Шопинг по света или оттук - ОКТОМВРИЙКИ стягат детски кът.

• 15 245
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Добър ден  Mr. Green Нашия тати беше нощна смяна и по закона на Мърфи, малкия реши точно три пъти, че иска да пие мляко през нощта  Mr. Green
Пуки, малкия любител на котките, вече като тръгне към тях издава боене вика "Бегай коте"  Mr. Green и котките бягат. Сега, за да го уча на любов към животните съм решила, че ще му вземем кученце. Тези дни трябва да отидем и да си го харесаме - засега ще е една малка Каракачанска овчарка, с която да си растат заедно  Grinning
Гери евала за това, че си казала от кой не си доволна. На мен преди дни ми се обадиха от СОфия ауто за анкета, която си правели - е казах си и хубавите впечатления от кого са и лошите, и съм на мнение, че това е правилния подход, за да се променят поне малко нещата.
Количката на Чико аз я показах. Много ми хареса, но няма как да убедя мъж ми за тая покупка, а и аз самата знам, че е лудост при условие, че имаме напълно здрава и хубава количка, но понякога ми се ще да направя ей така една безумна покупка  Twisted Evil

# 92
А,не е страшно не искам никой да плаша от секциото не е страшно и болките са много по малко и поносими отколко се пише навсякъде.Аз с третата си операция макарче беше по сложна и по дълга от първите две няколко часа след това вече ходех.На 25 следобед в 16ч ме оперираха и на 26 сутринта в 8ч и нещо вече бях ходила да си направя тоалета и в 9ч ми доведоха бебо да си го кърмя.Затова ви оверявам че няма нищо страшно независимо наква упойка че изберете всичко ще мине по план smile3503.Ако беше толкова болезнено и страшно определено щях да имам само едно дете newsm03.А за това с бебчетата навсякъде е различно.Аз райдах първия път в Агето и наистина бебо ти го дават на третия ден.Втория път раждах в Окръжна -там пък бебетата стоят в детска стая и само ходиш да го вземеш за кърмене и после го връщаш пак там.Третия път раждах в Майчин дом и там ми я донесоха на следващата сутрин след операцията и стоеше по цял ден при мен само след последното кърмене в 24ч ги вземат и сутринта в 6ч ги къпят и пак ти го оставят до 24ч.Има и възможност ако не се чувстваш добре бебо да стой при тях и само да ти го водят да го кърмиш.ОХХХ КОЛКО СЪМ ПОДРОБНА СИГУРНО ВЕЧЕ СТАНАХ ДОСАДНА smile3505 smile3505

# 93
Miss Fairy  живеем зад 60-класното, накрая на улицата има нова жълта кооперация, до нея продължават строежи, точно с/у 157бл.
За неделя ли гласите срещата, че мъжа ме навива да ходим за риба ?Ако пропусна тая седмица, поне следващата да съм на линия.
Като чета тука и малко се чувствам потисната - вие всички сте прочели по нещичко, знаете какво трябва да се купува, марки и т.н., а аз за някои неща дори не съм чувала  Embarassed  Незнам къде има детски магазини, дори незнам по какви критерии да си избирам количка Sad .
Може би поради многото работа в офиса досега не осъзнавах, че с раждането на бебо животът ни ще се промени коренно..... newsm78

# 94
  • в здрача
Оооо, вече проходилки се коментират. Чакайте хора, преди проходилките са столчетата за хранене. Докато децата тръгнат да прохождат има мнооого време. Тогава се преценява и евентуално купува. Аз добре че взех една назаем и установих, че не е добър вариянт, защото макар да е вдигната на най-високото Теди се преобръщаше и падаше на равен терен, просто защото вървеше малко по-височка.

