На АПРИЛското буболече, в коша зимен му е тясно вече!

• 14 087
  • 271
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Добър вечер Hug, липсвах ли ви Mr. Green /бъзикам се/
После ще чета старата тема, че тия дни не успях да припаря да форума Embarassed
Гласувах Peace - до 2г. - искам по-рано, но мъжо не дава и дума да се издума Crossing Arms, пък и учителките на Илчо много ме разубеждават да я пускам на ясла преди 2 години Thinking
За праха за пране - от Сано бях много доволна докато не започнахме с пюретата, ами нищо не изпира от петната от пюрета и това е Close Минах на Персил сензитив, който е подходящ за бебета, разликата е огромна Peace
Ние имаме голям проблем с баткото Sad На 8 месеца го оперираха от фимоза след като направи възпаление; оттогава се вманиачих на тема чистота на половите му органи Embarassed и вчера пак се възпали. Днес Гошо го заведе на лекар и това се оправяло с риванол и флуцинар, но се оказа, че има проблем с единия тестис и ще му слагат инжекции 1 месец, някаква юздичка имал скъсена и ще го цепят, и кожичката му била много дълга, та и ще го обрязват; направо не съм на себе си Cry. Като знам колко го болеше при предишната операция, но поне не разбираше, а сега вече ще е много трудно Sad
Уф, оплаках  се пак, сега се връщам да чета назад...

# 31
  • In someone's dreams
Здравейте и от мен!

Goldie, лоша работа това със сина ти. Дано да мине всичко леко и бързо  Praynig

Аз пропуснах да кажа, че на консултацията в понеделник нашата лекарка успя напълно да забели пишока на Хриси и той даже и гък не каза. Само леко му се зачерви кожичката, но днес вече е като нов.

И сега нещо към майкте на госпожици, да видите какво ви чака и през какво минаваме и ние с дъщеря ни в момента /тя е почти на 7 години вече/: http://missby.wordpress.com/2008/06/17/barbie/ За сега успяваме да удържим Барби манията ..... дано и мине по-бързо  Flutter

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 23:37 от Milenni

# 32
  • Варна
Milenni материалът май е изтрит или преместен

Goldie важното е, че сте хванали проблема навреме. Дано мине всичко леко.

# 33
  • In someone's dreams
Грешката беше от мен, сега е ОК, пробвай пак  Peace

# 34
  • Варна
Milenni наистина интереса гледна точка. Голямата щерка мина през Барби манията и през Братц, Уинкс и Уич и слава богу нямаме поражения. Детето просто трябва да си го изживее. Ако му се забрани да играе с нещо, което му се струва интересно и всичко около него си играят с него, то може да му стане идея фикс и да го пристрасти доста повече.

А пък като поотрасне Християн малко, ще видиш как изглежда манията по Спайдърмен, Батман и звездните рейнджъри  Joy

# 35
Goldie много съжалявам, че така се е получило с Илчо  Sad Дано тази манипулация да мине бързо и до колкото е възможно безболезнено, и завинаги да реши проблема на детето  Praynig  Hug Пиши моля те как се развиват нещата, че и аз все за тая пуста пишка на моя се притеснявам... Peace Даже сега ме е яд, че не поисках още в родилното да го обрежат, май доста тревоги щях да си спестя, ама не можах да се отърся от пустите предрасъдъци ... да не вземете да се възмутите сега... Laughing Сестра ми разправяше, че в Щатите това вече било препоръчвано от педиатрите именно поради по-добрата хигиена и с цел да се предотвратят евентуални възпаления...тя нейното момче го обряза, не знам може и по-добре да беше... newsm78 Вие бихте ли го направили доброволно на ваште младежи??!  Rolling Eyes

Milenni много интересна статия! Благодаря!   bouquet Честно казано никога не съм се замисляла, че играчките на децата могат да имат чак такова влияние върху възпитанието и израстването им като личности  Thinking

Лурдес миличка, прости ми, че все забравям да ти кажа ... Благодаря за страхотните теми, които правиш, благодаря за старанието и ентусиазма ти!  newsm51

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 00:04 от galivo

# 36
  • In someone's dreams
Оооо, Ясминка, със звездните рейнджъри съм доста в час и сега. Даже скоро толкова се смях като я чух да обяснява усилено на татко си,  hahaha че белият рейнджър бил женски, а той скляпа на парцали и не може да схване какво му говорят изобщо  Joy

# 37
Момичета, минавам само да ви пожелая лека нощ и ще се "видим" след седмица. Утре заминаваме при свекитата,както ви бях казала и до сега съм приготвяла багажи, каталясах  ooooh!
Докато се върна сигурно ще сте изписали 100 теми, но ще ви изчета, то се знае Simple Smile
МНого  Hug и  Heart Eyes на всички !  bouquet

# 38
ДОБРО УТРООО!!! ЦЪКИ  bouquet

Doroty_d бай,бай! Ще ни липсваш!  Hug Hug Hug

Излизаме на разходка, че днес пак ще е голяма жега   Sunglasses

# 39
Добро утро и от нас ,ние вече се прибрахме от разходката че на вън стана много жега

# 40
здравейте,аз набързо,че ставам.от вчера съм на пенецелин и немога да се вдигна от леглото,а Оливия все ме иска Tired.честито на всички празнуващи!

# 41
  • In someone's dreams
ася20, какво стана, някакъв вирус ли пипна? Дано се оправиш по-бързо  Praynig Лошо е така, че както си и без много помощ там ..... силни  Hug от мен   bouquet

# 42
Май наистина има някакъв вирус защото аз ввчера така повръщах и имат температура 39.00 бях като парцал добре че една приятелка дойде в нас да ми помогне за Габи ,че иначе незнам какво щях да правя
ася20  бързо да се оправяш 

Сисее дай някой нов клип на Дани направо умирам да ги гледам  newsm44 newsm68 колко е активен и какви неща умее ей дазнаеш заплюла съм го за зет ще има да се борим с останалите кандидатки smile3534

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 11:05 от m_a_g_i_vs

# 43
Добро утро! Hug
Ася, Маги, оправяйте се бързо! Praynig
Дороти, успех със свекитата! Laughing

Анилинда, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива!!! newsm18  bigdance2 newsm18 newsm38
Честити месечинковци!!!  ura Tada  ura  Party Time

# 44
ЛУРДЕС пак си се справила страхотно!Мечетата са супер!Много благодаря за прекрасната темичка и анкета. Аз гласувах до 2 години Simple Smile

Анилинда Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава ти и цялото ти семейство! newsm59

Честита Месечинка на всички бебочета!

Ася и Маги дано бързо оздравеете  Praynig

При нас днес ще пръскат за хлебарки, обадихме им се на едни частници, защото имаме много. Вчера даже намерих в стерилизатора на Габи една  #Crazy Казват че препарата е напълно безвреден за хора и за бебета, ама ние ще излезем с Габи за всеки случай (нали знаете че съм си паника по принцип). ИНаче дават 3 години гаранция....ох дано че вече ми писна!

Лек ден мамчета и бебчета  Heart Eyes
[/color]

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 12:00 от Aquariel

Общи условия

Активация на акаунт