На АПРИЛското буболече, в коша зимен му е тясно вече!

• 14 080
  • 271
  •   1
Отговори
# 225
Здрасти днес и от нас  Grinning

Goldie, благодаря ти за отговора! Аз също си помислих, че е нормално, но реших все пак да питам.

naana, ако морковчето не се харесва, опитай с нещо друго, тиква например - за нея бях чула, че се приема много добре от бебенцата (още не сме пробвали). Или ако си въвела вече друга храна, която обича, можеш да смесиш моркова в нея, или пък просто да му даваш други неща сега, а по-нататък да му предложиш отново моркова.

arodoet2,  много сте хубави! Да сте много щастливи дълги, дълги, дълги години!

hrisi_g, аз вече не гладя; стерилизирам шишенцата по веднъж на ден. Преварявам чешмяна вода.

milena1976, честито ви християнче!

milenag, дано всичко да е наред скоро при теб!

# 226
hrisi_gаз гладя задългително след сушилнята,защото дрехите са много измачкани.Просто не стават да се обличат така.А за стерилизирането-никога не съм стерилизирала и незнам даже как става.Досега от както се е родила дъщеря ми никога не сме ползвали шеше Blushвода също не пие.Абе нищо освен гърдата не попада в устата и Laughing
ПС:биберон залъгалка също не ползваме!Така че няма какво да стерилизирам.

# 227
Здравейте момичета  Hug

Варненки, как мина срещата? искаме снимков материал

kalli
, при мен следродилната депресия май отмина, но нещо ми е едно изнервено напоследък. Мисля, че е от преумората, и еднообразието. Не че се оплаквам, а и детето ми не е лошо (пу пу), но тя спи максимум 2 часа на ден и нямам много свободно време.
В тази връзка имам дин въпрос - има ли други бебета които спят толкова малко?

milenag, дано нещата се оправят при вас.

elena draganova, и аз трябва да я практикувам тази ЕБХ, но съм много несериозна. А и понеже не стои по цял ден само по памперс, не съм и схванала още кога пишка. Засега я държа по 1-2 часа на ден. Няколко пъти я държах цял ден, и резултата беше, че нямаше чисти дрехи до вечерта. А и като сме навън е малко сложно. Пък и се случва да пишка 2-3 пъти през 5 минути. Тъкмо се изпишка и аз я сложа в креватчето да спи и след 5 минути тя пак е мокра.

Сега по другите теми. Аз все още стерилизирам всичко след всяко използване. Гладя все още, но понеже така ми харесват повече дрешките. Водата я преварявам

Haliotis, да не сте пипнали някакъв вирус? Бързо да се оправяте.

milena1976, честито ви кръщене

Ivane, много готино пълзите  Joy

hiksita, aneta_77,, много кофти е това с падането. Да не се случва повече.

За наклона на количката, аз още не я вдигам за повече време, само когато промрънка я вдигам да гледа. Нашата количка е Маг ингланд принцес, и като я пивдигна на следващото положение на Дари ми се струва че не и е много комфортно. Някой друг със същата количка да е забелязал нещо такова?

Стига толкова от мен за тази вечер
Лека и спокойна нощ

# 228
Здравейте момичета!
Срещата се състоя,събрахме се доста майки ...и бебета!На мен ми беше много приятно да се видя с всички Hug Иска ми се по често да можем да си организираме такива срещи!Ще се заема ведага да кача снимките от моя апарат в албума на aprilcheta2008-Нашите срещи Peace

milenag Дано вземеш правилното решение Hug Ако ти се споделя....насреща сме!Това важи и за Ася20 Hug
Записах всички кандидат младоженки в дъъъългия списък на Даниел  smile3523 Ако има още някоя да си каже Wink

Ето една снимка от днес,другите са вече качени Peace

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 23:32 от sisee

# 229
След днешното падане Стефко спа почти два часа  Shocked и аз все го гледах дали диша или мърда    Embarassed Направо бях  #Crazy #Crazy #Crazy Но като се събуди слава богу нищо му нямаше на дребчо. А Теди след една порядъчна доза прегръдки и целувки се успокои  Peace
Bibobibo и аз се моля това повече да не се случва  Praynig просто малкия е страшно енергично дете и на моменти ми е адски трудно, още повече, че единствената помощ, която получавам е от Теди  Shocked
milisa, имах 4-5 тиквички, които ги изчистих и измих, нарязах ги на едри кубчета и ги залях с вода, колкото да се покрият.Така ги оставям да врат на слаб котлон- докато се сварят. Захар и сол не слагам   Naughty - солта е изключена от менюто до навършване на 1годинка! Като се сварят пасирам. След като изстине полученото пюре го пълня във формички за лед и замразявам, а след това готовите кубчета -в найлонови пликове. Така ще направя пюре от моркови, чушки,тиква....и плодове.  Peace

# 230
  • София
Hello от една одъртяваща днес с още една година дама! За мен става дума Simple Smile

Черпя ви от сърце :

Тортата е шарена, крива, но пък вкусна ... точно като мен Simple Smile

Ето и нещо по-хард .... отлежало като мен, но не чак толкова Simple Smile 

Хайде наздраве! За мен ! Ако не стигне и друго шише ще извадя !

Hug

# 231
  • Стара Загора
Здравейте и от мен Heart Eyes
Поли днес става на 4месеца, почерпете се за наше здраве

ВаняМ ЧРД! Много здраве и късмет, желая ти да си най-обичаната майка и жена  bouquet
Много се радвам, че успяхме да се видим на живо, макар и за кратичко, а Коско е голям чаровник Grinning
Честито и на всички празнували докато ни нямаше, всичко най-най-розово!