За ваничките и стойките им аз да си кажа - вижте на място как ви се пада височината им, ама не горния ръб, а долния, защото за моите 160 см поставката бе уж идеална, ама като положих бебето вътре се оказа, че се налага да се наведа, а кръста веднага ме заболяваше. И друго - моята имаше една тръбичка, която се махаше и с нея източваш водата в кофа. Определено е по-лесно да изхвърлиш водата от кофата, отколкото да пренесеш коритото с водата до банята или тоалетната, особено ако таткото не е наблизо да помага. Режима  който Теди си изгради бе такъв, че заспиваше преди баща й да се е прибрал от работа и с къпането се оправях самичка. Тази тръбичка за източване се оказа невероятно предимство. Друг е въпроса, ако бебето ще се къпе в банята, но за това през зимата банята трябва добре да се отоплява.

Сев пускай снимки на всички плетени работи. Аз не че нямам от каката, ама баба чака с нетърпение моделите, които съм си харесала да плете, пък аз още се ослушвам.

# 95
Grinning Шпиц  е когато пръстите ти са опанати напред и надолу, а контрашпиц е обратното когато прътите ти сочат нагоре към главата ти. Софко беше го обяснила, но ти явно си пропуснала Hug!
Много благодаря за обяснението миличка Hug най - верояно съм чела, но аз съм много разсеяна и не съм го "смляла" в мозъка си Crazy
Невидимата това чувалче за спане си го взех от един склад на Кукуш 1, на фирма Комес. Той е един склад на едро, но продават и на дребно, работят през седмицата от 9-5 часа.
Вчера, като си гледах покупките се оказа, че имам много за по - голямо бебе Whistling Голяма съм овца, взела съм две плюшени костюмчета за бебе от 3-6 месеца и едно бодии няколо чифта ританки и др неща. За новородено нямам толкова много неща, повечето са ми от 0-3 месеца. Сега трябва да си понапазарувам малко и за новородено Crazy
Гери аз съм фен на втората употреба, защото там има нови неща, не ходя често, но за няколкото пъти, които съм си купувала разни неща все са били с етикети, нови - новенички. КАня се да потърся някаква second hand и да се поразровя. Въобще не съм от хората с предрасъдъци за това. ИСках да си купя една количка на Грако от Продавалника, но моя като писна, не искал детето му да се вози в количка втора употреба, съгласих се само и само мир да има, иначе ако зависеше от мен, нямаше въобще да се поколебая.
Момичета имам регистрация в Продавалника, никакъв проблем не съм имала, стана за минути. Не съм получвала имейл, но ме активираха след около половин час. Не е задължително да получиш въпросния имейл, просто пробвайте малко по - късно да се логнете.Ако някой има нужда ще му предоставя регистрацията си  bouquet
Северинка ,Трикси и Гери много са ви хубави покупките, и аз искам да питам Трикси за одеялцето откъде си го е купила
Мимисофиа и аз много често се задушавам, а имам упер ниско кръвно90/60, но това го отдавам на сърцебиенето, не се притеснявай въобще Peace
Госпойце, пожелавам ти лек последен ден на работа и по - бързо да минава Hug
alliss3 разбирам те напълно за жегата. Аз се чувствам по-същия начин, гледай да се охлаждаш, мокри си ръцете и китките със студена вода, много помага, аз така правя Peace
Колкото до високия стандарт на живот, виждала съм девойки с мноооого висок стандарт на живот как яростно ровят във втората употреба и си пазаруват оттам маркови дрешки Joy
Смятам, че няма смисъл ако си намеря евтин и качествен продукт да си го купя, вместо да ръся четири пъти повече пари от суета. Дано се разсърдя някой Peace
Лек ден ана всички мами и да се пазите от жегата Hug

# 96
Аз също съм за втората употреба. Гери, бебочка, казвайте къде има такива детски магазини.

# 97
Аз също съм за втората употреба. Гери, бебочка, казвайте къде има такива детски магазини.
Има бебешки оказион някъде около Майчин дом ще питам  Peace

# 98
Ех Мананче как ме кефиш само hahaha
Ей така за безумната и ненужна покупка и аз съм изпитвала такава нужда понякога, то е по - силно от менпросто Crazy Всяка жена има нужда от безумни и ненужни покупки понякога, ей така, защото е жена hahaha Crazy Crazy

