На АПРИЛското буболече, в коша зимен му е тясно вече!

• 14 171
  • 271
  •   1
Отговори
# 135
cow гледай как се събират на срещи Варненки ,толкова им завиждам дай и ние да се запознаем най сетне .Да ти е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва

# 136
МОМИЧЕТА МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ ДАЛИ Е НОРМАЛНО ТОВА:
Докато кърмех Габи, тя почна да се унася , беше със затворени очички и изведнъж крачетата и ръчичките и почнаха да треперят и после цялата...много се уплаших  #Crazy Случвало ли сее е с някой от вас? Sad

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКИ– ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

АРОДОЕТ пожелавам ти един вълшебен ден и една нестихваща любов за цял живот, нека днес е вашият ден и всички мечти ви се сбъднат.ЧЕСТИТО И КОЙ КАЗА: ГОРЧИВОООООООООООООООООООООООООООО  cheers txtloves newsm51[/b]

# 137
  • варна
Честити 4 месеца на Малвина ,Сиана,Никол,Лилия,Валентин!Честито има всички,които вчера са празнували месечинки,годишнини,рождени и имени дни!Да всички пожелавам много здраве,щастие и любов!
arodoet2,честита сватба!Пожелавам ти да си най-хубавата и обичана булка!Много любов и семейно щастие!
Aquariel,не ми се е случвало ,дано повече не се повтаря!Може просто да е сънувала нещо.Сега спокойна ли е?
За срещата в понеделник-ще се опитам да дойда,че все пропускам.

# 138
Момичета, позволих си да вкарам снимка в албумчето на Снимка бг, там където пише само за новия колаж. Не ми се караите, моля! Cry Обаче не знам как да напиша отдолу, че на снимката е как' Софка на teoileo, просто се трахувам да не оплескам нещо! МОЛЯ, ако някой може да помогне, да се намеси. Приятна вечер, че ме търсят!

# 139
teoileo, какво точно трябва да пише под снимката? - как' Софка на teoileo или Софка на teoileo, и виж, моля те дали съм уцелила твоето бебе?

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 21:40 от Ivane

# 140
cow гледай как се събират на срещи Варненки ,толкова им завиждам дай и ние да се запознаем най сетне .Да ти е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва
Маги, съгласна съм на среща, само да минат тези ужасни жеги, че не се живее вече! Не сме излизали откакто се върнахме от балкана - вече два дена. Все пак се надявам утре да се престраша рано сутринта.
Аквариел, такова нещо с треперенето не ми се е случвало  newsm78 Звучи притеснително, дано не се повтаря.

# 141
Привет и от мен по нощите Mr. Green
Честити месечинки на бебоците! Hug  bouquet
  bigdance2 newsm18 Tada  Party Time  ura

Ародоет, честита сватба, желая прекрасно празненство, много щастие, любов, разбирателство и да си най-красивата булка!!! 

За събуждането - много рядко вече прави по-голяма пауза, обикновено яде към 12.00 вечерта, после може в 3, ако пропусне в 3, тогава в 4 и нещо, или 5... После пак в 7, 8 - тогава ми е най-тежко ставането #Crazy... През нощта по не ми е трудно, но сутринта рано едвам отлепям Tired Tired Tired
Хайде мамита, спокойна нощ и до утре! Grinning

# 142
Aquariel, как е Габи?  Confused Confused Confused Не съм чувала, а и не ми се е случвало подобно нещо- слава богу, то и аз щях да се шашна яко  Shocked Дано да не се повтаря  Praynig  Hug

А днес пък едни родители от нашия квартал как изтръпнаха... Седим с Теди и цакаме карти, а Стефчо спи в количката и идва майката да ни пита дали сме виждали детенцето им и аз  Shocked
А момченцето на 5г. да вземе да си отключи външната врата на къщата и щипнало на някъде барабар с ключовете... Побъркаха се тия хора докато го намерят  #Crazy #Crazy , щураха се почти половин час. Извинявайте, че ви ангажирам вниманието, ама много се шашнах покрай тях и аз  #Crazy
Пфуу много е лошо така като се случи    Sad

Утре ще изпращам моите двама мъже на басейн... И на мен ми се ходи, ама в тая жега не смея да държа Стефан през деня навън.  Thinking Така че ще пропуснем мероприятието  Mr. Green
Айде лека и от мен бай-бай!  Heart Eyes

# 143
  • София
Хайде здравейте и от нас Simple Smile

Аз пак се отнесох от вихъра няколко дни и все несмогвах да пиша ама си ви попрочитах де Simple Smile

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ   bigdance2 Tada

АРОДОЕТ ЧЕСТИТО!   bouquet ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ДЪЛЪГ И ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ  txtloves   Tada

Aquariel не ми се е случвало, но според мен най-добре звънни на педито! Стискам палци да не е нищо обезпокоително  Praynig

Ей варненки завиждам ви Simple Smile Мнооооооооооооооооого, а вие дето сте се запътили към моренцето топнете дупето и за мен един път Simple Smile Аз няма да го видя тази година, през септември ще ходим при свекитата  Sick ужас, неам нерви честно ви казвам, този път ще хвърчи перушина, както не са ми в ред нервите или хормоните вече незнам ....................

