам да те попитам от къде си взела одеалцето, туй жълтичкото. И аз искам такова, ама нещо не мога да открия. И само да ми кажеш дали е поларено или памучно?

# 71
Добро утро сладурки  sun

Severinka, trixy - много са ви хубави покупките  smile3521
Аз за сега имам само няколко дрешки, но съм си направила подробен списък  Flutter

Относно проходилките и другите помощни средства, дано ми е здрава гърбината да не ги ползвам, мнението ми е като в този блог:
http://yasen.lindeas.com/tag/raising_child

Пожелавам ви ползотворен и приятен ден /ако може и прохладен  Wink

# 72
Добро утро и от мен Simple Smile
Наспахте ли се или още мързелувате в чаршафите?
Аз прахосмукачих малко и сега си почивам докато пийвам сутрешното кафе.
Северинка, разгледах албумчето с покупките - страхотни са Simple Smile
И аз да ви се похваля - снощи бях при братовчедите ми и кака ми напълни 3 торби с дрешки от малкия ми племенник ( той е на 1г. 9м. ) . Още не съм ги отворила да ги разглеждам, но сърчицето ми бие учестено Simple Smile
Желая на всички лек и хубав ден  Hug

Zorri   имате ли уговорка за среща? Удобно ли е да се присъединя  Embarassed ?

# 73
  • София
Добро утро!

Трикси, Сев, много са ви хубави покупките. И практични.

Проходилка ползвахме- сложих я като беше на 9 месеца и 1 седмица преди първия рожден ден проходилката се счупи. Наистина е много удобно за мйаката, а и децата много се кефят да търчат с тях.
Имаме и каишки за прохождане, но не сме ги ползвали. Аз не мислех да купувам, но наште й ги купиха.

Количката на Чико, която май Инчето показа е супер и на много добра цена.

Днес уж ходих на преглед, но моайта лекарака се оказа, че е в отпуска и така и не видях пак бебето. Вече месец и половина не съм била на ехограф.
Иначе си взех резултатите от изследванията и са ми добри с изключение на хемоглобина, който е 106. Изписаха ми да пия ампули Тотема.

# 74
Добро утро, мамчета.

Днес се събудих с такова нетърпение, ама то и като не се спи, ставам още по-бързо))) Днес и утре сме на преглед, дано всичко е наред  Praynig Уф, взех си изледванията и тия маймуни са забравили да ми пуснат желязо  #2gunfire и сега трябва да ходя пак, а най-тъпото е, че и двете лекарки ми излизат отпуска и как ще я карам незнам... а нали и трябва сега по-често да се ходи на консултации... не ми се мисли...

Ей, нямам търпение да си видя малкото бръмбъзлъче, дето само шава и не ме оставя да спя. Вашите бебоци хълцат ли през нощта? Моя мъник имам чувството че цяла нощ хълцука...

Сев, покупките ти са страхотни! Много ми хареса една шапчица такава издължена нагоре.

За ваничките, ние си харесахме в магазина на Пег Перего, забравих му името, тоз дето е в Дианабад, има само коритца, има коритце със стойка, такова като на Сев, има и такова, което можеш да го прикрепяш към вана. Има по-големи и дълбоки, има и по-малко, бе общо взето за всеки вкус. Има анатомични, има и без вътрешните отделения, както има и като постелчици, които се слагат вътре, за да не се хързулка мъничкото човече. Не съм сигурна, мисля че като марка бяха на ОКBABY.

Лек и прохладен ден, а за мамите, на които е предпоследен работен, да минава по-бързичко!

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 10:10 от ina.gg

Общи условия

Активация на акаунт