На АПРИЛското буболече, в коша зимен му е тясно вече!

• 14 162
  • 271
  •   1
Отговори
# 120
ейййй най-накрая го улових моя син като се смее Grinning това е клипаЦЪК

alokazia гледах ви клиповете Grinning ама твоята принцеса май е с Френско "Р"  Heart Eyes какви сладки звуци издава!

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 01:02 от sisee

# 121
  • София
Добро утро и хубав ден!!

# 122
Добро утро и от мен!    Hug Hug Hug

И малко музичка за събуждане!  Heart Eyes Heart Eyes

# 123
# 124
  • в илюзия
Айде добро утро
Абе как така се обръщат докато спят бебовците , чувала съм , че е много опасно. Сигурно като започне да го прави Бо ще откача от притеснение.
Хапваме си пюре от ябълка вече 6ти ден , но днес ще дам круша.
Днес се женя , чак сега взе да ме хваща треската , но май пак съм си спокойна . Дано всичко да мине добре.

# 125
Добро утрооо  Simple Smile ние тъкмо се напапкахме и сядам да ви прочета малкоо Simple Smile

Леле малкия Дани как се смее само ,голям ми е сладур  като ви гледам снимките как се събирате и аз искамммммммм Cry някой няма ли път към Пловдиввв ,колко ви завиждам за срещитее

Честити 4 месеца на Малвина ,Сиана,Никол,Лилия,Валентин  Tada baloni

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 10:01 от m_a_g_i_vs

# 126
arodoet2 в колко часа е разписването? Hug smile3525 smile3525

Днес ще си имаме булка!  newsm68 newsm44

stefinka много е готино! Peace

# 127
  • Варна
ДОБРО УТРО!!!  food010  food010  food010

ДА ПОЧЕРПЯ, ДНЕС СТАВАМЕ НА ЦЕЛИ ЧЕТИРИ МЕСЕЦА! ЧЕСТИТО И НА ОСТАНАЛИТЕ ДАМИ, А ДОКОЛКОТО СИ СПОМНЯМ СЕ ПОЯВИ И ЕДИН МЪЖ, РОДЕН НА НАШИЯ ДЕН! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ!!!  party023  ura  Party Time Tada

Тук е адска жега, след малко трябва да излезем, ще ходим семейно на фризьор,  ще се подстригвам и боядисвам, а мъжо на подстрижка. Малвина само ще гледа този път Laughing Дано оживеем в тази жега Close Close Close

arodoet2, пожелавам ти един прекрасен и незабравим ден. Бъди най-щастливата и обичана жена днес   bouquet  bouquet  bouquet

# 128
Абе arodet-луда ли си, отивай се оправяй за "твоя ден", остави го тоз форум!!! И после всиииичко с подробности, ама най-големи и снимков материал задължително!
Гледам вчера едни пияндета се мотаят тук, едно чудо.....ей поне е весело  Wink!
 Aquariel, ние акахме вчера, ама пак такова като пюре и не беше много- явно вече се променя акото, а аз мислех, че чак като почнем твърдата храна ще се промени. Уф стига с тая подрискваща тема!
 Алоказиа, и ти да качиш снимки с новите коси.....брех тез свекъри явно ще са от голямото "Добр'утро", щом и на фризьор ходите под строй преди да се видите  Grinning!
  Честито и на всички мини рожденници   bouquet   bouquet!!!
  Ех, момичета, аз не знам дали ще успея да дойда в понеделник, а така ми се иска-май голяма компания ще се събере  Confused  Rolling Eyes. Ще направя всиииичко Фъзможно!

# 129
Добро утро момичета!

В задния блок има сватба и щом чух музиката се сетих,че днес се омъжва arodoet2 Grinning Навярно още не са подписали....пожелавам ти един незабравим ден и не е и съмнявам,че ще си невероятна булка Grinning затова после ще покажеш снимки,да докажеш ,че съм била права Wink
Емма как така няма да дойдееееш Crossing Arms Стига де!

Мале аз от тази предстояща среща се издухах.....снощи сънувам,че се виждам с част от вас /Ценителката беше на 100% там....беше с прическа на "Вафли" и с бяла риза както я има на една снимка с мъжа си Wink Сети ли се?/ някои не можах да ви позная и така и не ви питах за името Confused Бяхте софийските майки.......всички бяхме вкъщи!

# 130
Добро утро (то май вече е добър ден, ама нищо ще я караме по английски)!
Честито на всички с повод днес!
Ародоет2 ЧЕСТИТО! Хубав и незабравим ден!
На всички бебоци- честита месечинина! Laughing Алокация, мерси много за почерпката, мнооого е вкусно!
Cow дано скоро се оправи твоето момченце, от опит знам колко е неприятно и подтискащо да гледаш е жизнено дете, омаломощено от висока температура! Стискам палци да не се зарази и малечка.
 Хиксита, много ми харесва цвета на червилото ти от аватара. Ще ми кажеш ли номера, че все не мога да го уцеля?

# 131
Честити Месечинки на Сладките Бебчета!   bigdance2 Tada  Party Time  ura  ura  ura
Малвина си е чудесна и без намесата на фризьор!  Laughing Да расте здрава, весела и добричка малката ти кукличка, Alokazia!     bouquet Hug

arodoet2 най- страхотния ден ти пожелавам!

Снощи пък малкото човече с триста зора го приспах  Shocked Дзверихме се до 02:00 часа  Sick но поне накрая се кротна.  И ние бяхме на гости и може би мачкането и олелията му дойдоха в повече и се превъзбуди...   Thinking

teoileo, да не се разсърдиш сега... , щото не го давам.  Naughty То ми е специална пратка, та да съм единствена и неповторима!  Mr. Green

# 132
Здравейте момичета!
Почерпете се кой с каквото си пожелае, вчера Мони стана на 4 месеца ,но нямаше как да пиша за това черпим днес..А тъй като незнам как да кача хубави почерпки ако може някой вместо мен ще му бъда благодарна .   newsm51
 Честити Месечинки на днешните бебоци  bouquet
 Sisse страшен е твоя Дани как сладко се смее много му се радвах на клипчето.
  Емма и ние акаме на 2-3 дни един път ,но не е гъсто ,а си е рядко и все още има по-малко слуз.Почва да ме притеснява тази слуз.Има ли още някой като нас?
Ародет2 честито и от мен.Бъдете много щастливи и се обичайте! Two Hearts

# 133
Малее на вън е адска жега   Nature Sunny не се диша аз сега тъкмо се прибрах ,ама добре че не бях взела Габито с мен ще милата незнам как щеше да издържи  Nature Sun With FaceОтивам да си взема един душ   bath1 и да похапна нещо   food002 с една ледена биричкаа beer3  
aneli честита месечинка тогава с малко закъснение и на Мони baloni

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 13:14 от m_a_g_i_vs

# 134
Днес Лили става на четири месеца! Моля, почерпете се
Честито на Малвина, Сиана, Никол и Валентин!!! Да са живи, здрави и щастливи!!! newsm59  ura  bigdance2
Момичета, благодаря за пожеланията.
Честито на младоженката АРОДОЕТ2! Пожелавам и един незабравим ден!

Общи условия

Активация на акаунт