Аз да ви кажа изследванията на Ради са ОК само в понеделник остана да видим секретчето от оченцето и ако е ОК ще го водя при оная вещица за консултация и ваксина, дано не стане някой скендъл щото незнам  #Cussing out
Забравих да кажа, днес се видях с едно наборче на Ради  Mr. Green и много се хвърлих в размисли, той така осъзнато си играе с играчките обръща се, както доста то тукашните бебоци, пък Ради неги прави тези неща..............Мързи ли го какво незнам взех така май да се притеснявам да ви кажа, само ние ли останахме  такива??????????

Айде лека и мека и утре пак Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 00:38 от doly_dog

# 144
Ами Габи е добре, днес направихме една голяма разходка от 2 до 7, като по едно време я оставих само по памперс, то не се дишаше. Спинка през цялото време  почти Simple Smile Треперенето не се е повторило, но аз съм си шашната и в понеделник ще звъня на педи, не мога да издържа. Ох дано е нещо инцидентно или да е сънувала ли незнам и аз  Praynig Praynig Praynig Малко съм се вкарала в едни филми.
Лека вечер мамчета  и сладки бебчовци  Hug

# 145
Хайде да се разпиша преди голямото пътуване ooooh! travel Утре , вече ще си топна д-то в моренцето !!!  sport027 Хайде бургаските мами , организирайте се да се запознаем Peace

Да не забравя  да ви почерпя по случай 4-тата месечинка на ИВА!  smile3510

# 146
привет и от мен.Досега не съм писала в темата но и моето слънчице е родено през април.Ще ми бъде много приятно да си пиша с другите мами на априлски бебчета. Laughing

# 147
Добро утро    food010   food010  food010
cow е много ще се радвам да се запознаем ,айде когато кажеш пиши за една среща  Simple Smile

airin555 добре дошла при нас радвам се да се запознаем
veni-b завиждам ти че отиваш наморенце ,честита ви месечинка
 Aquariel радвам се че малката вече е добре и това не се е повтаряло  Grinning
doly_dog и аз така като теб все се чудя защо Габи неправи такива неща например каквито тук повечето бебчета вече умеят  Thinking Thinking Thinking
Честити месечинки на  Ива,Сияна,Доротея,Йоана,Георги  newsm44 baloni  bigdance2

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 07:58 от m_a_g_i_vs

# 148
четох много от вашите статии и гледам че повечето коментират събуждането и кърменето през нощта.Сега ще ви разкрия моята тактика Laughing

Ако искате се смейте ако искате не,но аз засичам и си пиша на едно хартиено листче колко часа е била будна:и съответно тя будува по 9 часа общо и после спи непробудно 12 часа.Като казвам непробудно не значи,че не суче естествено Laughing просто през нощта когато огладнее(обикновено на всеки 2 или 2 и половина часа) започва съвсем леко да мрънка със затворено очи аз я взимам и я кърмя за 10 мин.(защото тя по толкова суче)после дори  и сменям памперса и тя не се събужда въобще и така пак си я слагам да спинка.И аз мога да се похваля че дори спя повече от колкото ми е необходимо.Вярно,късно заспиваме и двете-към 1 дори понякога 2 часа,но пък спим до 2 часа след обяд на другия ден Laughing

даже сега ще ви дам един примерен екземпляр на будуването през деня и на съня през нощта.Някъде бях чела,че бебето трябва да се изморява през деня чрез игри и други и да не се оставя да спи дълго през деня,за да спи добре през нощта.

12:15–13:45  –1час и 30 мин.
14:30–17:00  –2ч. и 30 мин.
17:30–19:00  –1ч. и 30 мин.
19:40–21:05  –1ч. и 25мин.
21:55–23:30  –1ч. и 35мин.

ОБЩО:8ч. и 30 мин.
Общо взето на всеки час и половина два спи по 30 мин.през деня и като заспи например в 11 вечерта се събужда чак в 11 на другата сутрин.Така ми е по лесно да регулирам и да контролирам всичко.Знам кога спи и кога трябва да е будна и си организирам нещата за вършене по-лесно.Питала съм и други майки,които също споделят че са засичали че децата им спят точно определено време и будуват по еднакво дълго време.Изумително е каква е точността на детския организъм.

# 149
Добро утро    food010   food010  food010
cow е много ще се радвам да се запознаем ,айде когато кажеш пиши за една среща  Simple Smile

airin555 добре дошла при нас радвам се да се запознаем
veni-b завиждам ти че отиваш наморенце ,честита ви месечинка
 Aquariel радвам се че малката вече е добре и това не се е повтаряло  Grinning
doly_dog и аз така като теб все се чудя защо Габи неправи такива неща например каквито тук повечето бебчета вече умеят  Thinking Thinking Thinking
Честити месечинки на  Ива,Сияна,Доротея,Йоана,Георги  newsm44 baloni  :bigdanc

благодаря за приветствието и да те питам какво говориш които другите деца го умеели а твоята Габи не?

Общи условия

Активация на акаунт