На АПРИЛското буболече, в коша зимен му е тясно вече!

• 14 092
  • 271
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте мами и сладки бебешори,честити месечинки на всички,които празнуват!
Много благодаря на мама Galivo за приятната разходка и се надявам да се запозная с целия отбор на Южния парк!
Искам да питам мамите приготвящи сами зеленчукови пюрета,трябва ли да е приготвено непосредствено преди храненето или мога да го направя по-рано?
Какво ви е мнението за ползване на кенгуро,ние имаме слинг,но отказваме категорично да се наврем вътре и за това сега се чудя има ли смисъл да давам пари за това чудо?
Приятен и спокоен ден!

# 46
Алоха, аз малко почвам да се притеснявам, щото днес ще му е трети ден на Самуил без да е вършил "голямата работа"-знам, че е нормално да откара няколко дни и е важно какво ще е акото, ама като до сега не е пропускал ден и е бил много редовен...сега малко съм в паника! Я кажете-след кой ден да се притеснявам  newsm78??? И само го обикалям с тоз тъпия термометър-сутринта му беше 37,4 и вече съвсем не знам има ли му нещо, няма ли???? И ай се е накривил малко и почвам да си мисля, че му има нещо, я е болен, я има алергия....ама хептен съм изпростяла значи  Rolling Eyes
  От снощи пък новият му номер е да се хваща за пръстите на краката и днес цял ден е свит на топка...ейййй ако гои нямаше тез пръсти какво ли щеше да прави туй момче???
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИЛИНДА И НА ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ПОВОДИ ЗА ПРАЗНИК   bouquet
 п:с: galia_ilieva - на мен ми върши страхотна работа кенгуруто-понякога е много крив в количката, ама в кенгуруто сложим ли го и настава спокойствие, пък и в магазините е много удобно  Peace

# 47
Здравейте момичета!

galia_ilieva има смисъл Да...поне при нас върши работа кенгуруто,като сме на разходка и вече не му се стои в количакта го слагам в него и бутам празна количка Peace Не е нужно да даваш много пари,моето е на Бертони и струва 20 лв PeaceСлинга го ползвахме първите 2 месеца за сън!Беше му любимо място за дрямка Wink
Маги той има нови клипове,но нали съм без комп и не съм ги качила,а иначе в You Tube имам десетина негови Peace ако не си ги гледала....в подписа ми има линк към тях Peace като влезеш на страницата погледни в дясно надписа More from: sisivladobebedani като го натиснеш отдолу ще ти излязат всички мои клипове Peace За конкуренцията за сърцето  на сина ми...имаш ДА Wink /Габи де/  ето,че Бибобибо показала снимка на Даниел и Дарито май го харесала Mr. Green
galivo аз знам,че ще си имаме проблеми с нашата пишка /тоест на Дани пишката// понеже е много затворена!Педи същото ми го каза,че дори и всекидневно да я придърпвам няма да се покаже главата и евентуално ще трябва да се намеси хирург!Така и така септември ще го водим на хирург да му срежат юздичката на езика ще попитам и за пишката кога Peace
Голд много неприятно това Tired а и той вече е голям и разбира.....дано не го боли много миличкия!
Емма аз питах педи дали има някакъв проблем ако не ака 1-2 дни тя каза ако е само на кърма няма PeaceНатискай му крачетата към стомахчето при Дани това помага ако не се изака поне ще се напърди едно хубаво Mr. GreenАйде пожелавам ти преливащ памперс с аки до довечера Grinning

За срещата на 18-ти верно,че по добре по късничко,но вече по рано се стъмва и към 20 и нещо вече е тъмно  Thinking незнам дали ще си намерим място на пейките на Летния,там винаги е претъпкано!Ще го измислим Peace Я да вдигнат ръце /да напишат/ Wink тези от вас които ще могат да дойдат!Аз със сигурност!

