Шопинг по света или оттук - ОКТОМВРИЙКИ стягат детски кът.

• 15 694
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Цените много често се определят от МАРКАТА на стоката - не от качеството. Всеки си преценява.

# 136
shivani сестра ми го ползва този колан за след раждане и беше адски доволна, каза да си купя такъв непременно. Колкото до ваничката за 60 лева, едно време майка ми ме е къпала в най - обикновено корито и пак съм оцеляла Crazy  Joy Ще си купувам съвсем обикновено, за поставката се замислям, вижда ми се удобна Party
Tsv това с източването е много хитро, мисля че даваш много ценни съвети, като вече препатила мама, както и другите момичета, които са минали по този път. Аз ви чета много внимателно, благодаря ви за съветите, много са полезни Peace bouquet

# 137
  • София
Аз също имам доста контракции от 2 седмици. Особено следобед и вечер корема ми се стяга и отпуска непрекъснато. Пия магнерот и нош-па, но като зачестят повече. И аз чакам лекарката ми с нетърпение, че да се консултирам и с нея.

Преди малко се вбесих ужасно, но сега вече ми е само тъжно - в работата ми направиха проблем, че си взимам 3 седмици отпуска преди болничния. казаха, че ми било вече 3 път да си взимам отпуска. Аз имам много събрана още от предишното майчинство и реших сега да не си взимам болничен, а да си ползвам от отпуската.
Обясних, че вече не се чувствам много добре и, че ако не ми разпишат от понеделник ще си извадя болничен докато дойде време за болничния за раждане.
много тъпо ми стана - аз наистина вечер съм като изцедена, а и имам контракции. това, че на работата се държа и не се оплаквам не значи, че съм в перфектна форма. Tired

Аз също знам, че цветовоете трябва да са по-пастелни и неутрални, за да не дразнят нервната система. Вече като пораснат децата може по-ярки цветове.

# 138
Госпойце като го видях това http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=9863917 и веднага за теб се сетих Simple Smile
за ваничките, аз предния път като говорихме казах че предпочитам нормална и в нея да слагам тези стойчици за бебето (различни са още не съм си избрала точно), защото така ваничката ще бъде използвана по-дълго време и е по-практична...
например на етърва ми и дадоха такава ваничка от друго бебе... удобна е, но бебето (което е вече на месец и нещо, вярно едричка е) скоро няма да може да седи в нея, защото ще му е малка... тя е дългичка и главичката й ще почне да се показва скоро (като под скоро може да е и 3 месеца не знам с каква скорост точно дърпат), но пак са си 4 месеца ползване... а бебето няма да е достатъчно голямо за нормална ваничка и пак ще трябва да му се купува стойка....
това е моето мнение по въпроса за ваничките Simple Smile

# 139
Цените много често се определят от МАРКАТА на стоката - не от качеството. Всеки си преценява.
Абсолютно съгласна съм с  теб syconium
Но ми се е случвало много често да си купувам уж много маркови дрешляци от много маркови магазини, е скапват се за същото време както и тези дето не са маркови. Същото важи и за обувките. Български ботуши за 60 лева се скъсвам да ги нося 4 години, италиански ботуши на тройна цена ми се скапаха на втората година.Всииичко се прави във великата китайска държава. Мъжът ми работи в сферата на технологиите и от него знам, че всииииичко е прави там Peace Същото важи и за бебешките дрешки, аксесоари и прочее нещица. Не искам да обиждам и засягам никой. Надявам се да мем разберете правилно Hug

# 140
  • София
...
Преди малко се вбесих ужасно, но сега вече ми е само тъжно - в работата ми направиха проблем, че си взимам 3 седмици отпуска преди болничния. казаха, че ми било вече 3 път да си взимам отпуска. Аз имам много събрана още от предишното майчинство и реших сега да не си взимам болничен, а да си ползвам от отпуската.
Обясних, че вече не се чувствам много добре и, че ако не ми разпишат от понеделник ще си извадя болничен докато дойде време за болничния за раждане.
много тъпо ми стана - аз наистина вечер съм като изцедена, а и имам контракции. това, че на работата се държа и не се оплаквам не значи, че съм в перфектна форма.
...