Ние тази вечер се върнахме от Албена, за малко не можахме да се класираме са варненската среща
На Поли й се отрази много добре морето, както и на нас, де (не бяхме ходили на море от 2005г ooooh!) Преди няколко дни се научи да се обръща по корем и от тогава това е любимата поза.
За спането нощем не ми се говори Sick, както преди се будеше по 1-2 пъти на вечер, елате да ни видите сега - по 4-5 пъти. Като гледам май е пак някакъв период и не сме само ние.Вземам я да спи при мен и така горе долу спасяваме положението Mr. Green
Ох, щях да пиша още неща, ама ми се изпариха от заспалата глава #Crazy
Лека и спокойна

# 232
Добро утроооооо!  Hug Hug Hug

Честит рожден ден ВаняМ! Да не се отървеш от здраве, щастие, любов, късмет и всичко, което ти дойде на ум.... !!! bouquet  bouquet  bouquet  newsm59  Gift  surpriseuu

Честити месечинковци! bouquet  bouquet  bouquet

Ето ви кафенце за сънливите

и музичка за настроение! 
Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ние изчезваме на разходка, че пак ще е е   Nature Sunny sweating

# 233
  • Варна
Честит рожден ден, Ваня! От здраве, любов и пари да не се отървеш!

Срещата беше супер, много се радвам, че се запознах с cenitelkata и  tanzen и с прекрасните им момченца, разбира се. Невена и тя цяла нощ ми гука колко били готини, как сега не можела да реши между Стефко, Аси и Дани.  Joy

musito Петя ни предаде твоите поздрави !  Hug

sisee благодарско за снимките, много си бърза.  Heart Eyes

# 234
  • Някъде на път....
ВаняМ, Честит Рожден Ден! Желая ти здраве и късмет!   bouquet

# 235
Честито Ваня!!!
  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 236
Здравейте момичета Simple Smile
Аз и малката бяхме две седмици при мама и татко, много добре си починахме, въобще извън отвратителната София е съвсем друго - по-хладно, по-зелено, по-чисто. Сега, обаче, отново се пържим тук Simple Smile
Да се изфукам - малката Дари вече от два дена се обръща, и веднъж като се светна как става, постоянно това прави! Разбира се, веднъж обърнала се, после не може да се врътне обратно и реве, така че аз идвам на помощ (да ме пита човек какъв ми беше зора да се научи да  се обръща Simple Smile)
До мамите, които правят пюрета, искам да попитам, как пасират - заедно с водата от варенето на зеленчуците, или с адаптирано мляко? Малко ми е тъпо питането, ма като незнам..
Мисля другия месец да й направим кръщене, та може ли някой да ми разкаже как протича горе долу ритуалът, какво се носи, какво прави кръстника, дали той/тя трябва да е кръстен и пр.
В анкетата не можах да гласувам..просто незнам какво да направя по въпроса - ако я дам на ясли на1.5 г. ми се вижда малка, но пък ще е с предимство после за детска, ако я гледам до 2г. и тръгна на бач, трябва да я дам на мама да я гледа до 3г., но това значи да я виждаме само уикендите, но пък ще се възползваме от помоща на държавата, абе хич незнам..все в някви дилеми, даже трилеми изпадам аз..
п.с. много са ви хубави бебетата на всички, да са ви живи и здрави Simple Smile

# 237
Ей,много пишете... Grinning Grinning изчетох ви,ама забравих половината неща дето щях да пиша.
Честито на всички ,които имаха поводи за празнуване и на тия ,които днес празнуват
Аз от доста време не стерилизирам шишетата,а вода пием изворна на Девин,дори и за млякото не я преварявам.Гладя когато имам време и дрехите,които не стават за носене без да мине през тях ютията.
Много сте хубави варненски мами и бебоци  Hug
Аз давам вече сокчета от ябълка и морков, но се чудя дали да не включа и други плодове newsm78,все пак сега им е сезона?!
airin555  добре дошла!

# 238
Добро утро! Grinning
Честит рожден ден, Ваня! Да си жива  и здрава и много щастлива!! Simple Smile

Честити месечинки на Ема-Мария, Даниел и Полина!!!

Много хубави снимки, чудесна среща!!! Hug Hug  bouquet

Милена, честито кръщене! Simple Smile

# 239
  • Варна
ВаняМ, Честит Рожден Ден!  bouquet  bouquet
Сисе-страхотни снимки Hug Много ви се зарадвах на всички, следващия път няма да пропусна Peace Малкия снощи вдигна 38 градуса, днес е ок-надявам се да е минало вече Rolling EyesАма каква буря имаше снощи,а? ShockedБрррр страшна работа,всички се  събудихме,само Микаела спинкаше дълбоко както винаги Laughing
hiksita, дано няма повече такива неприятни инциденти Praynig Аз все още се притеснявам да оставям Макси с Мики сами, все ми се струва, че ще стане някоя беля Rolling Eyes ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МАЛКИТЕ Hug
Bibobibo най-вероятно е вирус,тъй като и майка ми цяла нощ е била с разтройство и повръщане Sick (живеем врата до врата Wink)
milena1976, ЧЕСТИТО ВИ ХРИСТИЯНЧЕ Heart Eyes
След малко мисля да сложа и аз малко снимки на Мики в албума,че май само ние липсваме там hahaha

Общи условия

Активация на акаунт