Шопинг по света или оттук - ОКТОМВРИЙКИ стягат детски кът.

• 15 229
  • 294
  •   1
Отговори
# 30
Ох, е не е истина, моето бръмбъзлъче такъв шпагат отпра, че щях да падна от стола... как се разпъва така не ми е ясно, ама и боли така, колкото и да му казвам, че на мама не й е особено приятно, няма файда  Joy

# 31
Да взема да се запиша докато не сте изписали и тази тема, пък после ще чета, че май доста ми се е понасъбрало.
А ако имам късмет утре може и да имам време за лекцийката на 9месеца и може да се запозная с някои от вас.

# 32
  • София
Елина, благодаря ти за комплимента за покупките, а в кошницата направо съм влюбена само си я гледам и и се радвам! И като си помисли човек, че съм я купила от Продавалника за 50 лв. абе сделката си я бива!  Wink Ох, отдъхнах си за лекцията, че няма да съм самичка, ще пиша на лични на теб и на Жанита75 да се разберем
Сев, ти не си се похвалила с новия цвят на косата или се бъркам, пусни някоя снимчица да ти се порадваме
Инче,аз също имам проблем с регистрацията в Продавалника, Съни благородно ми даде нейното потребителско име и парола и благодарение на нея имам кошницата на Неонато за беба!
Говорите си за сладко и солено, аз няма да се включа щото вече станах историческа с моето  Sick Sick Sick

# 33
Ох, е не е истина, моето бръмбъзлъче такъв шпагат отпра, че щях да падна от стола... как се разпъва така не ми е ясно, ама и боли така, колкото и да му казвам, че на мама не й е особено приятно, няма файда  Joy

И моето диваненце е полудяло тия дни, направо ме деформира Joy! Докато бях на палатки кротуваше, но като се прибрахме в къщи и пощуря! Сякаш усеща, че си е в къщи Grinning. Така се разтяга, че сякаш е 50, а не 30см. hahaha Снощи така се разрита, че чак скочих от леглото и мъжа ми се събуди и се шашна, направо ме завърта като подивее! #Milti

# 34
Енигма,
Честит Рожден Ден, бъди здрава, щастлива и обградена от любов  newsm76 Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart Two Hearts  1crib
Поздравявам те с някое парче на Enigma например, ако ги харесваш  Wink  http://www.vbox7.com/play:68bfa2e3

И аз се чудя дали да купувам протектор за матрак  newsm78 и ако не какви са другите алтернативи  Rolling Eyes
Ааа, ако имаше навремето такива протектори, баба ми сигурно щеше да иска да ме гледа-нямаше да и напикавам дюшеците, тю, как така стана...

# 35
  • София
Жанита75 кутията ти е пълна и не мога да ти пратя ЛС!

# 36
Трикси готово в пощата ми има вече място. Енигма ЧРД и от мвн много здраве, късмет и здраво и щастливо бебе на есен.

# 37
trixy, косата няма какво да я показвам, защото сложихме тъмно русо, а то стана по-тъмно от естествената ми коса  Laughing Crazy Та и да сложа снимки едва ли видите някаква разлика.
А покупките ти са много сладки  Hug

# 38
Момичета какво е контрашпиц newsm78 Сигурно звучи много тъпо но наистина не знам. Аз си направих регистрация в Продавалника, наистина има много сладурански неща. И аз искам кошничка да си купя, сега щше ходим с милото в Хиполенда пак да гледаме количка, писна ми вече, не мога да си избера и това е Crazy Купх си зимно чувалче за спане за 15 лева 100% памук, от един склад си го извлякох, много съм доволна. Ще взема аз да си наснимам нещата да се похваля малко Party

# 39
 Grinning Шпиц  е когато пръстите ти са опанати напред и надолу, а контрашпиц е обратното когато прътите ти сочат нагоре към главата ти. Софко беше го обяснила, но ти явно си пропуснала Hug!

# 40
Може да ми се смеете ама майка ми купи страхотно одеялце като чувалче от една втора употреба чисто ново и излезе 7 лв. Embarassed

# 41
Mомичета явно аз не разбирам нещо ама не мога да се регистрирам в този продавалник. Помогнете моля.

# 42
Честит рожден ден Енигма, много здраве, щастие и късмет. Много да те радват вкъщи всички и най-вече бебчо.
bebo4ka , а откъде си купи чувалчето, дали няма да се намерят още бройки?

# 43
Ето нещо изгодно от купувам
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=320780.0

# 44
trixy, много са сладки покупките  Peace
Tsv, зная че храната няма нищо общо с  пола на детето! Точно за това ставаше въпрос, че "бабешките приказки" отново са опровергани!

Общи условия

Активация на акаунт