Рени, остави ги. Когато един човек  е бил в твоето положение само тогава може да те разбере. Важното е сега комфорта на бебенцето - да може да си стои в коремчето още, защото всеки един ден е важен от тук натам, пък който иска да се цупи и муси.

Аз  примерно от февруари съм в болнични, т.е. от втория месец и не са ми създавали проблеми колегите от банката. Просто при мен така се случи, че бях два пъти в Шейново за задържане и не съм си представяла как ще ми протече бременноста. Но тези месеци ги изкарах спокойно, с леки разходки в парка,  сред природата - до колкото ми позволяваше доктора.

Не се връзвай на намеците на колегите ти - излизай си смело в болнични. Няма незаменими хора, в службата и без теб ще се справят.

Peace

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 15:49 от shivani

# 141
Аз също имам доста контракции от 2 седмици. Особено следобед и вечер корема ми се стяга и отпуска непрекъснато. Пия магнерот и нош-па, но като зачестят повече. И аз чакам лекарката ми с нетърпение, че да се консултирам и с нея.

много тъпо ми стана - аз наистина вечер съм като изцедена, а и имам контракции. това, че на работата се държа и не се оплаквам не значи, че съм в перфектна форма. Tired

Аз също знам, че цветовоете трябва да са по-пастелни и неутрални, за да не дразнят нервната система. Вече като пораснат децата може по-ярки цветове.
renni79 миличка  Hug Hug Hug
Остави ги, не се ядосвай, майната им, хората са така зли понякога #Cussing out #2gunfire

# 142
Момичета нз това си е лично мнение ама не ви ли струват много 60 лева за ваничка която ще се ползва година....

Хич не ми се струват много 60лв за ваничка, нали трябва да е удобно и за мен и за бебето все пак. По-скоро не бих дала 2000лв за количка, която също се ползва 1г /а може и по-малко като се счупи/. Не робувам на това, че трябва да се купува най-скъпото, но не мисля и да спестявам от важните неща.
Напълно съм съгласна с теб за количката и удобството.Моята количка струва 200 лева но излезе железна като танк е  hahaha
Ваничката ни беше анатомична със стойка и тапа за източване на вода и струваше 12 лв., но има и друго че аз имах прекалено много време за разходки по магазините и знаех кое  къде е най евтино.Както казва мъжа ми те жените останат ли си в къщи само глупости измислят hahaha

# 143
Абсолютно съгласна съм с  теб syconium
Но ми се е случвало много често да си купувам уж много маркови дрешляци от много маркови магазини, е скапват се за същото време както и тези дето не са маркови. Същото важи и за обувките. Български ботуши за 60 лева се скъсвам да ги нося 4 години, италиански ботуши на тройна цена ми се скапаха на втората година.Всииичко се прави във великата китайска държава. Мъжът ми работи в сферата на технологиите и от него знам, че всииииичко е прави там Peace Същото важи и за бебешките дрешки, аксесоари и прочее нещица. Не искам да обиждам и засягам никой. Надявам се да мем разберете правилно Hug

Преди време и аз си мислех, че марката е гаранция за качество, но уви не е така! Наистина всичко се прави в Китай! Моят мъж се занимава със спедиция и то предимно от Китай, ако ви кажа какви стоки идват от там с много известни марки на себе си... Това е много объркващо, защото наистина вече незнам какво да си купувам. По принцип съм съгласна да дам повече пари за качествена стока, но моя позната така си купи количка за 1050лв. и на третия месец се потроши по нашите улици. Чакай сега да ти пратят нова количка или да ти я ремонтират.... То бебето ще проходи до тогава!

# 144
renni79  Hug защо не им обясни как се чувстваш. Много хора не разбират бременните, дори когато са били такива  Rolling Eyes

Аз не мисля, че бебето се дразни от ярките цветове кой знае колко, нали не ги вижда добре в началото; ако някой си накичи стаята в ярки цветове и шарении-то това би дразнило и възрастните хора не само бебетата.Ако има хармония на цветове и мекота каквато вярвам във всяка бебешка стая има, къде е проблема т.е.едва ли някой нормален човек ще се обзаведе в електрикови цветове   Crazy

# 145
Гери, подкрепям те по повод ваничките, по добре да се вземе обикновена и към нея поставка. Поне тук в Германия си заслужава, не знам колко струват в бг такива поставки.

syconium, мерси за пояснението. Аз си мислих че и това е анатомична:
заради извитите форми.

