Шопинг по света или оттук - ОКТОМВРИЙКИ стягат детски кът.

• 15 227
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
Хайде и аз си наснимах покупките за бебка и ги качих в албумчето ни, но направих самостоятелен албум, че са доста нещата. На който му се разглежда http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273548&pid=6915741

# 46
Някой беше питал за кошче за новородено. Ето едно от продавалника
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=257515&am … cpage=2#poststart

# 47
Сев покупките ти ми харесват доста  Grinning Особено ваничката и четката и гребена (имаме еднакъв вкус явно  Wink). До колкото разбирам си се насочила към Чико, като марка.

# 48
  • София
Сев, страхотни покупки! Моля те сподели от къде взехте ваничката със стойката и каква и е цената!

# 49
Сев покупките ти ми харесват доста  Grinning Особено ваничката и четката и гребена (имаме еднакъв вкус явно  Wink). До колкото разбирам си се насочила към Чико, като марка.
Ааа, за четката с гребенчето си спомням, че и вие имахте такива и ти беше останала доволна. Иначе за Чикото май по-скоро повече ми харесаха въпросните продукти на тази фирма, отколкото на другите. Но не робувам на марки. Даже аспираторът за нос исках да е на Нук, но не го открих.

Сев, страхотни покупки! Моля те сподели от къде взехте ваничката със стойката и каква и е цената!

Ваничката и стойката взехме от Хиполенд в Скай сити. Ваничката е Бертони за 18 лв., а стойката на Чиполино за 47 лв. Бях харесала и друга стойка, но не ставаше за тази ваничка. Освен това коритцето може да се ползва по-дълго време, защото не е от най-малките, 100 см е.

# 50
  • София
Severinka ,
книгата "Бебето от глава до пети", за която попита е наистина много добра.
Купих си я когато излезе като приложение към списанието Моето бебе и още тогава ми хареса начина по който са изложили цялата информация. Въпреки че има медицински термини, езикът е достъпен за всеки интересуващ се родител.

Покупките са много готини и ми харесва това, че дрешките са в светли, меки гами. В лекциите на 9 месеца ни предупредиха да заложим на меките цветове не само за рехи, но и спалното белъо за бебето, но и интериора на стаята да не бъде в ярки цветове и тапети с  набиващи се шарки поне до шестия месец на бебето заради зрението им, на което до тогава не го дразнят само меките щадящи тонове.

Кажи от кои магаzини основно сте купували, zа да ги имам предвид и аz  в следващите седмица две.

# 51
  • София
да, докато съм написала отговора си, си изпратила постинг с пояснение.

Само да питам -  ваничката освен такава стойка дали си забелязала дали предлагат и стойка за вана. Тъй като ние ще трябва да поставяме ваничката на нашата вана. Коритцето наистина е голямо и  ми се струва, че ще е удобно. От едни майки разбрах, че момченцата не се чувстват комфортно в анатомична ваничка, защото им притиска около половия орган, някои дори плачат и  не им е удобно.

# 52
Здравейте мацки,
днес в офиса имахме някакъв пробем цял ден не успях да отворя сайта и естествено едва ви изчетох Simple Smile
Честит Рожден ден на Енигма - здраве, щастие, късмет и сладък, пухкав бебчо през октомври  bouquet
Момичета страхотни са ви покупките, завлядяващо е усещането Hug Много ми помагате в решенията от какво ще имам нужда, че какъвто съм лаик Embarassed
Манана - не зная дали не съм се изказала погрешно, но аз имах впредвид, че не съм чула лоши отзиви за 2 градска и това че бебчетата са при майката определено ми допада, пропуснала съм твоите коментари и затова съжалявам, все пак да разбирам, че ти си доволна от отношението и условията на болницата Peace
За срещичка и аз съм ЗА, дано този път успея да се включа Simple Smile
Лека вечер и прохладна Simple Smile

# 53
shivani, да ти кажа аз си взех в началото една книжка на Д-р Спок за новороденото и не, че нищо не научих, но някои неща ми се струва, че са писани сякаш за идиоти (извинявам се за израза, ама по-точни думи не ми идват на ум). Та реших да си взема "Бебето от глава до пети", защото и много от вас я похвалиха. Но тъй като не я намирам по книжарниците ще я поръчам от онлайн книжарницата, която ми препоръча Пуки, само още не съм седнала да прочета условията им.