# 99
  • Велико Търново
Здравейте, милички!

Много ми е гадно, че немога да ви чета  Cry Две теми съм назад, даже и тази не погледнах, че имам много малко време преди да се върне шефа в офиса. Но скоро това ще се промени!!! Утре ми е последния работен ден  Sunglasses След това ще се постарая да ви изчета и ще почна редовно да се включвам Simple Smile Цунки   bouquet

# 100
А,не е страшно не искам никой да плаша от секциото не е страшно и болките са много по малко и поносими отколко се пише навсякъде.Аз с третата си операция макарче беше по сложна и по дълга от първите две няколко часа след това вече ходех.На 25 следобед в 16ч ме оперираха и на 26 сутринта в 8ч и нещо вече бях ходила да си направя тоалета и в 9ч ми доведоха бебо да си го кърмя.Затова ви оверявам че няма нищо страшно независимо наква упойка че изберете всичко ще мине по план smile3503.Ако беше толкова болезнено и страшно определено щях да имам само едно дете newsm03.А за това с бебчетата навсякъде е различно.Аз райдах първия път в Агето и наистина бебо ти го дават на третия ден.Втория път раждах в Окръжна -там пък бебетата стоят в детска стая и само ходиш да го вземеш за кърмене и после го връщаш пак там.Третия път раждах в Майчин дом и там ми я донесоха на следващата сутрин след операцията и стоеше по цял ден при мен само след последното кърмене в 24ч ги вземат и сутринта в 6ч ги къпят и пак ти го оставят до 24ч.Има и възможност ако не се чувстваш добре бебо да стой при тях и само да ти го водят да го кърмиш.ОХХХ КОЛКО СЪМ ПОДРОБНА СИГУРНО ВЕЧЕ СТАНАХ ДОСАДНА smile3505 smile3505
Aaaa, не си досадна, знаеш ли колко е полезна тази информация?! Аз все още съм в дилема къде да раждам, а ти на практика ми каза по нещо за всяко възможно място във Варна Hug.

# 101
Здравейте, милички!

Много ми е гадно, че немога да ви чета  Cry Две теми съм назад, даже и тази не погледнах, че имам много малко време преди да се върне шефа в офиса. Но скоро това ще се промени!!! Утре ми е последния работен ден  Sunglasses След това ще се постарая да ви изчета и ще почна редовно да се включвам Simple Smile Цунки   bouquet
Ей, къде изчезна бе Наде, тъкмо взех да се притеснявам за тебе вече! Добре, че се появи Grinning! Айде още един ден и да си на линия  Hug!

# 102
  • Варна
mimi_ic, всъщност разбирам че ти си родила на всички възможни места във Варна и сега четвъртия път се спираш за втори път на Майчин дом, нали?  А мога ли да те помоля да пуснеш снимка на твоето йорки. И аз ще покажа моите двете, но едното го дадох, защото е изложбен екземпляр, трябваше да прави поколения, а аз нямах време да се занимавам с това.

# 103
  • в здрача
bebo4ka по-добре да имаш по-голям размер дрешки, отколкото повече от по-малкия. Адски бързо ще ги израсте, още повече ако се роди по-голямо бебе, защото и тези случаи са чести. По-добре да му е малко по-широчко отначало, отколкото да го облечеш само няколко пъти. Междудругото аз не вярвах, че ще има дрешки, които така ще си останат нови необличани, но точно така се получи.

# 104
  • София
Манана, и аз бих я купила количката веднага, ама и ние си имаме от Сонята. Но другото лято съм решила да се поглезя с някоя нова лятна количка. Wink

Сега си мерихме кръвното с колегите в работата -моето е 90/60. Нисичко, ама в тия жеги няма какво друго да е.

Бебочка, бодита с размер от 0-3 м. са си съвсем добре за новородено. Е, първоначално ще са му голями малко, но след 1 месец само ще с аму тамън. не купувай много с размер 50 или 0 м. Комес имат много хубави неща, но склада не им го знам, знам магазина на Стамболийски.

Нашата ванчика със стойка е от Штъркела и я ползвахме малко след 2-те годинки на Сонята. Но сега вече я къпем под душа, че да свиква. Иначе съм супер доволна от ваничката, не е анатомична, но и затова я ползвахме толкова време.

Общи условия

Активация на акаунт