# 146
Аз винаги съм била привърженик на оптималното цена-качество  Peace
Що се отнася до ваничката, нашата от баткото е същата като на Северинка, със същата стойка и взета от Хиполенд по миналата година  Grinning Изключително съм доволна, баткото мога и сега да го къпа в нея, но честно казано вече го свикнахме под душа в банята. Сега ваничката остава за бебо. Самата ваничка не е скъпа, но стойките определено са скъпички. Така или иначе аз не мога да направя разлика между ваничка със стойка и без, но свекърва ми със сигурност направи - и за ваната и за шкафа за повиване. Все ми се струва, че важното е нещата да са здрави, а не маркови  Wink

# 147
  • София
Лелеееееееееее, ама много сте писали, бе момичета  #Crazy Така е като не съм се прибирала от сутринта!
Бях на лекцията на 9 месеца, после трябваше да отидадо офиса и после на преглед в Шейново! Умрях от жега, направо не се диша навън!
Благодаря за комплиментите за покупките!  Hug Одеялцето го купих от Джъмбо, поларено е и е много мекичко! Има различни цветове, кой от кой по - хубав!
Ванче, всичките ми покупки за беба са снимани върху покривалото на леглото, радвам се, че ти харесва, на мен също ми е любимо! Правено е по поръчка в едно ателие, от два вида тафта, поръбено е с декоративен шнур, има и подплата ! Ще се опитам да го снимам!
Контракции си имам, въпреки лекарствата, не са ми болезнени, но корема ми се стяга по 10 - 20 пъти на ден средно, като си имам и добри и лоши дни от към контракции! Вече свикнах и гледам да не ги мисля толкова, че се депресирам ужасно! Док днес ми каза, че скоро ще ми спре магнезия, защото се получавало пренасищане на организма! Иначе беба е добре, расте си, всичко и е наред, но ще трябва да пия хапчета заради повръщането  Embarassed за съжаление! Хапване често и по малко и много протеини....
Сев, ма тая девойка направо да я  #2gunfire
Рени, съжалявам за отрицателните ти емоции!
Инче, направо го взимай, хич не го мисли!
Още нещо исках да кажа на някой ама ми изскочи от главата.....

# 148
А на мен доки ми каза че ще вземам магнезии до 37 седмица и после ги спирам. Иначе за предозирането знам, че не е страшно освен, че щулът(акото) ( Embarassed съжалявам, ама наистина не знам как се казва по така  Embarassed) ти става по мек, което може би хич не е лошо  Wink. Аз специално не съм имала проблеми и дори си мисля че имам нужда от още магнезии.

Рени, какви са тия хора  #Cussing out. Дръж си на твоето, все пак ти се полага отпуска, иначе защо имате отпуски като не ги дават. Бременна , не бременна отпуската си е твоя.

# 149
Леле, Рени, ама какви са тия хора! Все едно на почивка ще го удариш Crossing Arms Хич не им се връзвай, и не си го слагай на сърце Naughty Все ми струва, че в твойто положение не могат да ти откажат отпуска, след като имаш такава. При мен беше същия случай, но им скръцнах със зъби. Как ли пък при платен отпуск ще си взема болнични Crossing Arms
Сев, е твойта заместничка направо е избила рибата с тая бележка Joy Срамежлива е явно hahaha
За коритцето, използвах най-обикновенно и ми беше много удобно. Някъде към 8мес. се преместихме при свеки и там го къпех направо във ваната. За сега, като пообиколя ще реша, но определено не мисля да е ортопедично Naughty
Ели, ама много ме радва твойта мома! Като раждах имаше една мама, която роди бебок 5.300 нормално, без нито един шев Shocked Ей това ти пожелавам и на теб Hug
И аз съм на мнение, че е по-важно нещата да са здрави,  и не е задължително да са маркови!

Общи условия

Активация на акаунт