Допийвам си кафенцето и чакам мама Кокетка да ме навести....понеже днес си заминават ще дойдат лично до моя квартал да се видим Grinning Не съм ви пращала смс-си варненки понеже знам,че няма да имате възможност да дойдете до тук Peace Пък ако някой може да заповяда!

Hrisi-pisi..bibobibo позволих си да ви надпиша снимките,които сте качили в aprilcheta2008  Peace
Ама и нашата Ваня /М/ никаква я няма  Crossing Arms а каза,че ще си вземат лаптопа и ,че щяло да има нет там и да се влючва,че нямало да ходи да се къпе в морето и щяла да има време....Излъга ни!Забрави ни...пече дупето сега на пясъка,а ние се потим тука заврени по къщите си!

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 13:12 от sisee

# 48
galia_ilieva за кенгурото когато бяхме на ортопед и той каза че е хубаво и препоръчва да се слагат бебетата там до 4 м .с лице към теб и след 4  пълни навършени с лице на вън .Макар че аз още не съм я слагала Габии незнам дали ще седи там ,мисля че може да го използвам зимата когато бързам и немога да изнеса количката например. Thinking

леле Aquariel  тея хлебарки са ужасни наистина ,да ги изтребите до последната  #2gunfire

АЗ имам питане знам че това много пъти сме го обсъждали тук ама все пак,за захранването тая моята педиатърка като и казвам че недавам нищо още на Габи и тя все е дно правя нещо лошо на бебето и ми ги говори едни неща и се кара направо лудвам с нея  #Crazy .Пробвах да давам малко сокчета за няколко дена прясно изцедено от ябълка Габи го пие добре ,но аз все още мисля че ни е доста рано за каквото и да е захранване и чета ли чета по тоя въпрос и все повече се обърквам http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=322242.msg8335908#msg8335908 .Какво да правя в крайна сметка моля помагайтеееее
Аз нито обвинявам някоя майка че дава каквото и да било на бебето си дали рано или късно просто много се обърках ,все пак всеки си решава сам нали така .

Ох аз незнам от това че бях малко болна ли и неядях много и не пием достатъчно течности дали кърмата ми е намаляла или Габи просто тези 2 дена е на поискаване и аз самата незнам и днес се храним на има няма 2 часа,само ние ли сме така имали и други бебечета на поискване  Thinking иначе по принцип режима ни е точен на 3 часа с нощна почивка ама сега нещата се объркаха ,може пък и от горещото да е  Thinking

Емма не се шашкай така бе жена нищо му няма ти се вманиачаваш ,успокоисе.За неакането ние с Габи имахме такъв проблем неакаше по 3-4 дена,някога и 6 дена се случваше педито ни беше изписала Лактолоза Мип и когато и давах веднага до 2-3 часа акаше с него ,ако искаш го пробвай напълно безвредно е,така продължихме близо 1 м. и половина  #Crazy и от скоро започна сама да ака без това да и давам

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 14:22 от m_a_g_i_vs

# 49
  • София
Много благодаря за отговорите!
sisee ние се родихме 2800 и в слинга направо се изгубваше,страхуваше се и започваше едно пищене,сега е абсурд да мога да я накарам да лежи,ние все сме "правостоящи".Толкова много му се кефих на пустия слинг,но така си остана.
Някой дава ли готови сокчета и там ли се започва с лъжичка?Ние вече ядем по малко плодово пюре и скоро ще оптиаме зеленчуково.Преди да дам пюрето пробвах с прясно изцеден сок от ябълка и круша,но и двата пъти ефекта беше ужасни колики и педито ми каза тогава да опитам с плодови пюрета.Сега няма никви проблеми.

# 50
  • Пловдив
Привет и от нас набързо - в жегите сме вкъщи, ама все нещо правя  Crazy
Честито на рожденичката и на всички месечинковци   bouquet Hug
Аквариел, съчуствам ти с тея гадини. Ние пръскахме преди да се роди бебка, че блока е стар и...Уж има ефект - де що влезе гад /даже бръмбари и пеперуди/ мре  Naughty

За анкетата - моя отговор го няма  Whistling Аз мисля да се връщам след 9-я месец.....