За покупките ми е много трудно да кажа от къде основно сме пазарували, защото почти няма две неща, купени от един и същи магазин. Но повечето дрешки съм ги взела от едно магазинче в Стрелбище, аксесоарите съм ги взела от магазина на Чико (пак в същия квартал), ваничката, стойката, играчките за количка и креватче са от Хиполенд, има неща дето съм взимала от Младост и такива, които дори не са купувани от София. Но пък мога, ако искате да сложа цени на тези неща, на който помня. Дрешките исках да са български (и почти всички са), а те са на много добри цени.
А за стойка за вана не съм гледала, но предполагам че има в Хиполенд. Има доста аксесоари там, включително за бебешката баня.

# 54
  • София
да, ясно и ние ще пообикаляме тук и там.

Искам да питам и мамите, които имат вече по едно дете -

гледам една постелка http://www.ecobebe.bg/product_info.php?cPath=33_58&products_id=166 нова е явно на пазара ( а може и да не е), която ми се струва като размери подходяща за детенце, което започва да лази и да се опитва да ходи.
Ние за сега, живот и здраве, сме решили да не купуваме проходилка, тъй като на бъдещия ни татко племенничката му от проходилката си поизпати и я е страх все още да проходи. Въпреки, че й е време.

# 55
  • Варна
Северинке, много хубави покупки си направила.  Hug Влюбих се в спалните комплекчета и одеалцето. Във Варна не съм виждала такива прелести. А ваничката е невероятно практична.
Момичета, забелязах че ние имаме най-малко снимки в албумите. В сравнение с другите отчетни, направо се излагаме. Нито на коремчетата си имаме снимки като другите, нито с покупките. Май трябва да се размърдаме в това отношение.

Шивани, не видях колко струва тази постелка, но май по-полезно е да купиш килимче с активна гимнастика. Мое мнение де. Те са едни такива шаренки, има даже и музикални килимчета.

# 56
  • София
Пуки,
 веднага ползвах гуугъл и я намерих и в данет магазин, ама цената нещо не ме привлече, може би защото не знам как вървят подобни подукти на пазара. http://shop.danet.bg/product_info.php?manufacturers_id=19&products_id=4241

Да, за активна гимнастика и музикално килимче ще проверя, ама това ще бъде когато бебучо ставе на няколко месеца.
За сега само се интересувах от полезността на подобна покупка. А ако килимчето е музикално, няма ли да му бръмнат ушите, неговите и моите?! Кой знае какви мелодии ще издава, но ако има опция за спиране ще е окей.

# 57
Шивани може да вземеш и най-обикновено килимче за детска стая, което  антистатично и противоалергично  Peace
Иначе различните деца реагират строго индивидуално към проходилката. Аз също бях решила пъроначално да не купувам, че ще е вредно за мъника, за прохождането и т.н. В последствие реших да пробвам и взех назаем проходилка и .........тогава се родих  Grinning Мъника обикаляше, без да ме е страх, че ще пипне печката, или някъде дето може да стане беля, просто защото проходилката го ограничаваше до известна степен. Не мога да кажа дали му помогна да проходи, но със сигурност не му попречи. Проходи на годинка, като не даваше никой да го държи за ръка, но той си е рогато  Mr. Green
Софко мерси  Heart Eyes

# 58
  • София
Енигма - честит рожден ден!
Желая ти много хубави емоции и да си много обичана!
И леко раждане през октомври Simple Smile

За регистрацията в продавалника /където аз се вихря напоследък/ - има форум,
в койото пишете, че не сте получили мейл за потвърждаване на регистрацията
и те ви го изпращат. Сега ще потърся линк и ще пусна.
Има попадения там! Аз се зарибих, защото се оказа, че си има и система за оценяване
и въобще сериозна работа  Laughing
Хайде отивам да търся

Хопа ето - http://www.prodavalnik.com/forum/index.php?board=5.0
Тук пишете, че нямате мейл и ви го пускат Simple Smile

# 59
Моя ревеше в проходилката и така и не я заобича... за разлика от джъмперу-то... Проходи на 14 месеца и все ревеше някой да го води... децата наистина са много различни...

Общи условия

Активация на акаунт