Айде хубав ви ден и много усмивки от бебоците! Hug

# 51
  • Пловдив
sisee, аз като спец по детските пишки да кажа  Mr. Green Тази процедурка е най-добре да се прави между 1,5 и 2 години- вече са големки (прави се с пълна упойка), но не твърде големи и после не си спомнят - ужасно е болезнено.
Голди, много неприятно  Sad

# 52
леле къде се загубихте всички  Weary днес много пусто тук ,я се явете веднага за отчет на деня кой къде е бил и какво е правил  smile3506

# 53
Привет момичета! Имам бойната задача от anilinda да ви почерпя виртуално послучей рожденият й ден.
 заповядайте за нейно здраве..  Да ни е жива и здрава!

# 54
  • Временно
Честит рожден ден на Анилинда!!!С пожелание за всичко най-хубаво!!!  bouquet

Вчера бяхме на плаж с братовчеда Велизар.Топнахме им крачетата в морето.Ето снимков материал.

# 55
  • Варна
m_a_g_i_vs някои педиатърки са привърженици на ранното захранване и нищо не може да ги разубеди да се откажат. Ти имаш достъп до много информация, така че сама си реши дали да я слушаш или не. И понеже искаш съвет, моят е да не започваш със сокове преди 1г, аз лично ще почна със захранването след навършени 6 месеца и то най-вероятно със зеленчукови пюрета.  Peace

Честит рожден ден на Anilinda! Много щастие и здраве!!!

sisee аз ще дойда на срещата в понеделник. Отметни ме в списъка.  Hug

Емма Невена ака само през уикендите, иначе по цяла седмица - нищо.  Sunglasses

# 56
m_a_g_i_vs  Аз лично вече започнах със зел. пюренца! Давам от морков и морков и картоф. Не им сме фенове особенно, за сега не е яла повече от 70-80 гр. и си досуква. Мисля да пробвам и морков с ябълка / води се плодово /. Сокове на Ива не съм давала и аз не смятам за сега. Но другите деца съм ги почвала със сок и пл. пюре.

# 57
Ех момичета, дайте съвет-Самуил свърши "голямата работа", но беше доста гъсто, като пюреи миришеше доста по-гадно от друг път-не знам дали е запек, защото не съм виждала как трябва да изглежда запеченото бебешко ако, но друг път е направо течно с частички. На цвят иначе го е докарал същото, но като количество......далеч не е като за 3 дни  Shocked. Много се извинявам за цветущия изказ, ама няма как и ми е толкова притеснено...да го чакам ли да видя кога и какво ще изкара следващия път или да предприема мерки? И понеже ми е неудобно да притеснявам педиатърката ( в това отношение съм много загубена) вие какво бихте ми препоръчали-не ми се иска да давам разни води от овесени ядки или разни такива, по съм склонна на някакво лекарство! Благодаря ви предварително   bouquet...то днес като цяло не ми е ден-тия амсалаци дето го строят тоз тъп МОЛ отсреща от вчера сутринта като са почнали да леят едни бетони, едно чудо...снощи цяла нощ продължиха, днес, а като гледам на къде е тръгнало и тая нощ ще продължат. На всичкото отгоре и телевизора ни в хола сдаде багажа....след като пуснах климатика  Confused-не можах да разбера съвпадък ли е било или има някаква връзка......както и да е. лека ви вечер  Hug!

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 18:44 от Анонимен

# 58
  • In someone's dreams
Честита 5-та месечинка на близнаците на мама Zaki!   newsm59

За протокола - те се казват Деян и Йоана. Лурдес ще им напишеш имената на първа страничка,нали    bouquet

# 59
eva_merry  много, ама много сте сладкиии!!! А мамите- все едно не сте раждали и кърмите !

Хей Бургаски мами идвам на ваша територия в неделя! Хайде да се запознаем! Hug

Общи условия

Активация на акаунт